انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل خراب شدن کتابخانه ها بعد از نصب Mdic 0.8.12  (دفعات بازدید: 3637 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
من ۱ سری که خیلی سر آپدیت کردن ارور میداد رفتم همه ی مخازنی که توی سافتوار سورس هستن رو غیر فعال کردم ، بعد اونایی که از اول بودن و خودم اضافه نکرده بودم رو فقط فعال کردم و بعدش آپدیت !
با اون دستوره که گفتم هم همین ارور رو میده ؟
این atitude بچه ی خیلی خوبیه ها !
ازش غافل نشو !
واسه پاک کردن هم کلی امکانات داره توی ترمینال بزن
aptitudeبعد ببین چه چیزایی واست میاره !

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
ممنون محسن جان
من تو اوبونتو آلان مشکل اینترنت دارم   حتی با داشتن سیناپتیک (کتابخونه ها رو داره)نتونستم کاری بکنم

آلان تو ویندوز وصلم !!!!!!  در ضمن من 1.2  گیگ فایل .deb داشتم آلان رفتم با آپتون سی دی برنامه ها رو بردارم دیدم 91 میگه!!!! همه رو پاک کرده!!!! (حتی تو وار هم رفتم و اونجا هم همون 91 میگ بود!!!) بدبخت شدم من کی میتونم دوباره اوبونتوم رو مثل قبل کنم!! :'( :'( :'( :'( :'(
فکر کنم باید فاتحه اوبونتو رو بخونم     بقول دومهامر شما ها که نمیتونین با سیستم عامل کار کنین بهتره برین بچسبین به ویندوزتون :'( :'( :'( :'( آلان فکر کنم منم بهتر باشه برم و بچسبم به ویندوز :'( (چون داره آلان بهم خیلی فشار میاد  :'( )
آی انجمن آی دوستان بلاخره ما هم رفتنی شدیم

اون خرابکاری که کردم (یوزره)رو هم دیگه فکر کنم لازم نباشه بیام و بگم
خوب من کماکان بهتون اگه وقت کنم سر میزنم (بچه های خوبی بودین از همتون ممنونم خیلی بهم کمک کردین)موفق و پیروز باشین
...
..
.
خدانگهدار (منم رفتم چسبدم به همون ویندوزم :'( )
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
سلام
من بعد از این مشکل هنوز زنده ام و تونستم هر جوری شده مرکز نرم افزاری رو با هر بدبختی نصب کنم و براتون یه لیستی که منو متعجب کرد رو براتون بیارم که در ادامه میتونین اون رو ببینین
تعجب من از این هست که این همه نرم افزار رو پاک کرده برای نصب یه برنامه !!!!! اونم ام دیک !!!!  و جالبه هنوز بالا میاد !! البته دیگه بدرد نمیخوره (ارزش نداره که همه این ها رو برگردونم)من چند روز هست که اینو راه انداخیم یعنی 6 مارس ولی دیگه فعلا گذاشتمش کنار   بگذریم بریم سراغ چیزی که برام خیلی جالب هست

فقط جون طولانی بود براتون بند انگشتی گذاشتم تا کسایی که تو جریان امر نیستن ترافیکشون مصرف نشه

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
سلام
من بعد از این مشکل هنوز زنده ام و تونستم هر جوری شده مرکز نرم افزاری رو با هر بدبختی نصب کنم و براتون یه لیستی که منو متعجب کرد رو براتون بیارم که در ادامه میتونین اون رو ببینین
تعجب من از این هست که این همه نرم افزار رو پاک کرده برای نصب یه برنامه !!!!! اونم ام دیک !!!!  و جالبه هنوز بالا میاد !! البته دیگه بدرد نمیخوره (ارزش نداره که همه این ها رو برگردونم)من چند روز هست که اینو راه انداخیم یعنی 6 مارس ولی دیگه فعلا گذاشتمش کنار   بگذریم بریم سراغ چیزی که برام خیلی جالب هست

فقط جون طولانی بود براتون بند انگشتی گذاشتم تا کسایی که تو جریان امر نیستن ترافیکشون مصرف نشه

خیلی باحال عکس گرفتی  ;D
شمردی چند تا موس داری توی این عکس  ;D
با این پشتکاری که داری ، بشین یه راهی پیدا کن که درستش کنی دیگه !!!
منم بودم نمیومدم اونهمه عکس بگیرم و بزنم سر هم که بگم شونصد تا برنامم پاک شده !
ضمنن یادمه دستوراتی بودن که بدون توجه به اینکه چه چیزای دیگه ای رو پاک کنن ، فقط اون چیزی رو که نیاز داشتیم پاک بشه رو پاک میکردن ! (استاد سلمان بلده ، شک ندارم !!!)

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
خیلی باحال عکس گرفتی  ;D
شمردی چند تا موس داری توی این عکس  ;D
با این پشتکاری که داری ، بشین یه راهی پیدا کن که درستش کنی دیگه !!!
منم بودم نمیومدم اونهمه عکس بگیرم و بزنم سر هم که بگم شونصد تا برنامم پاک شده !
ضمنن یادمه دستوراتی بودن که بدون توجه به اینکه چه چیزای دیگه ای رو پاک کنن ، فقط اون چیزی رو که نیاز داشتیم پاک بشه رو پاک میکردن ! (استاد سلمان بلده ، شک ندارم !!!)
مزه میپرونی >:( من بدبخت شدم همه برنامه هام پاک شد!! >:( اگه دستم بهت برسه آقای حسینی کاری میکنم که تا آخر عمر فراموش نکنی (کافیه یه جا بیام همچی راهنماییت کنم با سر بری تو دیوار که دیگه مزه نریزی >:( درستت میکنم ;D )

داداشم فردا میرسه البته اون زیاد برنامه نداره ولی یه چیزایی داره میام هم 7 رو و هم اوبونتو رو از اول نصب میکنم (آخه 7 هم دست کمی از این یکی نداره ;D ;D همهشون از دست من نالانن فقط کافیه پا داشتن فرار میکردن ;D ;D )

ببینم داداشم چیکار کرده اگه اون خوب کار کرده بود و شخصی سازیش خوب بود یه ریمستر میگیرم میام مینصبم

این دیگه ارزش نداره براش ترافیک بدم هیچی روش نداره (همشون نصفه و نیمه هست !! )ولی تا چند روزی تو شوک بودم چه بلایی سرم در آمده ;D

ولی جدی شمردی چند تا اشاره گر موس دارم  ;D ;D ;D

ها اینو یادم رفت بگم باید در پست قبلی میگفتم من فقط کیرو داکی و مرکز نرم افزاری رو پاک کردم ولی در کمال تعجب همون طور که در عکس میبینین ام دیک رو اتومات پاک کرده (3 تا فایل رو پاک کرده!!) :( خوب همون اول نمیزاشتی نصب بشه دیگه نفهم که این بلا سرم من نازل نکنی خوب ;D ;D ;D ;D
« آخرین ویرایش: 23 اسفند 1391، 10:28 ب‌ظ توسط amin7r »