انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ميخواستم سيستمم را فرمت كنم و دباره ابونتو و ويندوز را نصب كنم ولي!  (دفعات بازدید: 1511 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
ميخواستم سيستمم را فرمت كنم و دباره ابونتو و ويندوز را نصب كنم ولي نميخوام برنامه هايي كه تا حالا توي ابونتو نصب كردم بره
و به روز اوري ها از بين بره ز
چه بايد بكنم؟
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
    • اُرِم
از برنامه aptoncd استفاده کن و برنامه های که نصب کردی یک بکاپ تهیه کن و دوباره بعد از نصب مجدد ازشون استفاده کن
پیشنهاد میکنم برای اینکه تنظیماتی که خودت انجام دادی برای این سیستم رو دوباره هم بتونی استفاده کنی از home/ خودت هم یک بکاپ بگیر و بعد از نصب مجدد ازشون استفاده کن.

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
از برنامه aptoncd استفاده کن و برنامه های که نصب کردی یک بکاپ تهیه کن و دوباره بعد از نصب مجدد ازشون استفاده کن
پیشنهاد میکنم برای اینکه تنظیماتی که خودت انجام دادی برای این سیستم رو دوباره هم بتونی استفاده کنی از home/ خودت هم یک بکاپ بگیر و بعد از نصب مجدد ازشون استفاده کن.
مشكل ديگه ي من اينه كه نميتونم از توي ابونتو كانكت بشم و برنامه اي دانلود كنم
ميشه دقيقا بگيد  بجر home ديگه از چي بايد بكاب بگيرم و بعد از نصب دباره ي ابونتو چجور اون چيزايي رو كه بكاب گرفتم برگردونم سر جاي اولش .
اصلا اين كار چجور انجام ميشه؟
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین HessaM TNT

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • What ?
ميخواستم سيستمم را فرمت كنم و دباره ابونتو و ويندوز را نصب كنم ولي نميخوام برنامه هايي كه تا حالا توي ابونتو نصب كردم بره
و به روز اوري ها از بين بره ز
چه بايد بكنم؟
من از aptoncd استفاده کردم و هیچ مشکلی نداشتم حالا اگه به هر دلیلی قصد استفاده از اون رو ندارید کافیه که از مسیر /var/cache/apt/archives  پکیج ها رو کپی کنید و در سی دی یا هر جا که دوست دارید ذخیره کنید . بعد از نصب مجدد هم کافیه که در ترمینال مسیر رو cd کنید مثلا cd /media/cdrom0  و بعد dpkg -i --force-all *.deb

--- جواب سوال شما دقیقا در دو عنوان قبل پاسخ داده شده بود ---
.:: بهتره آدم بین بزرگا کوچیک باشه، تا بین کوچیکا بزرگ ::.