انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: تصویر مانیتورم در 8.10 میپره!؟  (دفعات بازدید: 2133 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین masoudadm

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
تصویر مانیتورم در 8.10 میپره!؟
« : 16 آبان 1387، 08:20 ب‌ظ »
سلام
من کوبونتوی 8.10 رو از دی وی دی نصب کردم. هر چند دقیقه یک بار تصویر مانیتورم میپره؟
چاره کار چیه؟
دانی که شمع دم مرگ به پروانه چه گفت                 گفت ای عاشق بیچاره فراموش شوی
سوخت پروانه ولی خوب جوابش را داد                      گفت طولی نکشد نیز تو خاموش شوی

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
پاسخ به: تصویر مانیتورم در 8.10 میپره!؟
« پاسخ #1 : 17 آبان 1387، 01:41 ق‌ظ »
سلام
من کوبونتوی 8.10 رو از دی وی دی نصب کردم. هر چند دقیقه یک بار تصویر مانیتورم میپره؟
چاره کار چیه؟

سلام

امشب این دومین مورد که میپره خودا به سومیش رحم کنه  :D این که شوخی بود اما جدی اینکه

دوست من آیا درایور کارت گرافیکتون رو نصب کردید ؟ آیا رزولیشن و مقدار هرتز مونیتور رو چی ؟

مورد دیگه ممکنه مال کامپیز باشه اونو از توی اپیرنس یه با خاموش کنید اگر تنظیمات بالا انجام شده

مورد سوم هم اسکرین سیور هستش آیا مشکل از اون نیست

اگر اینها رو تست کردین و مال اینها نبوده بفرمائید کامپیوترتون چیه ؟ ( دسکتاپه ، نوت بوکه )  کلا الان که اومدید و سئوال میکنید اگر یکم هم دیتا بدین بد نیست  ;)

موفق باشید

آفلاین masoudadm

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
پاسخ به: تصویر مانیتورم در 8.10 میپره!؟
« پاسخ #2 : 19 آبان 1387، 09:08 ب‌ظ »
سلام
من از لپ تاپ استفاده می کنم. تو 8.4 این مشکل رو نداشتم . گرافیکم اینتل 128  موبایله.گرافیکم نصبه.رزلوشن و هرتز مانیتور را هم کنترل و دستکاری کردم. کامپیز را هم غیر فعال کردم . اما چون درست نشد این تایپیک رو زدم.
حق با شماست حتما باید قبلش اطلا عات خودم رو می دادم.
دانی که شمع دم مرگ به پروانه چه گفت                 گفت ای عاشق بیچاره فراموش شوی
سوخت پروانه ولی خوب جوابش را داد                      گفت طولی نکشد نیز تو خاموش شوی