انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: یک error جدید در انتهای نصب اوبونتو12.4 لطفا کمک کنید( ok shod )  (دفعات بازدید: 1193 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amiren69

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
با سلام خدمت تمام اوبونتو دوستان عزیز
مراحل نصب رو تا انتها رفتم و در آخرین مرحله قبل از ریستارت پیغامی داد که فکر میکنم مربوط گراب میشه .متن پیغام
unable to install grub in /dev/sdb
Executing 'grup_install/dev/sdb' failed.
This is a fatal error
دوستان چون متن این خطا در انجمن نبود و این مشکلو در انجمن پیدا نکردم مجبور به زدن این ارسال شدم .این اولین آشنایی من با دنیای متن بازه .
در ضمن از قبل ایکس پی روی هاردم نصب بود .الان وقتی سیستم روشن میشه به هیچ وجه خبری از اوبونتو نیست و مستقیما ایکس پی بالا میاد .سوپر گراب 2 رو هم دانلود کردم و روی سی دی ریختم .
ازتون بابت همکاری پیشاپیش ممنونم .
[/center][/left][/size]
« آخرین ویرایش: 09 بهمن 1391، 11:15 ب‌ظ توسط amiren69 »

آفلاین محمود مختاری

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
از روی فلش یا هارد اکسترنال اوبونتو را نصب کردی؟

آفلاین amiren69

• Newbie
  • *
با سی دی نصب کردم

آفلاین amiren69

• Newbie
  • *
توضیحات دیگر اینکه من اوبونتو رو از سایت اصلی دانلود کردم و روی سی دی ریختم و به خوبی بوت شد .روی هاردم ایکس پی نصب بود .یکی از درایوارو که خالی بود برای نصب اوبونتو در نظر گرفتم .در هنگام ایجاد سه پارتیشن اصلی اوبونتو من از اون درایو کمک گرفتم و از فضای اون درایو استفاده کردم .سه تا از پارتیشنهارو ساختم و بقیه مراحلو انجام دادم تا اینکه اون اخطار ظاهر شد و بعد سیستم ریستارت شد ولی هیچ خبری از اوبونتو نبود .در محیط ایکس پی هم درایوی که اوبونتو رو روش نصب کرده بودم اثری ازش نیست ( که احتمالا به خاطر نوع فرمت هست ) .سوپر گراب 2 رو هم اجرا کردم ولی اتفاقی نیفتاد جز پیغام خطا .
حالا منتظرم تا دوستان بگن کجای کارو اشتباه رفتم تا زودتر به جمع اوبونتو داران بپیوندم  \\:D/
وقتی به صورت لایو اجراش کردم واقعا از کار باهاش لذت بردم  :'(

آفلاین محمود مختاری

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
با همون لایو بیا بالا و این دستور و بزن ببین چی میگه

sudo update-grub

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
از وجنات بر میاد که سیستم حداقل دو تا هارد داره و شما قصد دارین گراب رو روی هارد دوم نصب کنید، بهتره که روی هارد اول نصب بشه گراب.
پس از بخش پارتیشن بندی کافیه کشوی پایین رو به sda تغییر بدین.

آفلاین amiren69

• Newbie
  • *
نه عزیز روی سیستم یک هارد بیشتر نیست

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
نه عزیز روی سیستم یک هارد بیشتر نیست
چیزی که معلومه سعی کرده گراب رو روی (احتمالن) سی‌دی نصب کنه که مسلمن نتونسته. راحت‌ترین راحت اینه که یه بار دیگه نصب کنی چون کلا ۱۰ دقیقه وقت می‌گیره. اگر دوباره مشکل داشتی بگو تا راهنماییت کنیم برای نصب دستی گراب.

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
موقع انتخاب پارتیشن پایین همون پنجره یه گزینه هم هست اون رو باید درست تنظیم کنی.
فکر کنم درستش /dev/sda باشه.
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....