انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: کدام یک بهتر است؟؟ Kali Linux یا Back track  (دفعات بازدید: 10925 بار)

0 کاربر و 8 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ســـــیا (ه) وش

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 95
  • Ubuntu Satanic Edition
    • سپوخته
پاسخ : کدام یک بهتر است؟؟ Kali Linux یا Back track
« پاسخ #15 : 27 اسفند 1391، 07:00 ق‌ظ »
نقل‌قول
نگفته مبتنی بر کدوم توزیع هست. یه سرچی کنید ببینید چی به چیه

based on Debian
اینو تو سایتش گفته
Part of the dialogue of the movie When Nietzsche Wept:
Choose between comfort and the truth.
If you want to choose the pleasure of growth,
prepare yourself for some pain.
Less pain, shrink. Go. Be part of the herd

آفلاین پیام

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 348
« پاسخ #16 : 27 اسفند 1391، 11:19 ق‌ظ »
سلام
خدمت دوستان عزیز بگم که
بک ترک یه توزیع بود مبتنی بر اوبونتو که از نسخه 4 به بعد از اسلاکس به اوبونتو تغییر مسیر داد و بعدم که نسخه 5 رو رلیز کرد
من خودم کالی رو نصب کردم راستش یکم داره اذیتم میکنه یعنی احتمالا ترجیح بدم که روی ماشین مجازی امتحانش کنم  چیزی که به عنوان لینوکس ازش انتظار داشتم یکم پایین تر از سطح خودشه ولی چیزی که بخوام مقایسه کنم با بک ترک باید یکم که یه قسمتی اضافه کرده تو کالی به عنوان top ten  که معرفی بهترین ابزار های بک ترک و امنیتی  حال حاضره  و همین طور ابزار های جدید به فهرستش اضافه کرده و اون جوری که مطرح شده بود از متا اسپلویتی که مخصوص تیم کالی طراحی شده دارن استفاده میکنن و طبق روال معمول یه سری اصلاحات و مواردی شبیه به این تو طراحی و ایجاد ابزار ها مثل روال بک ترک بوده درکل میشه گفت فرق ساختاری عجیب غریبی نکرده جز اینکه بر پاییه کرنل 3.7 رلیز شده تولز های جدید و اپدیت تولز های قدیمی بوده و یه سری چیزها رو باید دوباره نصب کنی ، مطلبی که تو خود سایت هم عنوان شده این بود که این لینوکس برای حرفه ای ها در نظر گرفته شده و بر مبنای  دبیان wheezy  طراحی شده و دیگه خبری از فایر فوکس تو این توزیع نیست به جای ice browser رو که دبیان هم همین مرورگر رو داره استفاده میکنه

من روی لپتابم نصب کردم کسایی که میخوان  نصب کنن اول باید سورس بسته ها رو ادیت کنن و از تو سایتش قسمت FAQ  سورس ها رو اضافه کنن و اپدیت کنن تابتونید بسته هایی که میخواید رو نصب کنید

کسایی که کلا رو دبیان هستند میتونن با رپوزیتوری های کالی نسخه دبیان خودشونو ارتقا بدن

میز کار cannoman   رو اگر دوست داشته باشید نصب کنید کلا به هم میریزه و منوی کالی مربوط به تولز هاش رو در قسمت other  جا میده

وهمچنین مهترین چیزیه که طبق روال بک ترک بوده و الان هم توصیه شده اینه که با یوزر معمولی نمیتونید وارد بشید و حتما باید روت باشید و خود سیستم عامل به صورت پیش فرض  vlc  رو در یوزر روت نصب کرده و بقیه افزونه های صوتی تصویری رو خودش نصب کرده

اما در مقایسه با بقیه سیستم های پن تستر

باید بگم که اکثر اموزش های تو یوتیوب و ... بر مبنای بک ترک هستش و بقیه سیستم عامل ها خیلی امتیاز خوبی ندارن پیش بک ترک ولی خیلی وقت پیش black buntu واقعا کارش خوب بود و اینجوری بگم که هم میشد به عنوان سیستم عامل ازش استفاده کرد و هم یه سیستم عامل پن تستر خوب بود و از نظر فنی واقعا روش کار شده بود منتهی دیگه دولوپ نشد و متوقف شد ...
چون بک ترک کار تیمی داشت و پشتش یه تیم فنی قوی قرار داشتن جوری که چند بار در کنفرانس های هکینک دف کن و بلک هت و ... کنفرانس داشتن به نظر منطقی میاد که سریع تر همه گیر میشه

در پایان این منبر باید بگم که اگر فقط میخواید کالی رو به عنوان سیستم عامل نصب کنید اصلا همچین کاری نکنید بهتره
ولی اگر به صورت تکنیکال میخواید از ابزار هاش استفاده کنید میتونید از نسخه نصب شده تو vmware استفاده کنید
موفق باشید

آفلاین ســـــیا (ه) وش

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 95
  • Ubuntu Satanic Edition
    • سپوخته
« پاسخ #17 : 27 اسفند 1391، 11:22 ق‌ظ »
+1
Part of the dialogue of the movie When Nietzsche Wept:
Choose between comfort and the truth.