انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب پنج توزیع گنو/لینوکس با هم!  (دفعات بازدید: 6036 بار)

0 کاربر و 8 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : نصب پنج توزیع گنو/لینوکس با هم!
« پاسخ #30 : 03 بهمن 1391، 10:52 ب‌ظ »
ینی شما مثلا فدورا ۱۷ داری بعد میخوای با دی وی دی ۱۸ آپگرید کنی؟
دقیقا همین منظورم بود :) ماشالا به ضریب هوشی. :o آره می‌خوام به ۱۸ بروز رسانی کنم  ](*,)

آفلاین Iman17

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 439
« پاسخ #31 : 04 بهمن 1391، 12:06 ق‌ظ »
الان نصب کردم و خود گراب آرچ بنگ فقط خودش و اوبونتو رو داشت اما من رفتم تو اوبونتو و از اون جا با boot-repair گراب رو تعمیر کردم. حالا اوبونتو و وین ۸ هست اما آرچ بنگ نیست.
چه جوری همه رو همزمان داشته باشم؟

بعد یه توضیح در مورد آرچ بنگ میدین؟ تنظیماتش رو از کجا میشه انجام داد؟ مثلا برای اضافه کردن زبان فارسی چی کار باید کرد؟
این که حتی نوار وظیفه هم نداره؟
یع چیزه دیگه هم این که به فایل های خودم روی هاردم دسترسی ندارم یعنی اصلا پارتیشن هام نمایش داده نمیشه. چه جوری باید برطرفش کنم؟
Fedora 20 - 64 bit - Xfce 4.10

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
« پاسخ #32 : 04 بهمن 1391، 12:22 ق‌ظ »
الان نصب کردم و خود گراب آرچ بنگ فقط خودش و اوبونتو رو داشت اما من رفتم تو اوبونتو و از اون جا با boot-repair گراب رو تعمیر کردم. حالا اوبونتو و وین ۸ هست اما آرچ بنگ نیست.
چه جوری همه رو همزمان داشته باشم؟

بعد یه توضیح در مورد آرچ بنگ میدین؟ تنظیماتش رو از کجا میشه انجام داد؟ مثلا برای اضافه کردن زبان فارسی چی کار باید کرد؟
این که حتی نوار وظیفه هم نداره؟
یع چیزه دیگه هم این که به فایل های خودم روی هاردم دسترسی ندارم یعنی اصلا پارتیشن هام نمایش داده نمیشه. چه جوری باید برطرفش کنم؟
بررسی کنید که قبل از به روز رسانی گراب، پارتیشنی که آرچ بنگ قرار دارد سوار (مانت) شده باشد. آرچ بنگ از مدیر پنجره openbox استفاده می‌کند. برای داشتن پنل چند گزینه وجود داره که فکر می‌کنم lxpanel خوب باشه. در مورد کامپوزیت نمی‌دونم از چیزی استفاده می‌کنه یا نه ولی xcompmgr گزینه خوبیه.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #33 : 04 بهمن 1391، 12:25 ق‌ظ »
آرچ بنگ که پنل داره.tint2 هست.سبک و کارا
برا اومدن ارچ بنگ به گزینه های گراب همون که امید گفت اول درایوشو مونت کن بعد گراب رو تو اوبونتو آپدیت کن.
برا زبان و این جور چیزا خود من چند بار تو فروم گفتم بگردین هست.
برا مونت شدن نمیدونم چرا حتی لیست درایوها نه تو pcmanfm نه تو thunar نه nemo نمیاد!!
من که دلفین نصب کردم تو اون لیست درایوها و فلشا و.. میاد و ازونجا کار میکنم باهاش.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
« پاسخ #34 : 04 بهمن 1391، 12:43 ق‌ظ »
برای زبان فارسی در openbox این عبارت رو قبل از exec openbox-session در .xinitrc قرار بدید
setxkbmap -option grp:switch,grp:caps_toggle,grp_led:scroll us,irبه جای caps_toggle می‌تونید بنویسید alt_shift_toggle.
« آخرین ویرایش: 04 بهمن 1391، 12:45 ق‌ظ توسط omidtavana »

آفلاین Iman17

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 439
« پاسخ #35 : 04 بهمن 1391، 02:27 ب‌ظ »
چه جوری باید درایو رو برای گراب مانت کرد؟
این lxpanel و دلفین رو چه طوری باید نصب کنم؟ از ترمینال یا مرکز نرم افزاری داره؟

برای زبان فارسی در openbox این عبارت رو قبل از exec openbox-session در .xinitrc قرار بدید
setxkbmap -option grp:switch,grp:caps_toggle,grp_led:scroll us,irبه جای caps_toggle می‌تونید بنویسید alt_shift_toggle.
متوجه منظورتون نشدم...یعنی توی ترمینال بزنمش؟
Fedora 20 - 64 bit - Xfce 4.10

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
« پاسخ #36 : 04 بهمن 1391، 02:49 ب‌ظ »
چه جوری باید درایو رو برای گراب مانت کرد؟
این lxpanel و دلفین رو چه طوری باید نصب کنم؟ از ترمینال یا مرکز نرم افزاری داره؟

متوجه منظورتون نشدم...یعنی توی ترمینال بزنمش؟
دلفین خوب نیست چون کلی بسته‌های KDE باید نصب بشه. به نظرم thunar گزینه خوبیه. اگر نمی‌تونید مانت کنید از خط فرمان استفاده کنید. ابتدا با فرمان lsblk اسم پارتیشن مورد نظر رو پیدا کنید (مثلا sda4). سپس
sudo mkdir /media/Archbang
sudo mount /dev/sda4 /media/Archbang
برای زبان فارسی. ابتدا فایل .xinitrc رو در خانه باز کنید. خطی وجود داره که نوشته exec openbox-session. خطی قبل از این باز کنید و اون فرمان رو که گفتم بنویسید.
برای lxpanel اول این بسته رو نصب کنید. بعد عبارت lxpanel & رو همانند بالا قبل از exec openbox-session قرار بدید. برای من اینجوره
setxkbmap -option grp:switch,grp:caps_toggle,grp_led:scroll us,ir
xcompmgr -c -C -f -t-5 -l-5 -r4.2 -o.55 &
nitrogen --restore &
(sleep 1 && conky -q) &
xbindkeys &
lxpanel &
[[ -f ~/.Xresources ]] && xrdb -merge ~/.Xresources
nm-applet &
exec openbox-session

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #37 : 04 بهمن 1391، 06:56 ب‌ظ »
امید جان میدونم چجوری مونت میشن ولی اصلا لیست درایوها تو thunar و .. نمیاد مگر وقتی مونت باشن.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.