انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با نصب اوبونتوی ۱۲.۱۰  (دفعات بازدید: 1335 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ubuntu24

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 91
مشکل با نصب اوبونتوی ۱۲.۱۰
« : 24 اسفند 1391، 02:32 ب‌ظ »
من قبلا اوبونتوی ۱۲.۱۰ رو به صورت wubuildr و با استفاده از ایمیج کنار ویندوز ۷ نصب کرده بودم اما چند روز پیش خراب شد یعنی توی صفحه ی ‌BCD اوبونتو رو می نوشت اما واردش نمی شد و ارور می داد هر کار کردم اون موقع نتونستم درستش کنم (بعد فهمیدم احتمالا می شده با برنامه ی ‌‌Easybcd درستش کرد)
تصمیم گرفتم که اوبونتو رو روی یه درایو مستقل (همون سامتینگ الز) نصب کنم ایمیج رو روی دی وی دی زدم و بعد کلی مشکلات زیادی که مربوط به نصب اوبونتو داشتم بالاخره تونستم اونو نصب کنم ( بماند که نمی خواستم گراب داشته باشم و حالا دارم ) وقتی در گراب اوبونتو رو انتخاب می کنم بعد چند لحظه وارد یه بیلد این شل می شه و این ایراد رو می گیره که یه دیسک رو در آدرس زیر پیدا نمی کنه :
var\disk\
لطفا منو راهنمایی کنید که چیکارکنم که هم ویندوز ۷ قبلیم رو داشته باشم (چون الان از طریق گراب هم پیداش نمی کنه !!) و هم ابونتوی جدیدی کنارش نصب کنم ؟؟!!
دقت کنید من الان اصلا سیستم عاملی رو نمی تونم باز کنم همین الان هم در لیو دیسک اوبونتو دارم می نویسم !

آفلاین alireza hashemi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 232
پاسخ : مشکل با نصب اوبونتوی ۱۲.۱۰
« پاسخ #1 : 24 اسفند 1391، 03:56 ب‌ظ »
برای این که بخوای گراپ ویندوز برگرده. cd ویندوز ۷ رو بزار تو دستگاه و کامپوتر رو ریست کن برو تو نصب ویندوز. پایین اون صفحه ای که دکمه ی inestall رو میزنی (دکمه ی inestall رو نزنی) یک نوشته مربوط به آپدیت داره و روی اون کلیک کن. بعد یک صفحه باز میشه که توش یک گزینه ی command هم داره. روی اون کلیک کن و تو command این سه خط زیر رو بنویس.(برا هر خطی که مینویسی یک بار enter  بزن ).
bootrec.exe/fixboot
bootrec.exe/fixmbr
exit
بعد که کامپیوتر رو ریست کردی. بوت ویندوز به عنوان بوت پیشفرض قرار میگیره.
با کارایی که بالا گفتم ویندوزت برمیگرده.

برای نصب اوبونتو من مشکلت رو نمی دونم. از دوستان دیگه کمک بگیر.
« آخرین ویرایش: 24 اسفند 1391، 04:10 ب‌ظ توسط alireza hashemi »

آفلاین ubuntu24

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 25 اسفند 1391، 12:20 ق‌ظ »
ممنون دوست عزیز ولی من با انجام دادن کار های فوق هم نتونستم وارد ویندوز شم بوتش درست شده اما با این وجود درایو ویندوزم رو شناسایی نمی کنه ...

آفلاین yaslinush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 310
« پاسخ #3 : 25 اسفند 1391، 12:34 ق‌ظ »
دوست عزیز اونطور که متوجه شدم بار اول لینوکس کنار ویندوز نصب کرده بودی؟؟چطوری پاکش کردی؟قصد اینکه بفهمم به ویندوز آسیب رسوندی با نه؟الان برو تو پارتیشن های ویندوز یه نگاهی به درایوcبنداز،یه مقدار اطلاعات بده.
برای گراب ویندوز ولینوکس
با سی دی لایو بالا بیاید:X=a,Y=عدد

sudo mount /dev/sdXY /mnt
sudo grub-install --root-directory=/mnt /dev/sdX

با فرض اینکه پارتیشن بوت رو در هنگام نصب جدا نساخته باشید، کار با همین دو دستور تمام می‌شه. تنها نکته‌ای که باید بهش دقت داشته باشید اون قسمت‌های رنگی هست که برای هر فرد متفاوت هست. در خط اول شما باید پارتیشنی که اوبونتو (پارتیشن root) روی اون نصب هست رو وارد کنید. برای پیدا کردن پارتیشن اوبونتو sudo fdisk -l رو اجرا کنید.

