0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
با توجه به اینکه iran-bsd و ubuntu.ir هر دو از سیستمهای انجمنساز با پشتیبانی از کدهای bb استفاده میکنند؛ فکر نمیکنم کپی و پیست کردن متنی که آنجا ارسال شده در این انجمن کار به اون صورت مشکلی بوده باشه.
نقلقول از: آرمان اسماعیلی در 03 فروردین 1392، 05:21 بظبا توجه به اینکه iran-bsd و ubuntu.ir هر دو از سیستمهای انجمنساز با پشتیبانی از کدهای bb استفاده میکنند؛ فکر نمیکنم کپی و پیست کردن متنی که آنجا ارسال شده در این انجمن کار به اون صورت مشکلی بوده باشه.بله دوست عزیز ولی من هزینه های انجمنم رو از روی جوب آب نگرفتم که با آزادانه نشر کردن مطالبم به خودم ضرر بزنم
نقلقول از: محمدرضا ح. در 03 فروردین 1392، 05:22 بظنقلقول از: آرمان اسماعیلی در 03 فروردین 1392، 05:21 بظبا توجه به اینکه iran-bsd و ubuntu.ir هر دو از سیستمهای انجمنساز با پشتیبانی از کدهای bb استفاده میکنند؛ فکر نمیکنم کپی و پیست کردن متنی که آنجا ارسال شده در این انجمن کار به اون صورت مشکلی بوده باشه.بله دوست عزیز ولی من هزینه های انجمنم رو از روی جوب آب نگرفتم که با آزادانه نشر کردن مطالبم به خودم ضرر بزنم این انجمن چطور؟
نقلقول از: آرمان اسماعیلی در 03 فروردین 1392، 07:17 بظنقلقول از: محمدرضا ح. در 03 فروردین 1392، 05:22 بظنقلقول از: آرمان اسماعیلی در 03 فروردین 1392، 05:21 بظبا توجه به اینکه iran-bsd و ubuntu.ir هر دو از سیستمهای انجمنساز با پشتیبانی از کدهای bb استفاده میکنند؛ فکر نمیکنم کپی و پیست کردن متنی که آنجا ارسال شده در این انجمن کار به اون صورت مشکلی بوده باشه.بله دوست عزیز ولی من هزینه های انجمنم رو از روی جوب آب نگرفتم که با آزادانه نشر کردن مطالبم به خودم ضرر بزنم این انجمن چطور؟این انجمن رو یه شرکت بزرگ میچرخونه ولی انجمن بنده با هزینه تبلیغاتی که نمایش میده میچرخه :| در ضمن الان هم هستند کسانی که توی انجمن فعالیت میکنند ولی هنوز طبق قراردادی که باهاشون دارم دستمزدی ازم دریافت نکردند!به حضور مبارک عرض کنم که بنده هم انسانم و میخورم و میپوشم و نفس میکشم (انسان بودنم که سوال نیست ان شاء الله؟) .
نقلقول از: محمدرضا ح. در 03 فروردین 1392، 07:39 بظنقلقول از: آرمان اسماعیلی در 03 فروردین 1392، 07:17 بظنقلقول از: محمدرضا ح. در 03 فروردین 1392، 05:22 بظنقلقول از: آرمان اسماعیلی در 03 فروردین 1392، 05:21 بظبا توجه به اینکه iran-bsd و ubuntu.ir هر دو از سیستمهای انجمنساز با پشتیبانی از کدهای bb استفاده میکنند؛ فکر نمیکنم کپی و پیست کردن متنی که آنجا ارسال شده در این انجمن کار به اون صورت مشکلی بوده باشه.بله دوست عزیز ولی من هزینه های انجمنم رو از روی جوب آب نگرفتم که با آزادانه نشر کردن مطالبم به خودم ضرر بزنم این انجمن چطور؟این انجمن رو یه شرکت بزرگ میچرخونه ولی انجمن بنده با هزینه تبلیغاتی که نمایش میده میچرخه :| در ضمن الان هم هستند کسانی که توی انجمن فعالیت میکنند ولی هنوز طبق قراردادی که باهاشون دارم دستمزدی ازم دریافت نکردند!به حضور مبارک عرض کنم که بنده هم انسانم و میخورم و میپوشم و نفس میکشم (انسان بودنم که سوال نیست ان شاء الله؟) . منظورم این بود که مگه این انجمن محل تبلیغاته؟
نقلقول از: آرمان اسماعیلی در 03 فروردین 1392، 07:41 بظنقلقول از: محمدرضا ح. در 03 فروردین 1392، 07:39 بظنقلقول از: آرمان اسماعیلی در 03 فروردین 1392، 07:17 بظنقلقول از: محمدرضا ح. در 03 فروردین 1392، 05:22 بظنقلقول از: آرمان اسماعیلی در 03 فروردین 1392، 05:21 بظبا توجه به اینکه iran-bsd و ubuntu.ir هر دو از سیستمهای انجمنساز با پشتیبانی از کدهای bb استفاده میکنند؛ فکر نمیکنم کپی و پیست کردن متنی که آنجا ارسال شده در این انجمن کار به اون صورت مشکلی بوده باشه.بله دوست عزیز ولی من هزینه های انجمنم رو از روی جوب آب نگرفتم که با آزادانه نشر کردن مطالبم به خودم ضرر بزنم این انجمن چطور؟این انجمن رو یه شرکت بزرگ میچرخونه ولی انجمن بنده با هزینه تبلیغاتی که نمایش میده میچرخه :| در ضمن الان هم هستند کسانی که توی انجمن فعالیت میکنند ولی هنوز طبق قراردادی که باهاشون دارم دستمزدی ازم دریافت نکردند!به حضور مبارک عرض کنم که بنده هم انسانم و میخورم و میپوشم و نفس میکشم (انسان بودنم که سوال نیست ان شاء الله؟) . منظورم این بود که مگه این انجمن محل تبلیغاته؟وقتی میان میگن "آزادی بیان" و همچنین "از نرم افزار و پروژه های آزاد در هر شکلی حمایت میکنند" پیه این چیزا رو هم باید به تن مبارک بمالند!
منظورم این بود که مگه این انجمن محل تبلیغاته؟