انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اوپن سوزه و اجازه‌هاش  (دفعات بازدید: 2312 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
اوپن سوزه و اجازه‌هاش
« : 21 بهمن 1391، 03:15 ب‌ظ »
بعد از کلی جست و جو در مورد توزیعی که هیچ ربطی به اوبونتو نداشته باشه و به درد من بخوره هر جا که تست می‌زدم و سرچ می‌کردم اوپن سوزه یا اولی بود یا دومی بود بعد از اون هم توضیحاتشو خوندم و همه جوره بررسیش کردم به نظر من که از دور چیز عالییه اما چند جای کار شک دارم:
1. توی شماره صفر رادیو گیک شنیدم که تروالدز عزیز کلی فحش داده به سوزه که چرا واسه هر کاری اجازه روت می‌خواهد؟ این اذیت نمی‌کنه؟ یا اصلا اینجوریه؟ (کلا یه کمی توضیحات)
2. هیچ ننوشته بود که out of box باشه کدک‌ها رو با خودش نداره با این 4.7 گیگ؟
3. کسی تجربه‌ی کار کردن باهاش رو داره یه توضیح مختصری بده یه ذره بیشتر بونیم چیه؟
متشکرم دوستان
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
پاسخ : اوپن سوزه و اجازه‌هاش
« پاسخ #1 : 26 بهمن 1391، 08:40 ق‌ظ »
سوزه از قدیمی ترین توزیع های لینوکسه ولی متاسفانه انگار یوا یواش در حال نابودیه.
اون ۴.۷ گیگ در واقع نسخه دی وی دی هست که میز کار های مختلف و مخازن و نرم افزار های اضافی با خودش داره که من پیشنهاد می کنم نسخه سی دی رو دانلود کنید و بعد پکیج های مورد نیازتون رو از طریق مدیر بسته نصب کنید.
برای این کار به لینک زیر رفته و بعد از انتخاب دسکتاپ و معماری مطابق دانلودش کنید.(حدود ۶۰۰ مگ حجم داره)
http://software.opensuse.org/122/en
نقطه قوت سوزه به نظر من YaST ئه که یک کنترل پنل قدرتمنده.
ضمنا تمرکز این توزیع بیشتر روی میز کار kde ئه.

آفلاین knight-rak

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
  • The blender for the next millennium
« پاسخ #2 : 26 بهمن 1391، 11:09 ق‌ظ »
 خب همونطور که دوستمون گفت بهتره نسخه دسکتاپ رو دانلود کنید
برای تنظیمات هم مطمئنن  YaST عالی هستش که به شما این قدرت رو میده که هر کانفیگ و تنظیمی رو که بخواین رو انجام بدین واقعن از این نظر خوبه هرچند من یکم باهاش مشکل داشتم توی بعضی چیزاش
بهترین دسکتاپش هم همون kde هستش که توسعه اصلی با این دسکتاپ انجام میشه و بهترین کانفیگ رو داره
از نظر سرعت و کارایی هم مشکل خواصی نیست در مورد اون ساعت و این چیزا که پسورد میخواد آره راست هستش ولی منم زیاد مشکل بزرگی نمیبینم که بخوایم همین رو بکوبیم تو سرش چون چیز زیاد مهمی نیست حالا شما ۲ بار پسورد رو بزنی چی میشه مگه توی همون پادکست هم که جادی گفت جوابیه سوزه چی بود
در مورد پکیج منیجر هم خوبه و میشه باهاش کنار اومد زیپر هم خیلی جالبه برای نصب کدک های تصویری هم با ۱ کلیک اینکار رو میشه انجام داد خودش راهنمایی میکنه برای نصب فقط اگر گاهی به یه اخطاری یا پیغامی بر خوردی بخصوص موقع نصب کدک های صوتی و تصویری یه نگاه دقیق بنداز ببین بهت راه حل رو خودش پیشنهاد داده که چکارا میشه کرد برای حلش و بهترینش رو هم خودش گفته کدوم هست

دسکتاپ کی دی ای هم که خب اگر باهاش مشکلی نداشته باشی خوبه من درسته اصلن ازش خوشم نمیومد ولی توی سوزه توی اون یکی دو ماهی که باهاش کار میکردم مشکلی نداشتم و اتفاقن افکت ها و کانفیگ های خوبی هم داشت فقط اون پنل رو از پایین صفحه ببر بالای صفحه که درست بشه نمیدونم کی این پنل رو گفته باید پایین باشه ؟! ](*,)

موفق باشی
سر تسلیم منو خشت در میکده ها ، مدعی گر نکند فهم سخن گو سر و خشت

آفلاین mozo68

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
« پاسخ #3 : 26 بهمن 1391، 01:46 ب‌ظ »
من خودم اوپن سوزه نسخه ی آموزشی شو دارم.
open suse edu life
لایف ینی لینوکس فور اجوکیشن.آوت اف باکس ها رو هم داره.محیط های گنوم و کا د ای و نرم افزارای معمول رو هم داره.
2.7گیگ هم هستش حجمش.
.
واسه پنل هم اول -یه یه پنل جدید اضافه کن -همونجوری درستش کن.بعد اون پنل پاینی رو بعدش حذف کن.