در اینجا چون ما دو پارتیشن لینوکس داریم. یکی سواپ می‌باشد، پس دیگری پارتیشن لینوکس هست. اما اگر شما چند پارتیشن لینوکس دارید باید از روی حجم به تشخیص درست برسید.قسمت رنگی دستور دوم نیز فقط مربوط به شماره هارد شما می‌باشد. آن را به صورت sda وارد کنید. نیازی به گذاشتن عدد و مشخص کردن پارتیشن نمی باشد. در نهایت با دستور sudo umount /mnt پارتیشن لینوکس خود را آنمانت می کنیم. بعد از وارد شدن به لینوکسنیز کافیست دستور sudo update-grub رو وارد کنید. تا ویندوز به گراب اضافه شود.
و دو نکته: بعد از اجرای دستور دوم در صورتیکه پارتیشن لینوکس را اشتباه وارد کرده باشید، از روی خروجی تولید شده به اشتباه خود می‌توانید پی ببرید. در صورتی که همه چیز درست باشد، خروجی به شما این را می‌گوید.

و نکته آخر برای کسانی هست که پارتیشن بوت را به صورت جدا می‌سازند. این دسته از افراد بعد از اجرای دستور اول باید دستور زیر را نیز اجرا کنند.(مانت شدن پارتیشن بوت)‌

sudo mount /dev/sdXY /mnt/boot
« آخرین ویرایش: 25 اسفند 1391، 12:36 ق‌ظ توسط yaslinush »

آفلاین ubuntu24

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 26 اسفند 1391، 11:14 ب‌ظ »
من خیلی متشکرم که وقت گذاشتید این همه نوشتید واقعا اما متاسفانه اصلا به درد من نخورد من الان از گزینه ی دومی استفاده کردم ( همون جایگزین شدن اوبونتو و وین ۷ ) الان همه ی اطلاعاتم کاملا پاک شده و ۵۰۰ گیگ حافظم کاملا به ۳ پارتیشن تبدیل شدن ( من فکر می کردم فقط اطلاعات درایو وین پاک خواهد شد ) الان یه سوال دیگه داشتم تو این ۴۹۰ گیگی که دارم درایو هام کجان یعنی منظورم اینه که مگه اصلا در اوبونتو درایو معنی نداره (آخه من تا الان فقط با ابونتو ی ووبی کار کرده بودم)

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #5 : 26 اسفند 1391، 11:18 ب‌ظ »
من خیلی متشکرم که وقت گذاشتید این همه نوشتید واقعا اما متاسفانه اصلا به درد من نخورد من الان از گزینه ی دومی استفاده کردم ( همون جایگزین شدن اوبونتو و وین ۷ ) الان همه ی اطلاعاتم کاملا پاک شده و ۵۰۰ گیگ حافظم کاملا به ۳ پارتیشن تبدیل شدن ( من فکر می کردم فقط اطلاعات درایو وین پاک خواهد شد ) الان یه سوال دیگه داشتم تو این ۴۹۰ گیگی که دارم درایو هام کجان یعنی منظورم اینه که مگه اصلا در اوبونتو درایو معنی نداره (آخه من تا الان فقط با ابونتو ی ووبی کار کرده بودم)
من کلا تو خبر بد دادن وارد نیستم و می‌زنم همه چیو خراب می‌کنم. :D اما خدمتتون عارضم که شما با این کار زدید کل هاردو فرمت کردید. یه لیوان آب سرد نوش جان کنید. کنترل خودتونو از دست ندین و اگه اطلاعات مهمی توی هارد داشتین از این به بعد هیچ چیزی توی پارتیشن‌های ساخته شده کپی نکنید و برید دنبال ریکاوری.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین yaslinush

