آره این متنهایی که توی فروم میبینیم واقعا مشکل دارن، خصوصا همین «حاضر» که کلا بیمفهومه!
ولی در مورد امکاناتی که مهدی جان میگن: خوب راستش من فکر میکنم در این دو مورد تم سایت بهتر عمل میکنه. البته فقط نظر منه.
در مورد پیشنهاد اولتون، اولا که این موضوع ربطی به خود قالب نداره فکر کنم. اینو باید خود SMF رو تغییر داد. دوما که صفحهی فروم تکستونی طراحی شده. یعنی سایدبار نداره. کد محتواش رو توی بخش اصلی نمایش میده. ما اگه قرار باشه این باکس رو بذاریم بغل صفحه، کل قالب به هم میریزه. اگرم قرار باشه بذاریم پایین، با اون بخش آخرین ارسالها قاطی میشه. دوما حالا که فرض کنیم این باکس لینکها رو گذاشتیم یه جایی توی صفحه. اومدیم و یه نفر ده روز نیومد به سایت سر نزد. بعد یهو بیاد ببینه ای داد بیداد! ارتفاع ستون پیامهای خوانده نشدهش از ارتفاع محتوای سایت هم بیشتر شده!!! خوب این خودش ظاهر چندان جالبی نداره. مگر اینکه اسکرولبار بذاریم که بازم زیاد جالب نیست.
در مورد پیشنهاد دومتون. من دقیقا متوجه نشدم ولی اگه منظورتون اینه که بصورت پاپ آپ نمایش داده بشه که خیلی از مرورگرها پاپآپ بلاکر دارن و اصولا پاپآپ یه چیز کاربر پسند نیست. اگرم منظورتون پیام خصوصیه که خوب بازم مربوط میشه به خود SMF نه تم.
ولی در کل به نظر من لینک «نمایش پاسخ های جدید به ارسالهای شما» بهتر عمل میکنه و حق انتخاب رو از کاربر نمیگیره. هر کسی اگه دوست داشت ببینه چه پاسخهای جدیدی برای ارسالهای خودش اومده این لینک رو کلیک میکنه و به یه صفحه میره که همهش توش هست. به علاوه با پیام شخصی هم هیچ فرقی نداره چون اونم یه لینکه که باید روش کلیک کنه و به یه صفحه دیگه بره.
البته به نظر من خیلی خوب بود اگه امکان ارسال پیامهای «باخبر سازی» از طریق پیام شخصی ممکن بود. بعضیها ممکنه دوست داشته باشن.
RSS این فروم هم پستها رو خلاصه نشون میده. با توجه به کوتاهی تقریبی پستها به نظرم خیلی بهتره که محتوای کامل پستها رو نمایش بده.
و در نهایت این که اگه این قالب عوض نشه لااقل باید کدش از اول باز نویسی بشه تا بعد بشه تغییرات دلخواه رو از طریق style.css توش اعمال کرد. در حال حاضر دستمون برای تغییر این فایل خیلی بستهس.