0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
http://crunchbang.org/forums/viewtopic.php?id=17246
وقتی سیستم بالا میاد مثل اینه که کانکی توی حالت on top قرار دارهیعنی کلا بالای همه پنجره هایی که باز میکنم میمونهمجبورم اینکارا بکنم تا درست بشهکد: [انتخاب]killall conkyconky -dqاینم کد اسکریپت استارت آپ کانکیکد: [انتخاب]#!/bin/bashuntil ps -A | grep "gtk-window-deco"> test -n do sleep 1 done && conky -qc ~/.conkyrc;
killall conkyconky -dq
#!/bin/bashuntil ps -A | grep "gtk-window-deco"> test -n do sleep 1 done && conky -qc ~/.conkyrc;
#! /bin/sh -esleep 15; conkyexit
مقدار sleep را بیش تر کنید. نمونه:کد: [انتخاب]#! /bin/sh -esleep 15; conkyexit
تقریبا تمام مراحل بالا رو تونستم اجرا کنم غیر از مرحله شماره ۱
وقتی تو تر مینال اون دستور رو میزنم که تو مرحله ۱ اومده ازم پسورد می خواد
نقلقول از: Alireza Fe در 16 اسفند 1391، 10:59 قظتقریبا تمام مراحل بالا رو تونستم اجرا کنم غیر از مرحله شماره ۱ مرحلهی یک را باید نقل قول میکردید!نقلقول از: Alireza Fe در 16 اسفند 1391، 10:59 قظوقتی تو تر مینال اون دستور رو میزنم که تو مرحله ۱ اومده ازم پسورد می خوادپسورد را وارد کنید!
نقلقول از: Hadron در 16 اسفند 1391، 03:07 بظنقلقول از: Alireza Fe در 16 اسفند 1391، 10:59 قظتقریبا تمام مراحل بالا رو تونستم اجرا کنم غیر از مرحله شماره ۱ مرحلهی یک را باید نقل قول میکردید!نقلقول از: Alireza Fe در 16 اسفند 1391، 10:59 قظوقتی تو تر مینال اون دستور رو میزنم که تو مرحله ۱ اومده ازم پسورد می خوادپسورد را وارد کنید!مچكرم ، اين لينك كار با ترمينال عاليه