انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: دیدن تمام process ها ؟ AND داغ کردن cpu مشکل حل شد از کارت گرافیک بود  (دفعات بازدید: 1943 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mojimbn

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
من از طریق system monitor پروسسها را میبینم که مقدار cpu  مصرفی همگی آنها صفر است اما مقدار cpu مصرفی من در resurceحدود نزدیک به ۵۰ درصد است(کدوم پروسس داره سی پس یو میگیره) و در ضمن cpu خیلی سرع داغ میکنه به نظر شما چه کار کنم ؟ برنامه jupeter رو هم نصب کردم بازم فایده ای نداشت ؟
دوست ندارم از ubuntu خداحافظی کنم لطفا چاره کار رو بگید ممنن
« آخرین ویرایش: 13 خرداد 1391، 11:07 ب‌ظ توسط mojimbn »

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734

آفلاین mojimbn

• Newbie
  • *
پاسخ : دیدن تمام process ها ؟ AND داغ کردن cpu
« پاسخ #2 : 13 خرداد 1391، 09:30 ب‌ظ »
از این لینکی که دادید ماچیز ی نفهمیدم آخه من کارت گرافیکم نصب هست و UBUNTU 12.04دارم

آفلاین mojimbn

• Newbie
  • *
پاسخ : دیدن تمام process ها ؟ AND داغ کردن cpu
« پاسخ #3 : 13 خرداد 1391، 11:06 ب‌ظ »
مشکل حل شد

آفلاین Emadsmart

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 55
سلام من وقتی با ویندوز در حال کار بودم CPU اصلن رو حالت پرکلار خودش نبود و وقتی ی بازی یا یک برنامه که خیلی سنگینه اجرا میشد اون موقع شروع میکرد به کار کردن زیادی و گرمای زیاد دادن ولی الن که با اوبونتو هستم همواره CPU داره با سرعت زیاد کار میکنه و خیلی هم زیر لپتاپ داغ میشه که فک میکنم این تو روند کارش تاثیر منفی داشته باشه و زود تر باعث خرابیش بشه.از بچه های دانشگاهمون شنیدم که میشه یک کاغریش کرد تا مثل ویندوز بشه و وقتی لازم شد پر سرعت کار کنه اگه میدونید چه دستوری باید استفاده کرد ممنون میشم

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
سلام من وقتی با ویندوز در حال کار بودم CPU اصلن رو حالت پرکلار خودش نبود و وقتی ی بازی یا یک برنامه که خیلی سنگینه اجرا میشد اون موقع شروع میکرد به کار کردن زیادی و گرمای زیاد دادن ولی الن که با اوبونتو هستم همواره CPU داره با سرعت زیاد کار میکنه و خیلی هم زیر لپتاپ داغ میشه که فک میکنم این تو روند کارش تاثیر منفی داشته باشه و زود تر باعث خرابیش بشه.از بچه های دانشگاهمون شنیدم که میشه یک کاغریش کرد تا مثل ویندوز بشه و وقتی لازم شد پر سرعت کار کنه اگه میدونید چه دستوری باید استفاده کرد ممنون میشم
وظیفه کاری که می‌خواهیدانجام بدید به عهده cpupower است. حاصل دستور زیر رو قرار بدید:
sudo cpupower frequency-info

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
توی مخازن cpupower نیست. نصب هم نیست.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
توی مخازن cpupower نیست. نصب هم نیست.
ظاهرا در هسته‌های ۳.۴ به بعد امکانات فرکانس سی‌پی‌یو در درون هسته تعبیه شده است و نیازی ندارید که چیزی رو فعال کنید. من اوبونتو ندارم و بهتره دیگران نظر بدن در مورد اوبونتو.