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 26 اسفند 1391، 11:21 ب‌ظ »
من متوجه منظورتون نشدم.شما همه ی سیستم پاک کردیدو۳ تا درایو ساختید که تو یکی ویندوز نصبه وتویکی ابونتودرست متوجه شدم؟حالا نمی تونین درایوهاتون رو ببینید؟لینوکس دیگه درایو بندی نداره وشبیه ریشه وارون درخته،که توفروم در این مورد خیلی زیاد مطلب گذاشتن حتی تو ویکی.حالاسوال دقیق تر ذکر کنید ;)

آفلاین yaslinush

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 26 اسفند 1391، 11:22 ب‌ظ »
من کلا تو خبر بد دادن وارد نیستم و می‌زنم همه چیو خراب می‌کنم. :D اما خدمتتون عارضم که شما با این کار زدید کل هاردو فرمت کردید. یه لیوان آب سرد نوش جان کنید. کنترل خودتونو از دست ندین و اگه اطلاعات مهمی توی هارد داشتین از این به بعد هیچ چیزی توی پارتیشن‌های ساخته شده کپی نکنید و برید دنبال ریکاوری.
زدی کشتی بنده خداروکه

آفلاین ubuntu24

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 26 اسفند 1391، 11:39 ب‌ظ »
دوست عزیز اینکه چه اتفاقی افتاده رو خودم خوب می دونم فایل های خیلی مهمی هم داشتم (مهم ترینش فایل پسورد هامه) اما از اونجایی که می دونم دیگه بر نمی گرده خیلی ناراحت نیسم اما به سوال من جواب ندادین یعنی الان من قراره فایل های از این به بعدم رو کجا ذخیره کنم ؟؟من الان اینو نمی دونم

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 26 اسفند 1391، 11:43 ب‌ظ »
دوست عزیز اینکه چه اتفاقی افتاده رو خودم خوب می دونم فایل های خیلی مهمی هم داشتم (مهم ترینش فایل پسورد هامه) اما از اونجایی که می دونم دیگه بر نمی گرده خیلی ناراحت نیسم اما به سوال من جواب ندادین یعنی الان من قراره فایل های از این به بعدم رو کجا ذخیره کنم ؟؟من الان اینو نمی دونم
ا چرا برنگرده؟ خوبم برمی‌گرده. چه ریلکس :D کجا ذخیره کنید که مگه نمی‌گید سه تا پارتیشن ساخته؟ احتمال زیاد root و swap و home هستن دیگه. خب باید تو home فایلاتونو بریزید.

آفلاین ubuntu24

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 26 اسفند 1391، 11:48 ب‌ظ »
خوب پس تو دایرکتوری home ، حالا یه سوال دیگه من الان اگه بخواهم می تونم مثلا ویندوز ۸ رو کنار اوبونتوم نصب کنم ؟

آفلاین ubuntu24

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 26 اسفند 1391، 11:49 ب‌ظ »
ا چرا برنگرده؟

چون بر نمی گرده  ](*,) ;D

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 27 اسفند 1391، 12:02 ق‌ظ »
خوب پس تو دایرکتوری home ، حالا یه سوال دیگه من الان اگه بخواهم می تونم مثلا ویندوز ۸ رو کنار اوبونتوم نصب کنم ؟
من خودم نصب نکرده‌ام تا بحال. اما طبق صحبت‌های دیگران فکر نکنم مشکل خاصی داشته باشید. فقط قبلش یه جست‌و‌جو بکنید.

ا چرا برنگرده؟

چون بر نمی گرده  ](*,) ;D
تا حالا یکی از پارتیشن‌هام دو بار خراب شده. اما هر بار همه چیزمو برگردونده‌ام.

آفلاین ubuntu24

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 27 اسفند 1391، 12:21 ق‌ظ »
ممنون از پاسختون ...

آفلاین yaslinush

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #14 : 27 اسفند 1391، 12:32 ق‌ظ »
فقط باید برا نصب دوتاشون هم پارتیشن پرایمری باشن وکنار هم،من برا یکی نصب میکردم اول ویندوز8نصب کردم،بعدش لینوکس تو درایوپرایمری کناریش