انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب و راه اندازی حرفه ای اوبونتو  (دفعات بازدید: 1888 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رجبی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 156
    • پایگاه شخصی علی رجبی
نصب و راه اندازی حرفه ای اوبونتو
« : 05 امرداد 1387، 12:26 ق‌ظ »
سلام من یکبار اوبونتو را نصب کردم که با مشکل عدم نصب مودم برخورد کردم برای اطلاعات بیشتر به اینجا برید

http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=4794.0
حالا می خوام یک کارت شبکه بگیرم با یک مودم جدید

از اساتید عزیز خواهش دارم چون من کارم طراحی وب و بیشتر با اینترنت هست باید از بابت سیستم عامل خیالم راحت باشه و باید از آخرین نسخه نرم افزارهای برای امنیت کامل استفاده کنیم مثل فایرفکس.

برای من ابتدا که اوبونتو نصب شد کارایی که خودتون انجام میدید تنظیمات مخازن نرم افزار ها برای مثال نصب مودم یا نصب نسخه های جدید pidgin firefox و... رو کامل توضیح بدید به من که اوبونتو رو کامل  و حرفه تنظیم کنم حتی نوع بروز رسانی اوبونتو و....
برای نصب مودم من یک مودم میخوام بگیرم که با lan , متصل میشه . مودم : asus am 602

:-Xپس خواهش میکنم علاوه بر نصب مودم و راه ساخت و اتصال به اینترنت از راحت ترین و بهترین محیط و راه تمام کار های حرفه ای و تنظیمات که برای خودتون انجام میدید رو بگید

یا علی.

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
پاسخ به: نصب و راه اندازی حرفه ای اوبونتو
« پاسخ #1 : 05 امرداد 1387، 02:45 ق‌ظ »
رجبی    عزیز    خیلی   دوست  داشتم    همین  الان   جوابت   کامل   و  دقیق  بهت بدم   ولی  سوال  خیلی  خیلی  کلی  پرسیدی   ،   دقیق  مشخص  کن  که  چی  میخوای    من و   بقیه ی  بچه ها   با  کمال  میل   راهنماییت   می کنیم   .

fire  fox  و  pidgin     که  به   صورت   پیش  فرض  نصب  هستن  .

اوبونتو   شدیدا  به   اینترنت   وابسته  هست   و  خیلی  از  برنامه های  که  نیاز  پیدا  میکنی   باید  از اینترت   دانلود  و  نصب  بشن   پس  
باید    لیست   مخازنت    رو   کامل  کنی   که  از  این  راهنما  میتونی  استفاده  کنی  :   http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=4303.0
لیست   مخازن  رو  که   کامل  کردی   برنامه  ها  خیلی  راحت   دانلود  و  نصب  میشن    فقط  کافیه    برنامه ای  که میخوای  رو   انتخاب  کنی  و  یک  کلیک ...

اینترنت    پر  سرعت  هم   که  میخوای  بگیری    دیگه   مشکلی  هم  از  بابت  به روز  رسانی   نخواهی  داشت   ، با برنامه ی  به روز  رسانی    خود   اوبونتو     وصله های  امنیتی   خیلی  سریع  و  به  موقع   دریافت  و  نصب  میشن   پس  از  بابت  امنیت   هم  مشکلی  نخواهی  داشت .

همین   که  مودمت  پورت  LAN   داشته  باشه   کافیه    ،   کابل   رو  نصب  کن  و  استفاده کن  فقط  باید    توی   تنظیمات  شبکه    آدرس  ip   وارد  کنی   و  اگر   static  ip     نداشته  باشی  هم   DHCP    رو  انتخاب  میکنی  و   تمام   ...
در  کل    ابتدای   کار  مشکل   خاصی  نخواهی  داشت   به  امید  خدا ...