انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: شناختن فقط هارد زمان پارتیشن بندی(درایوهارو نمیاره!)  (دفعات بازدید: 1131 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hadi_723

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
سلام،من اوبنتو رو روی فلش زدم و میخوام نصبش کنم روی درایو جدا که delete کردم برای همین کار
اما زمان پارتیشن بندی فقط کل هارد من رو میشناسه!!! اصلا درایوهارو نمیاره!!! :(

« آخرین ویرایش: 07 فروردین 1392، 10:13 ب‌ظ توسط hadi_723 »
خیلی دلم گرفته از خیلیا...

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
سلام،من اوبنتو رو روی فلش زدم و میخوام نصبش کنم روی درایو جدا که delete کردم برای همین کار
اما زمان پارتیشن بندی فقط کل هارد من رو میشناسه!!! اصلا درایوهارو نمیاره!!! :(

احتمالا هاردت دینامیک است در اینصورت باید به بیسیک تبدیل بشه! با برنامه Disk management ویندوز چک کن ببین دیسک دینامیک است یا بیسیک؟ پایین نوشته. در دیسکهای دینامیک شما نمیتونید ۲ سیستم عامل نصب کنید باید دیسک بیسیک باشه تا بشه چند سیستم عامل نصب کرد.

آفلاین abtin5

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
سلام
ببخشید اما چجوری میشه به بیسیک تبدیل کرد! منم بعد از اینکه یه مقدار حجم رو unallocate کردم همه هاردم دینامیک شده! تو پارتیشن بندی هم همین مشکل رو دارم!

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • Debian 11
باید با برنامه های دیگه این کار رو میکردی مثل EaseUs Partation Manager اما به هر حال الان باید دیسکت به نوع بیسیک تبدیل بشه! به این لینک برو نوشتم روشش به چه صورت است:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,48007.msg367452.html#msg367452
لینک بالا در همین مورد بحث شده.

آفلاین hadi_723

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
ممنون بیژن جان
ولی من کل هارد رو قبلا با نرم افزار EaseUS Partition Master  به بیسیک تغییر داده بودم،چون میخواستم ویندوز 8 رو بزنم کنار 7 که نشد
خیلی دلم گرفته از خیلیا...

آفلاین abtin5

• Newbie
  • *
باید با برنامه های دیگه این کار رو میکردی مثل EaseUs Partation Manager اما به هر حال الان باید دیسکت به نوع بیسیک تبدیل بشه! به این لینک برو نوشتم روشش به چه صورت است:
من اگه بخوام از راه اول برم که کل هارد رو پاک کنم و کلش رو basic کنم چجوری باید کار کنم؟ گفته از یه هارد دیسک دیگه بوت کنم که بتونم ماله ویندوز رو هم پاک کنم! یعنی چجوری؟ شرمنده اگه آسونه ولی بلد نیستم خب! نفهمیدم یعنی چی!

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
من اگه بخوام از راه اول برم که کل هارد رو پاک کنم و کلش رو basic کنم چجوری باید کار کنم؟ گفته از یه هارد دیسک دیگه بوت کنم که بتونم ماله ویندوز رو هم پاک کنم! یعنی چجوری؟ شرمنده اگه آسونه ولی بلد نیستم خب! نفهمیدم یعنی چی!
خب شما وقتی توی ویندوز هستید که نمی تونید ویندوز را پاک کنید پس نباید از هاردتون استفاده بشه تا بشه همش را پاک کرد حالا شما می تونید از یک هارد دیگه استفاده کنید می تونید لایو از یکی از توزیعات استفاده کنید
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین abtin5

• Newbie
  • *
نقل‌قول
خب شما وقتی توی ویندوز هستید که نمی تونید ویندوز را پاک کنید پس نباید از هاردتون استفاده بشه تا بشه همش را پاک کرد حالا شما می تونید از یک هارد دیگه استفاده کنید می تونید لایو از یکی از توزیعات استفاده کنید

بله اینو میدونم ولی مثلآ من با اوبونتو رفتم هارد رو پاک کردم چجوری باز هاردمو basic کنم؟ از اوبونتو لایو هم میشه اینکارو کرد؟ اگه آره چجوریه؟ مرسی :oops:

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • Debian 11
نقل‌قول

بله اینو میدونم ولی مثلآ من با اوبونتو رفتم هارد رو پاک کردم چجوری باز هاردمو basic کنم؟ از اوبونتو لایو هم میشه اینکارو کرد؟ اگه آره چجوریه؟ مرسی :oops: