انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سایت دانلود نرم افزار دبیان فارسی  (دفعات بازدید: 25742 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
پاسخ : سایت دانلود نرم افزار دبیان فارسی
« پاسخ #90 : 24 شهریور 1391، 11:49 ب‌ظ »
سایتت رو دیدم من چند تا پیشنهاد دارم
۱-یک بخش رو برای برنامه های پیشنهادی بزار!
۲-تعداد دانلود هر برنامه رو بنویسید برای این اگه از wp استفاده میکنید افزونه های زیادی هست که این کار رو انجام میدن
۳-اگه از کاربران دیگه کسی رو بتونی پیدا کنی که در نویسندگی کمکت کنه خیلی خوب میشه(من خودم میتونم در نوشتن مطالب کمکت کنم ولی نمیتونم در آپلود کردن برنامه ها بهت کمک کنم :o
و در آخر باید بگم که ایده خوبیه!
و در آخرهم دلیل اینکه آینده ی خوبی رو برای سایت شما میبینم اینه که با اینترنت لاکپشتی که ما داریم بهتره که برنامه ها رو به این صورت داشته باشیم(من خودم همین مشکل رو دارم حتی با اینترنت ۵۱۲ که البته در حقیقت ۸۰ کیلوبایت هست) که فردا اگه خواستیم توزیعمون رو عوض کنیم دغدغه برنامه نداشته باشیم!

و در آخر یه سوال دارم ما که اینترنت ۵۱۲ میخریم چرا فقط ۸۰ کیلوبایت سرعت داره خب اگه اینطوریه همین ۱۲۸ رو کاری کنید که سرعتش خوب بشه! اخه چرا این کارو میکنید بخدا ما دلسوز این مملکتیم دوست داریم پیشرفت کنه :'(
چرا ما یه نامه دسته جمعی ننویسیم به اداره مخابرات بگیم ما سرعت واقعی رو میخوایم؟
خب اونی که شما می‌خری ۵۱۲ کیلوبیت هست و هر ۸ بیت میشه یک بایت نتیجتا isp موظفه حداقل ۶۴ کیلوبایت سرعت رو تامین کنه که الان شما ۸۰ تا داری.
بعضی isp ها هستن که خیلی بیشتر از حداقل رو ارائه میکنن مث پارس آنلاین که خودم دو تا اشتراک ازش گرفتم یکی ۱۲۸ هست که به طور متوسط ۱۳۰ کیلوبایت دانلود می‌ده و اون یکی ۱ مگ هست که متوسط ۲۵۰ کیلوبایت دانلود بهم میده!  ;)

سرعت اینترنتی که تو ایران میدن کیلوبیت هست. هرجا من تست کردم (الآن ۱۲۸ دارم) سرعتم رو داده ۱مگابیت که میشه همون ۱۲۸ کیلوبایت.

:)
خیلی از isp ها ۵۱۲ میدن که حتی ۱۰۰ کیلوهم نداره!
من isp های خیلی معروف سراغ دارم که ۱ مگ اش ۱۲۰ کیلوبایت دانلود میدن!

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #91 : 25 شهریور 1391، 12:50 ق‌ظ »
چرا ما یه نامه دسته جمعی ننویسیم به اداره مخابرات بگیم ما سرعت واقعی رو میخوایم؟
دلیل این دستکاری سرعت‌ها، قانون و محدودیتی هست که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گذاشته. تا وقتی هم که مردم اعتراض نکنند، خوب نتیجه‌ای نمی‌گیرند. این سازمان باید روزانه چندین نامه و تماس تلفنی برای این موضوع داشته باشه که ...

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 616
  • گاهی سکوت همان دروغ است
« پاسخ #92 : 28 مهر 1391، 02:45 ب‌ظ »
سلام به سایت بخش آموزش از طریق ویدیو هم اضافه شد امیدوارم سودمند باشه ایده رو از دوستانی که برای نرم افزاری گرافیکی و یا دستورات محیط متنی بود گرفتم امیدوارم همیشه سربلند باشه
http://amozesh.asbux.ir

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #93 : 16 اسفند 1391، 11:13 ق‌ظ »
سلام به دوستان دنیای ازاد  :( من خیلی خیلی ناراحتم زحمت 8ماهه من به فنا رفت توسط یک هکر مازوخیزمی که صاف امد دیتا بیس سایت رو پاک کرد ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
به هر حال تلاش بسیاری کردم که بک آپ گرفته شده از دیتا بیس رو برگردونم ولی متاسفانه دیتا بیسها تماما ناقص بودن ](*,)واطلاعات برگشت نخورد وهمه چیز صفر شد درحالی که بازدید سایت تازه خوب شده بود و روزانه حداقل 700 بینده داشت به کنار که از طریق جستجو هم به ما وصل میشدند حالا موندم چیکار کنم :'( :'( :'( :'(
حالا از دوستان کمک میخوام که بتونیم درستش کنیم حالا کسی هست که من رو یاری کنه همین جا اعلام کنه و یا با شماره زیر تماس بگیره
0935-805-9350
« آخرین ویرایش: 16 اسفند 1391، 11:14 ق‌ظ توسط baztabroh »

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #94 : 19 اسفند 1391، 06:41 ب‌ظ »
سلام
از این انجمن که بخاری بلند نشد و خوشبختانه چندتا از دوستان پرپاقرص سایت  کمک کردند و سایت رو داریم دوباره زنده اش میکنیم  \\:D/

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #95 : 19 اسفند 1391، 06:59 ب‌ظ »
سلام
از این انجمن که بخاری بلند نشد و خوشبختانه چندتا از دوستان پرپاقرص سایت  کمک کردند و سایت رو داریم دوباره زنده اش میکنیم  \\:D/

دوست گرامی کمک خودم رو اعلام میکنم  \\:D/
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #96 : 19 اسفند 1391، 07:06 ب‌ظ »
سلام

دوست گرامی کمک خودم رو اعلام میکنم  \\:D/
خیلی ممنون در چه زمینه ای میتونید کمک کنید؟ ::)
ضمنا راجب سیستم عاملتون اگر بتونی شما توضیحات تکمیلی بدی خیلی عالی میشه که در سایت هم در معرفی برنامه اسمی از سیستم عامل شما هم بگیم

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #97 : 19 اسفند 1391، 09:35 ب‌ظ »
سلام
عزیزم آخه بدجایی گفتی ;) واقعن متاسفم