انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: براسرو (brasero) دی وی دی (r-) رایت نمی کنه ! چی کار کنم ؟  (دفعات بازدید: 2753 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین پرنده

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 71
دیروز اومدم با براسرو دی وی دی رایت کنم ، دیدم پیغام داد که can not mount
فکر کنم علتش این بود که دی وی دی R- بود و براسرو که نصبه باید احتیاج به پلاگین داشته باشه ! حالا باید چی کار کنم و از کجا و چه جوری این برنامه را کامل کنم ؟

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
من نمیدونم این نرم افزار چیه و وظیفش چیه ولی احتمالش هست که به دسترسی ریشه احتیاج داشته باشه
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
من نمیدونم این نرم افزار چیه و وظیفش چیه ولی احتمالش هست که به دسترسی ریشه احتیاج داشته باشه
برازرو یه رایتره مثل نرو. چنین احتمالی هم وجود نداره.
can not mount بیشتر به این میخوره که دی وی دی مشکل داشته باشه

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
چون مونت کردن به دسترسی ریشه نیاز داره و برنامه هم مشکلش با مونت کردن است گفتم شاید به دسترسی ریشه نیاز داشته باشه
جیمیلم

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
چون مونت کردن به دسترسی ریشه نیاز داره و برنامه هم مشکلش با مونت کردن است گفتم شاید به دسترسی ریشه نیاز داشته باشه
مونت کردن وظیفه ی سیستم عامله، از اونجایی که ایشون به جز این دی وی دی میتونسته چیزی رایت کنه پس مشکل خراب بودن یا نصب نبودن درایور دی وی دی رام رد میشه تنها دو چیز امکان داره، ۱- دی وی دی خرابه ۲- برازرو مشکل داره
اگر با عوض کردن دی وی دی مشکل حل نشد با k3b تست کن:
sudo apt-get install k3b

آفلاین پرنده

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 71
آخه از همه دی وی دی های R- ایراد می گیره ( همون دی وی دی با برنامه bombono رایت شد ) مشکل با دی وی دی های R- است

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
دیروز اومدم با براسرو دی وی دی رایت کنم ، دیدم پیغام داد که can not mount
فکر کنم علتش این بود که دی وی دی R- بود و براسرو که نصبه باید احتیاج به پلاگین داشته باشه ! حالا باید چی کار کنم و از کجا و چه جوری این برنامه را کامل کنم ؟
با سلام خدمت دوست عزیزمون
بهتره برای رحتی کار گزارش‌ها یا log files رو بزارین برام.تو یکی از منو ها می توونین پیداش کنین دقیقا نمی‌دونم جاش کجاست چون از نرم‌افزار دیگه‌ای استفاده می‌کنم
دوست عزیزم لطفا اگه چیزی رو نمی دونین لطفا برای افزایش تعداد پست‌هاتون دیگران رُ سردرگم نکنین

یا علی

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
دوست عزیزم لطفا اگه چیزی رو نمی دونین لطفا برای افزایش تعداد پست‌هاتون دیگران رُ سردرگم نکنین
الآن بنظرتون من نیازی دارم که تعداد پستام بیشتر بشه؟ ](*,)
چون خطا از مونت کردن بود و مونت کردن هم نیاز به دسرسی ریشه داشت گفتم حالا امتحان کنند شاید جواب بده
جیمیلم

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
الآن بنظرتون من نیازی دارم که تعداد پستام بیشتر بشه؟ ](*,)
چون خطا از مونت کردن بود و مونت کردن هم نیاز به دسرسی ریشه داشت گفتم حالا امتحان کنند شاید جواب بده

در مورد سوال اول نمی‌دونم اما شما دوت دارین تو هر تاپیکی یه پستی بزارین
اما نرم‌افزار رایت دیسک (سی‌دی / دی‌وی‌دی) یه نرم‌افزاریه که عموماً باید توسط کاربر معمولی اجرا بشه نه کاربر ریشه به خاطر همین قبل از هرچیری در این موارد اول لاگ ها رُ درخواست کن بعدش با خوندن لاگ‌ها سعی به حل مشکل کن

در ضمن توصیه می‌کنم یه نگاهی هم به این لینک  بندازی شما

یا علی