انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: توزیع مناسب برای افراد معرفی کنیم  (دفعات بازدید: 719 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 452
توزیع مناسب برای افراد معرفی کنیم
« : 25 فروردین 1392، 10:26 ب‌ظ »
دوستان شاید بگین تکراریه ولی قبل از جبهه گیری کمی تحمل کنید :oops:
قصدم ایجاد مرجعی برای استفاده از تجربه دیگران برای همه است با این شرایط:
۱-کدام توزیع برای تازه کارها ,نیمه ماهر, سطح بالا مناسب است؟
۲-کدام توزیع با کدام میزکار سازگاری بیشتری دارد؟
۳-کدام توزیع دارای کدکهای صوتی/تصویری همراه خود است؟
۴-نحوه انتشار,نقاط قوت وضعف برجسته آن توزیع چیه؟
منظورم اینه که تعداد زیادی از ما لینوکسهای مختلف رو تست کردیم.خلاصه ای از تجارب خود را که شامل نکات بالا باشد را در اختیار دیگران هم بگذاریم. ::)

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
پاسخ : توزیع مناسب برای افراد معرفی کنیم
« پاسخ #1 : 25 فروردین 1392، 10:32 ب‌ظ »
سوال یک بی مورد است! مینت یا اوبونتو برای هر نوع سطح کاربری مناسبه! چون هدف استفاده از توزیع به عنوان میزبان هست و نه سروکله زدن با توزیع که حرفه ای رو از نیمه ماهر جدا میکنی!
تنها نکته علایق کاربری به دسکتاپها، مدیر بسته ها و نحوه انتشاره که یکی فدورا انتخاب میکنه چون لبه تکنولوژی حرکت میکنه یکی «دبیان تستینگ» انتخاب مبکنه که پایدارتر و غلتانه و یکی از کامیونیتی آرچ حوشش میاید و آرچ نصب میکنه و یکی اوپن سوزه یا مگیا انتخاب میکنه که کانفیگ اولیه از KDE داشته باشه!

سوالهای دو و سه و چهار: تعداد توزیع های معروف حدود 10 تا هستند:
دبیان اوبونتو/زوبونتو/لوبونتو مینت جبیر
فدورا اوپن-سوزه مگیا روشا
آرچ

می تونی بری توی سایت دیستروواچ و انواع تقسیم بندی هایی که توی سوالهای 2 تا سه خواستی رو ایجاد کنی.
« آخرین ویرایش: 25 فروردین 1392، 10:47 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 452
« پاسخ #2 : 26 فروردین 1392، 12:03 ق‌ظ »
خوشم میاد چقدر تجربه زیاده!!!
اگه فقط ۱۰ تا باشن بقیه برای چی درست شدن؟؟؟
چقدر ما ایرانیها در این مورد بخشنده ایم :-X

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
« پاسخ #3 : 26 فروردین 1392، 12:31 ق‌ظ »
دوستان شاید بگین تکراریه ولی قبل از جبهه گیری کمی تحمل کنید :oops:
قصدم ایجاد مرجعی برای استفاده از تجربه دیگران برای همه است با این شرایط:
۱-کدام توزیع برای تازه کارها ,نیمه ماهر, سطح بالا مناسب است؟
۲-کدام توزیع با کدام میزکار سازگاری بیشتری دارد؟
۳-کدام توزیع دارای کدکهای صوتی/تصویری همراه خود است؟
۴-نحوه انتشار,نقاط قوت وضعف برجسته آن توزیع چیه؟
منظورم اینه که تعداد زیادی از ما لینوکسهای مختلف رو تست کردیم.خلاصه ای از تجارب خود را که شامل نکات بالا باشد را در اختیار دیگران هم بگذاریم. ::)
۱- من زیاد به این مورد اعتقادی ندارم که فلان توزیع برای مبتدی یا فلان توزیع برای افراد ماهر!
۲-در مورد سوال ۲ خوب نمیدونم اما تا اونجایی که شنیدم میگن گنوم با فدورا خیلی خوبه یا kde با سوزه. یا یونیتی که قاعدتا باید اوبونتو سازگاری بالایی داشته باشه چون میز کار رسمی این توزیع است!
۳-مینت، پاپی لینوکس هم فکر کنم موقع نصب داره. توزیع های دیگه هم هستن من زیاد اطلاع ندارم اما تا اونجایی که اطلاع دارم بین توزیع های وطنی Arios فکر کنم داره
۴- من به شخصه از توزیع هایی با پشتیبانی بالا خوشم می یاد مثل اوبونتو ورژن ۱۲.۰۴ قبلا هم گفتم در کل من نظرم اینه که توزیعی برای یک تازه کار خوبه که مستندات آموزشی برای اون زیاد باشه تا در صورت بروز مشکل بشه راحت تر حلش کرد.و همچنین پشتیبانی اون قطع نشه مثل اول اوبونتو بعد مینت که بر پایه همین اوبونتو است توزیع های دبیان بیس مستندات بیشتری براشون است این رو یادم نیست دقیقا کجا خوندم!
نظر من اینه: اوبونتو، مینت، پارسیکس، فدورا، اپن سوزه

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 26 فروردین 1392، 12:14 ب‌ظ »
یه توزیعی مثل آریوس یا تریسکل برای هرکسی مناسبه، با میزکار گنوم سازگاری کامل داره و کدک‌های صورتی-تصویری رو هم به همراه داره. به جای تست هزار تا توزیع، روی یکی مستقر بشید و کار کردن با همون رو باد بگیرید. این جوری می‌تونید خیلی کارامدتر با همه‌ی اون هزارتا توزیع کار کنید
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #5 : 26 فروردین 1392، 12:18 ب‌ظ »
:o
آریوس و تریسکل برای افراد خاص خوبند نه برای هرکسی!
آریوس که یک کانفیگ دستکاری شده است، دوره انتشار درستی نداره و ممکنه کاربر رو با مشکلات ناخواسته روبرو کنه! برای کاربرهایی که چیزی از جنس آریوس میخوان، مینت پاسخ بی بروبرگشته!
تریسکل هم توزیعیه که یکسری از کتابخونه ها رو از سیستم پاک کرده و کاربر تازه کار برای نصب بعضی از برنامه ها باید دردسرهایی بکشه که ازشون سر درنمیاره!