انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل ابونتو در کنار سون در ماشین مجازی VirtualBox  (دفعات بازدید: 5737 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mercol30

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
سلام با عرض سلام و خسته نباشید . من می خواهم در کنار ویندوز سون ، سیستم عامل ابونتو را داشته باشم . برای این کار از جدیترین نسخه VirtualBox استفاده کردم . ولی مشکل اینجاست که اولا کند کار می کنه که من رم را برایش تا 2 گیگ در نظر گرفتم و cpu را وقتی تا این درجه می برم این اخطار را می ده . ولی با این همه بالا می یاد ولی سرعت فرقی نکرده :

چطور باید بهترین استفاده از سی پیو و رم را برایش در نظرگرفت . تا به نحو احسن کار کنه ... این هم مشخصات سیستم خودم :

و حالا سرعت بماند بعد از چند بار کار کردن و وقتی که ابونتو گیر می کنه و صفحه اش سیاه می شه به زور می بندمش و وقتی می خواهم دوباره لود کنم هر کاری کنی دیگه بالا نمی آید و این ارور را می دهد :

یک راهی پیش پیامان بزراید که بدون دردسر و خیلی راحت از ابونتو در کنار سون استفاده کنم بدون اینکه بخواهم ریستارت کنم و بوت را عوض کنم ...

در این آدرس ظارها جواب هایی داده شده اگر کسی فهمید بزاره تا دیگران هم استفاده کنه :

http://askubuntu.com/questions/207813/why-does-an-ubuntu-12-10-guest-in-virtualbox-run-very-very-slowly

آفلاین jasem123456hhh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
پاسخ : مشکل ابونتو در کنار سون در ماشین مجازی VirtualBox
« پاسخ #1 : 18 فروردین 1392، 11:31 ق‌ظ »
سلام دوست عزیز  من پیشنهاد میدم توی  محیط  ویندوز  از  VMware استفاده کنید بهتر  جواب  میده تا  VirtualBox  اون مشکل  هم که لود نمیشه از  تو تب نتورک تیک کابل  کانکشن رو بزنی  فکر  کنم درست بشه

آفلاین mercol30

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 18 فروردین 1392، 01:26 ب‌ظ »
سلام آره یک مجازی ساز دیگه را تست کردم همین VMware Workstation را خیلی از لحاظ سرعت خوب بود . عالی ولی یک مشکل دیگه که کفریم کرد : اینکه بعضی اوقات که گیر می کنه وقتی به زور می بندیش . دگه ابونتو بالا نمی آید و با این مشکل برخورد می کنی که دیگه درست نمی شه :

خیلی دوست داشتم که از یک ویندوز امن و سبک در ماشین مجازی استفاده کنم ولی هی مشکل پشت مشکل ... فدورا هم خواستم تست کنم که توی VirtualBox نصبش کردم ولی سرعت پایین بود ولی خاستم توی VMware Workstation نصب کنم که ظاهرا نصب نمی شه ....

در آخر مجبور شدم از ویندوز سنگین سون در مجازی سازم استفاده کنم که واقعا خوراکه رمه و اذیت می کنه ... ولی اجباره چاره ای نیست و باید از آن استفاده کنم تا نسخه های لینوکسی ... ای کاش کمی می شد از لینوکس ها بدون دردسر توی این مجازی سازها استفاده کرد .

آفلاین jasem123456hhh

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 19 فروردین 1392، 09:11 ق‌ظ »
دوست عزیز تا اونجایی که من با مجازی  کار کردم توی  نصب  هیچ کدوم از  سیستم عامل  ها ایرادی  نمیگیره

با این تفاضل  چرا بیایی مجازی کار کنی  لینوکس را راحت روی هارد نصب کن  قطعا به بعنوان سیستم پایه از اون استفاده میکنی و بعدش اگر هم برای  بعضی از  کارها مثلا برنامه نویسی  دات نت به ویندوز  احتیاج داشتی بیا روی  لینوکس یه ویرچوال نصب کن و توی  ویرچوال یه ویندوز  و از  اونجا برنامه نویسیت رو انجام بده مثلا من خودم 2 ساله از لینوکس استفاده میکنم ولی  این ترم استاد گیر داده در یکی از درس ها باید از بانک اطلاعاتی  sql server استفاده کنید دیگه نیومدم ویندوز  نصب کنم از  همین ویرچوال یه ویندوز  نصب کردم و راحت کارم رو داره راه میندازه و هیچ مشکلی  هم نداشتم تا الان

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #4 : 19 فروردین 1392، 10:16 ق‌ظ »
فقط توی مجازی سازی به این نکته توجه کنید که
این مجازی ساز هایی که تحت یه سیستم عامل نصب میشه یه سری هدر رفت منابع رو دارن
مثلا وقتی شما روی ویندوز ویچرال باکس نصب کردی
اول خود ویندوز اجرا میشه که نیاز به یه سری منابع (رم پردازنده و ...) هست
و اون سیستم عاملی که تو مجازی ساز هست اگه منابع زیادی بهش بدیم مشکل پیش میاد چون
منابع رو مثلا ۶ گیگ رم دارید ۵ گیگ میدین به سیستم عاملی که توی مجازی ساز هست و میمونه ۱ گیگ برا ویندوز
خوب ویندوز با مشکل و سنگین اجرا میشه در نتیجه همون سیستم عامل تو مجازی ساز هم بسیار کند میشه چون تو بستر ویندوزه
واسه همین بیش از اون حدی که خود ویچرال باکس توصیه میکنه منابع اختصاص ندین که نتیجه برعکس میشه
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین mercol30

