انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: انتخاب هدف و تمرکز روی زبان برنامه‌نویسی  (دفعات بازدید: 1531 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohammad.tz87

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
سلام
امیدوارم حال همه‌ی دوستان خوب باشه
چند روزی هست که اوبونتو نصب کردم. قبلاً مدتی با سی‌شارپ برنامه‌نویسی دسکتاپ انجام می‌دادم و زمینه‌ی کاری‌ام هم پروژه‌های پایگاه داده‌ای مثل حسابداری بود. شاید بتونم بگم تا الان یه اقیانوس یک میلیمتری بودم. کمی سی‌شارپ، کمی ای‌اس‌پی، کمی سی، کمی اس‌کیو‌ال سرور، کمی فتوشاپ، کمی پی‌اچ‌پی و ... و اینکه روی هیچ‌کدام بصورت حرفه‌ای تمرکز و کار نکردم. تصمیم گرفتم از محصولات مایکروسافت فاصله بگیرم. شاید یکی از دلایل‌اش نقض قوانین کپی‌رابت و شاید به تعبیر عامیانه‌تر پدیده‌ی "دزدی" و عدم رضایت از این موضوع بود. می‌دونم شاید از لحاظ مالی و کار پیداکردن به مشکل بر بخورم. اما تصمیم گرفتم صحیح زندگی کنم. حداقل وجدانم چند وقتی هست بیدارشده. قصدم این هست که به اهداف زیر دست پیدا کنم و میخوام عمده‌ی فعالیتم رو روی وب‌اپلیکیشن‌ها بگذارم. خواهشم از دوستانی که باتجربه هستند این هست که نظرشون رو در مورد این اهداف بیان کنند. قصدم این هست که بتونم روی یک چیز تمرکز کنم و حرفه‌ای بشم. آیا این اهداف باز هم چند شاخگی هست یا میشه اینها رو با هم جلو برد
1.یادگیری اوبونتو
2.یادگیری پی‌اچ‌پی و سایر موارد وابسته به اون (اچ‌تی‌ام‌ال، سی‌اس‌اس، جی‌‎کوئری، ای‌جکس و ...)
3.یادگیری جاوا
4.یادگیری پایتون
می‌خوام فقط روی اینها تمرکز کنم و حرفه‌ای بشم
بر اساس تحقیقات قبلی تصمیم گرفتم جاوا رو به عنوان جایگزینی برای سی‌شارپ انتخاب کنم. یه مشکل دیگه هم این هست که بامطالعه‌ی مباحث انجمن بین سی‌پلاس‌پلاس و جاوا دودل هستم. نمی‌دونم کدوم رو دنبال کنم. اگر میشه در این زمبنه هم نظرتون رو بگید
ممنونم

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
بنظر من دو دلی نداره واسه کسی که C# کار کرده تنها گزینه جاوا میتونه باشه بخاطر اینکه سینتکس تو زبانی مثل c++ یخورده متفاوت تره. :o
یک تاپیک هم واسه جاوا ایجاد شده حتما سر بزن ;) :
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
سلام
امیدوارم حال همه‌ی دوستان خوب باشه
چند روزی هست که اوبونتو نصب کردم. قبلاً مدتی با سی‌شارپ برنامه‌نویسی دسکتاپ انجام می‌دادم و زمینه‌ی کاری‌ام هم پروژه‌های پایگاه داده‌ای مثل حسابداری بود. شاید بتونم بگم تا الان یه اقیانوس یک میلیمتری بودم. کمی سی‌شارپ، کمی ای‌اس‌پی، کمی سی، کمی اس‌کیو‌ال سرور، کمی فتوشاپ، کمی پی‌اچ‌پی و ... و اینکه روی هیچ‌کدام بصورت حرفه‌ای تمرکز و کار نکردم. تصمیم گرفتم از محصولات مایکروسافت فاصله بگیرم. شاید یکی از دلایل‌اش نقض قوانین کپی‌رابت و شاید به تعبیر عامیانه‌تر پدیده‌ی "دزدی" و عدم رضایت از این موضوع بود. می‌دونم شاید از لحاظ مالی و کار پیداکردن به مشکل بر بخورم. اما تصمیم گرفتم صحیح زندگی کنم. حداقل وجدانم چند وقتی هست بیدارشده. قصدم این هست که به اهداف زیر دست پیدا کنم و میخوام عمده‌ی فعالیتم رو روی وب‌اپلیکیشن‌ها بگذارم. خواهشم از دوستانی که باتجربه هستند این هست که نظرشون رو در مورد این اهداف بیان کنند. قصدم این هست که بتونم روی یک چیز تمرکز کنم و حرفه‌ای بشم. آیا این اهداف باز هم چند شاخگی هست یا میشه اینها رو با هم جلو برد
1.یادگیری اوبونتو
2.یادگیری پی‌اچ‌پی و سایر موارد وابسته به اون (اچ‌تی‌ام‌ال، سی‌اس‌اس، جی‌‎کوئری، ای‌جکس و ...)
3.یادگیری جاوا
4.یادگیری پایتون
می‌خوام فقط روی اینها تمرکز کنم و حرفه‌ای بشم
بر اساس تحقیقات قبلی تصمیم گرفتم جاوا رو به عنوان جایگزینی برای سی‌شارپ انتخاب کنم. یه مشکل دیگه هم این هست که بامطالعه‌ی مباحث انجمن بین سی‌پلاس‌پلاس و جاوا دودل هستم. نمی‌دونم کدوم رو دنبال کنم. اگر میشه در این زمبنه هم نظرتون رو بگید
ممنونم

خیلی با اون قسمت اقیانوس حال کردم !
خودمم به دلایل خیلی زیادی هیچ وقت نشد 1 زبون رو کامل یاد بگیرم اما C# رو تا حدودی کار میکردم و یاد گرفته بودم تقریبا الانم که اومدم روی اوبونتو همین مشکل شما رو داشتم که تنها چیزی که دیدم واقعا خیلی شبیه به c# هست (البته باید گفت c# شبیهشه !) زبان جاواس که با داریوش جان آموزشش رو شروع کرده ...
خوشحال میشم به جمع ما بپیوندی و با هم یاد بگیریم  :)

اینجا بیا !
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,54812.0.html
(البته نیم ساعت پیش بدجوری تصادف کردم ماشین که کلا ... خودمم یکم ... !
ایشالا 1-2 روز دیگه میام !)
« آخرین ویرایش: 07 بهمن 1391، 06:06 ب‌ظ توسط mohsenelf »

آفلاین mohammad.tz87

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
از داریوش و محسن عزیز بابت پاسخ‌هاشون ممنونم
حتماً به جمع‌تون در زمینه‌ی یادگیری جاوا خواهم پیوست، از لطف‌تون ممنونم
اما می‌خواستم در مورد اون اهداف هم اگه میشه براساس تجربه‌تون نظرتون رو بگید
آیا میتونم فقط روی اون 4 هدف تمرکز کنم و باهم جلو ببرم و داخل‌اش حرفه‌ای بشم؟ آیا چند شاخگی نیست؟

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
به نظر من همون جاوا برای شروع کار کافیه. نیاز نیست اول کار python رو هم شروع کنی. هر چند اگه بلد باشی کارت با گنو/لینوکس خیلی راحتتر میشه ولی اول همون جاوا رو به نظر من به یه جایی برسون بعد برو سر python
در مورد اول، شما یه بکآپ از اطلاعاتت بگیر بعد بیوفت به جون سیستم عامل. یاد میگیری. مورد دوم هم بسیار عالیه. با جاوا منافاتی ندارن به نظرم.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity