انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: کمک کمک قراردادن پوشه به جایه سورس و نصب گرافیک  (دفعات بازدید: 608 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
سلام من یه هفتس که اومدم تویه ابونتو 12.04 32 بیت. چندتا سوال داشتم.
1:چطوری میتونم گرافیکم به صورت آفلاین نصب کنم؟آخه تو خونه به هیچ وجه به اینترنت دسترسی ندارم.از چند جای مختلف سعی کردم وارد سایت انویدیا بشم ولی متاسفانه باز نشد نمیدونم مشکل چیه.اگه میشه لینک دانلود بذارین.این هم اطلاعات گرافیکم:
 sudo lshw -C display
[sudo] password for ehsan:
  *-display               
       description: VGA compatible controller
       product: G72 [GeForce 7300 LE]
       vendor: NVIDIA Corporation
       physical id: 0
       bus info: pci@0000:01:00.0
       version: a1
       width: 64 bits
       clock: 33MHz
       capabilities: pm msi pciexpress vga_controller bus_master cap_list rom
       configuration: driver=nouveau latency=0
       resources: irq:16 memory:fa000000-faffffff memory:d0000000-dfffffff memory:fb000000-fbffffff memory:fc000000-fc01ffff

2:چطوری یه پوشه رو به جایه دی وی دی رام به لیست سورسم اضافه کنم؟

در ضمن به خاطره مشکلات اخلاقی اومدم تو ابونتو إس لطفا نگید برو تو ویندوز واسه کارای گرافیکی.

lomion

• مهمان
درایور آن (نسخه ۱۷۳) که با این کارت بهتر کار می کند، در مخازن قرار دارد و قابل نصب است. البته برای مدلهایی از کارتهای nvidia، استفاده از محیطی به جز Unity توصیه می شود! (توصیه شخصی: من خودم به عنوان دارنده یکی از این مدلها تا آخر هم نتوانستم به شکل قابل قبول از Unity نتیجه بگیرم، لذا محیط دیگری مثل KDE، LXDE, Mate و... مناسبتر است)

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
برای کارت گرافیک میتونید از وبگاه خود انویدیا راه انداز را بگیرید و بنصبید لاکن تضمین و پذیرفتاری برای انکه همه چیز به خوبی پیش رود نیست . بهترن راه این است که دستگاه را به جایی ببرید که اینترنت دارد ( کمتر از 50 مگابایت بارگیری خواهد کرد )‌ :sudo apt-add-repository ppa:ubuntu-x-swat/x-updates
sudo apt-get update
sudo apt-get install nvidia-current
نسخه ی 306 را به گمانم خواهد نصبید .
اگر تهران هستید و هیچ دسترسی ندارید من پرونده های راه انداز ها و .... همه را دارم خواستید پخ بفرستید

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek
ممنون فقط یه مشکلی هست که من تو خونه به اینترنت دسترسی ندارم.تویه ویندوز هم از انویدیا استفاده میکردم.هرکاری هم میکنم از کافینت سایت انویدیا رو باز نمیکنه.واسه پوشه به عنوان سورس چیکار کنم؟

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek
خیلی دردسر داره کیس رو ببرم بیرون.میخوام یه چیزی باشه که بعدا هم اگه لینوکسم رو عوض کردم بتونم به صورت آفلاین نصب کنم.واسه سورس هم لطفا یه کاری برام بکنید.خیلی فوری لازم دارم.دیسک هما گرفتم ولی نمیدونم چرا رویه دی وی دی رام من نمیاردش بالا در ضمن رام من هم هیچ مشکلی نداره.تو رو خدا فوری خیلی لازم دارم. [-o<