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 19 فروردین 1392، 10:44 ق‌ظ »
تشکر از دوستان که همکاری می کنند . راسیتش فعلا نمی توانم از ویندوز دست بکنم چون اکثر برنامه هایم که می دانم نصف آنها هیچ معادلی در لینوکس نداره را لازم دارم . از این هم که بگذریم می مونه وقت یادگیری و وقت گذاشتن روی لینوکس که در حال حاظر چنین وقتی ندارم ... من فقط برای طراحی سایت و مدیریت آن می خواهم در یک سیستم عامل جدا و عاری از هر ویروس و برنامه های کرک شده و هاردی ... فقط وفقط برای مدیریت سایت استفاده کنم که امنیت را دو چندان می کنه .... حال اگر سون نوصب کنم روی مجازی سازی ام . به نظر خوب نمی آید ولی ابونتو و بقیه لینوکسی ها عالیه هم سبکند و هم امنیت بیشتری دارند و در ضمن من نیازی به برنامه های زیادی برای آن ندارم . ولی از شانس بد نمی دونم چرا روی هر دو مجازی ساز مشکل دارم با این دو ابونتو و فدورا .... یعنی بعد از چند بار خاموش کردن و خارج شدن از ابونتو دیگه وارد آن نمی شه و ارور می ده ... ولی در VMware فدورا نصب نشد که من بخواهم اون را هم تست کنم ... یعنی وقتی ایمچ آن را انتخاب می کنم که ایزو هم هست . یک اخطار زرد رنگی می ده . وقتی توجه نمی کنی و وارد نصب می شوی .. نصب نمی شه و توی همان صفحه ابی نصب می مونه ..

به نظرم باید با تنظیماتی که چقدر باید برایش رم و سی پی یو یا گرافیک در نظر گرفت ، دستگاری شود . ظاهرا با دادن یکسری مقادیری مشکل داره ... من الان در VMware رم را به 2 گیگ کاهش دادم و سی پی یو هم دادم از یکی استفاده کنه و از یک هسته و گرافیک را هم رزولیشن 800 در 800 به نظرم ... فعلا که بالا آمده نمی دانم باید بارها تست کرد و دید واقعا مشکل همین تنظیمات هست یا چیز دیگری ...

دوستان یک تستی کنند ببینند آنها هیچ مشکلی با نصب لینوکس در مجازی سازی ها ندارند . خیلی نیاز دارم ولی متاسفانه مجازی سازها و این لینوکسی ها ساز ناسازگار می زنند ... و مجبورم کردند از ویندوز سون استفاده کنم .
« آخرین ویرایش: 19 فروردین 1392، 11:13 ق‌ظ توسط mercol30 »

آفلاین jasem123456hhh

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 19 فروردین 1392، 03:08 ب‌ظ »
دوست  عزیز  نه لینوکس  بلکه با هیچ کدوم از  سیستم عامل ها در  مجازی  سازی  مشکلی  وجود نداره حجمش زیاد هست وگرنه برات اپلود میکردم تا دانلود کنی 

آفلاین mercol30

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 19 فروردین 1392، 04:02 ب‌ظ »
همه این مشکلات و ارور ها بر می گرده به تنظیمات ... شما باید رم و سی پی یو معقولی برای آن در نظر بگیرید . من با چنین تنظیمی مشکلم حل شد . در VMware Workstation را می گم . رم را 2 گیگ قرار دادم . بالاتر از آن جواب نمی داد و همین ارور را می داد . سی پی یو را هم گذاشته ام از یک سی پی و استفاده کنه و از 4 هسته آن ( ناسلامتی 8 هسته ای ) و گرافیک هم که پیش فرض هست ( رزولوشن مانیتور )

مشکلتان با این تنظمات حل می شه ... الان دیگه ویندوز ار می زارم کنار و ابونتو را روی مجازی سازم نصب می کنم ... الان دیگه حال می ده با ابونتو در بیوفتی ...

آفلاین mercol30

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 19 فروردین 1392، 04:41 ب‌ظ »
بچه ها همه گفته های بالا را تکذیب می کنم ظاهرا نه بابا مشکل با اون حل نمی شه بعد از چند دقیقه دوباره مراجعه کردم و باز اون ارور کوفتی که یک صفحه سیاه هست و فقط کلمه ok هست مواجه شدم .. بی خیال قید ابونتو را زدیم ... به خوشکی شانس چرا آخه چنین مشکلی هست . شاید ابونتو با این مجازی سازها مشکل داره ... فدورا هم که نصب نشد ... ( راستی یکی تستش کنه ببنه برای اون هم نصب می شه من فدورا 18 را از سایت خودش دانلود کردم ... ولی فقط توی مجازیسازی ویرچوباکس نصب شد و در VMware Workstation نصب نشد . چطور باید در VMware Workstation نصبش کرد .... با تشکر لطفا تست کنید . همون اول نصب توی همان صفحه آبی می مونه ...

