انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: GNU/Linux نصب شده بر VirtualBox در مقابل GNU/Linux واقعی  (دفعات بازدید: 900 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ican

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
سلام.
من به دنبال تمام تفاوت هایی هستم که بین گنو/لینوکس مجازی و گنو/لینوکس واقعی وجود داره.
لطفأ تمام مواردی که به نظرتون می رسه رو بگید.
با تشکر از همه ی بچه هایی که در این مورد فکر می کنن  :)

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
سلام
1- سرعت کم بوت و خاموش شدن
2- سرعت اینترنت غیر واقعی (کلا هر چی که به سرعت ربط داشته باشه غیر واقعی و کمتر از سیستم عامل اصلی)
3- محدودیت در کارهای گرافیکی و اعمال تنظیمات گرافیکی (محدودیت اشتراک گذاری گرافیک)
4- سرعت بازم کمتر  ;D ;D (دیگه چیزی به نظرم نمیاد)

البته در برخی از موارد ممکنه تنظیمات درست اعمال نشه !!! و یا در اجرای بعضی از نرم افزار ها به مشکل بخورین !!

در کل چه کاریه که با مجازی ساز بیاری بالا !!!  وقتی که میتونی خیلی راحت پاکش کنی و بوت لودر رو تعمیر کنی (چه بوت ویندوزی باشه و چه لینوکسی)در حالی که همون حجم حافظه رو داره از هارد مصرف میکنه
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
  • زندگی زیباست...
نقل‌قول
3- محدودیت در کارهای گرافیکی و اعمال تنظیمات گرافیکی (محدودیت اشتراک گذاری گرافیک)
البته یک جا خواندم که می شه محدودیت اشتراک گرافیک رو برداشت
بهترین کارها این است که در جوانی دانش اندوزی و در پیری به کار بری.

بد نیست دفتر یادداشتی داشته باشید و رویداد های مهم روزانه را در آن ثبت کنید.اگر زندگی انسان ارزش ادامه را داشته باشد ارزش ثبت کردن را نیز دارد.

اگر قادر نیستی خودرا بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری.

آفلاین ican

• Newbie
  • *
2- سرعت اینترنت غیر واقعی (کلا هر چی که به سرعت ربط داشته باشه غیر واقعی و کمتر از سیستم عامل اصلی)

البته در برخی از موارد ممکنه تنظیمات درست اعمال نشه !!! و یا در اجرای بعضی از نرم افزار ها به مشکل بخورین !!

این محدودیت سرعت تنها مختص استفاده از پوسته گرافیکی و اینترنت هست؟

لطفأ کمی تخصصی تر پاسخ بدید. چه تنظیماتی ممکنه درست اعمال نشه؟ و اجرای چه نوع نرم افزارهایی به مشکل برمیخوره؟
دقیقأ می خوام بدونم کجا این نرم افزار می تونه مچمو بگیره؟! انقدر محکم که دردم بیاد! 

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
من در ویندوز از این نرم افزار استفاده می کنم ولی چون رم سیستمم مناسب نبود (۱گیگ) اذیت می شدم. رم رو ارتقا دادم (۲ گیگ که ۱گیگ برای ویندوز و یک گیگ برای اوبونتو) اجرای اوبونتو بهتر شده ولی باز به رم بیشتری نیاز هست. رم شما باید بیشتر از ۲گیگابایت باشه.
چند هفته پیش اوبونتو رو کنار ویندوز نصب کردم. همه چیز خوبه.

« آخرین ویرایش: 28 اسفند 1391، 12:13 ق‌ظ توسط دُرفا »

آفلاین ~!~

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
اگه شما زمینه‌ی کاریتون رو بفرمایید، دوستان بهتر می‌تونن کمک کنن و بگن که چه نرم‌افزارهایی امکان اجرا شدن داره و چه‌ نرم‌افزارهایی نه.

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1317
سلام

در کل چه کاریه که با مجازی ساز بیاری بالا !!!  وقتی که میتونی خیلی راحت پاکش کنی و بوت لودر رو تعمیر کنی (چه بوت ویندوزی باشه و چه لینوکسی)در حالی که همون حجم حافظه رو داره از هارد مصرف میکنه

سرعت بوت و خاموش شدن شدن برای من که خوب بود، حتی به نظرم بیشتر از واقعی. البته شایدبه تنظیمات هم ربط داشته باشد وتوزیع

آفلاین ican

• Newbie
  • *
اگه شما زمینه‌ی کاریتون رو بفرمایید، دوستان بهتر می‌تونن کمک کنن و بگن که چه نرم‌افزارهایی امکان اجرا شدن داره و چه‌ نرم‌افزارهایی نه.
من روی پوسته دستورات کار می کنم و انشاألله بزودی وارد مباحث امنیتی هسته لینوکس میشم.
خیلی سرچ کردم ولی متأسفانه پاسخ جامعی برای این سوال پیدا نکردم. از طرفی به نظرم مفید اومد که یک پست در این زمینه داشته باشیم.
لطفأ تنها زمینه کاری من رو برای پاسختون در نظر نگیرید. این سوال رو  ممکنه خیلی از افراد داشته باشن. ممنون می شم اگر هر چیزی که به نظرتون می رسه رو بنویسید؛ هر مشکلی که برای خودتون ایجاد شده.

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
خب جواب رو دادن دوستان.
به‌طور کل قطعا نصب یک سیستم عامل بر روی سخت افزار واقعی، مطمئنا بازدهی بالاتری داره تا نصب بر روی یک سخت افزار مجازی.
علاوه بر کاهش کارایی عمومی، بیشترین کمبود رو هم تو بازی‌ها و برنامه‌های سه‌بعدی شاهدش هستین، هرچند هم‌اکنون برخی مجازی‌سازها از شتاب‌دهنده گرافیکی کمک می‌گیرن ولی باز هم با استفاده مستقیم یک برنامه از کارت گرافیک روی سخت‌افزار حقیقی، قابل قیاس نیست.