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #9 : 21 فروردین 1392، 12:23 ق‌ظ »
چرا در کنار ویندزد نصبش نمی‌کنی؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mercol30

• Newbie
  • *
« پاسخ #10 : 21 فروردین 1392، 10:15 ق‌ظ »
بزار اول بگم که چطور فعلا مشکل را حل کردم : خیر ابونتو که گذشتیم ... توی مجازی سازها برای خودش داستانی داره ... ولی فدورا 18 را بر روی VirtualBox نصب کردم . ولی باز مشکلم با این ماشین مجازی در تخصیص دادن سخت افزار به فدورا هست ... که تا همان حد مجازی که گفته می دم ولی سرعتش پایین هست و از همه مهمتر نمی توان در این مجازی ساز صفحه فدورا را فول اسکرین دید ( برای هیچ ویندوزی نشد ) و وقتی فدورا را هم روی VMware Workstation نصب کردم که نصب نمی شد و فقط راه حلش هم غیر فعال کردن 3D acceleration هست از قسمت گرافیک که همین باعث شده که باز در این مجازی ساز سرعت خوبی داشته باشم ولی بر عکس آن صفحه فدورا باز کوچک هست و دیگه نمی زاره فول اسکرنش کنم .... در صورتی که اگر این گزینه غیر فعال نشود . فول اسکرین می شود .... دوستان ببنند می توان راه حلی برای آن یافت تا دیگر کسی با آن مشکل نداشته باشه ...

حال جواب اینکه چرا جدا نصب نمی کنم :

اولا به خاطر اینکه شخصی هستم که شاید ماهی یکبار کامپیوترم خاموش بشه به خاطر تمامی تب ها و مرگرها ( نمی خواهم هی دوباره آ«ها را لود کنم ) و اینکه هی بخوام بین این دو سوئیچ کنم ... می ره تو اعصاب عجیب ... دوما برای از لینوکس می خواهم استفاده کنم به این خاطر که یک وب سایت دارم و برای امنیت بیشتر می خواهم فقط در یک ویندوز مجازی روی آ« کار کنم ... حالا اگر لینوکس را جدا نصبش کنم ( باز امنیت اینکه در لینوکس تمامی درایو های اصلی من نمایان هست و شاید به دلیل ویروسی بودن درایو ها به لینوکس هم سرایت کنه ( هر چند که به این راحتی ها سرایت نمی کنه ) از طرفی با مجازی هم خیالم از این بابت راحته و هم می تونم به ویندوز و هم ابونتو سوئیچ کنم بدون هیچ نکرانی .... از لحاظ سخت افزاری هم اصلا کم نمی یاره ...
« آخرین ویرایش: 21 فروردین 1392، 10:21 ق‌ظ توسط mercol30 »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #11 : 21 فروردین 1392، 11:21 ق‌ظ »
احتمالاً guest addition و extension pack ویرچوال‌باکس رو نصب نکردی که این‌جوریه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mercol30

• Newbie
  • *
« پاسخ #12 : 21 فروردین 1392، 12:01 ب‌ظ »
احتمالاً guest addition و extension pack ویرچوال‌باکس رو نصب نکردی که این‌جوریه

اگر برای سرعت می گویید نه فول اسکرین : من guest addition را به کلی مکافات و سوال روی ابونتو نصب کردم . و extension pack هم نصب بود . تغییر زیادی در سرعت ندیدم . در مورد فدورا وقتی guest addition را نصب کنم یکسری از کارها انجام می شه ولی یکی از آنها گزنیه failed داره که معلومه درست نصب نشده حالا به چی گیر می ده نمی دونم این تصویرش :

حال اگر بتونم توی فدورا guest addition نصب کنم خوبه چون برای به اشتراک گذاری فولدر بین ویندوز و فدورا به این مورد نیاز دارم ... اگر راحش و دلیل این ارور را می دانید ممنون می شوم کمک کنید .

یادم هست برای ابونتو یکی از دوستان گفته بود که باید فایل های مربوط به header را نصب کنم که در آنجا جواب گرفتم . توی این آدرس مطرح کرده بودم و جواب داده شد ولی برای ابونتو :

http://forums.technotux.org/viewtopic.php?f=8&t=21565&sid=40b58f3bc05aebede987ad5a610850b9&p=152382#p152382
« آخرین ویرایش: 21 فروردین 1392، 12:04 ب‌ظ توسط mercol30 »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #13 : 21 فروردین 1392، 12:06 ب‌ظ »
باید سرایندهای لینوکس رو نصب کنی که ماژول guest بتونه کامپایل بشه. احتمالاً با این دستور نصب می‌شه:
$ yum install kernel-devel-3.6.10-4.fc18.i686