انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: استفاده از بک اپ  (دفعات بازدید: 752 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین power

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 80
استفاده از بک اپ
« : 25 فروردین 1392، 05:23 ب‌ظ »
دوستان من از file system بک اپ گرفتم.
حالا چطور می تونم از اون در نصب اوبونتوی جدید استفاده کنم؟
با تشکر.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
پاسخ : استفاده از بک اپ
« پاسخ #1 : 25 فروردین 1392، 05:29 ب‌ظ »
با چی ازش بک آپ گرفتید؟
می خواید ازش چه استفاده ای ببرید برای نصب اوبونتو جدید؟
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین power

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 25 فروردین 1392، 05:45 ب‌ظ »
با برنامه backup که در system ssettings هست.
می خوام این فایل ها رو برای اوبونتو جدید قرار بدم دیگه؟برای چی از بک اپ استفاده می کنند :o

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #3 : 25 فروردین 1392، 06:39 ب‌ظ »
می خوام این فایل ها رو برای اوبونتو جدید قرار بدم دیگه؟برای چی از بک اپ استفاده می کنند :o
جان! اگر با بک گرفتن از سیستم فایل میشد اوبونتو کپی کرد که تا الان اوبونتو نخستین سیستم عامل آنلاین دنیا شده بود!
از برنامه backup برا بک اپ گیری فایلهای شخصی یا آرشیو باینری برنامه ها استفاده میشه. اگر میخوای یک دیسک نصب اوبونتو داشته باشی درست مثل همینی که روی سیستم خودت داری باید از relinux یا remastersys استفاده کنی!

آفلاین power

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 25 فروردین 1392، 07:21 ب‌ظ »
نقل‌قول
جان! اگر با بک گرفتن از سیستم فایل میشد اوبونتو کپی کرد که تا الان اوبونتو نخستین سیستم عامل آنلاین دنیا شده بود!
از برنامه backup برا بک اپ گیری فایلهای شخصی یا آرشیو باینری برنامه ها استفاده میشه. اگر میخوای یک دیسک نصب اوبونتو داشته باشی درست مثل همینی که روی سیستم خودت داری باید از relinux یا remastersys استفاده کنی!
منظور من این هست من از یک اوبونتو که برنامه های مختلفی در آن نصب هست و دارای فایل های مختلفی هست بک آپ گرفتم و آن رو می خوام در یک اوبونتو جدید که نصب شده و خالی هست ایمپورت کنم.
ایا همچین کاری با این بک اپ نمی توان انجام داد؟

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #5 : 25 فروردین 1392، 07:28 ب‌ظ »
نقل‌قول
منظور من این هست من از یک اوبونتو که برنامه های مختلفی در آن نصب هست و دارای فایل های مختلفی هست بک آپ گرفتم و آن رو می خوام در یک اوبونتو جدید که نصب شده و خالی هست ایمپورت کنم.
میشه!
باید فایلهای مسیر زیر رو از فایل بک آپ برداری و بریزی توی یک فولدر روی سیستم
/var/cache/apt/archives
حالا برو توی اون فولدر و دستور زیر رو بزن
sudo dpkg -i *.debهمه اون برنامه ها روی اوبونتوی جدید نصب میشه!
اگر توی فایلهای بک آپ درایور گرافیک هم داشتی باید گرافیک سیستم جدید هم نوع باشه! اگر متفاوت بود فایلهای deb درایور رو از تو فولدر حذف کن.

آفلاین power

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 25 فروردین 1392، 08:52 ب‌ظ »
نقل‌قول
نقل‌قول از: software در امروز ساعت 07:21 ب‌ظ

نقل‌قول

میشه!
باید فایلهای مسیر زیر رو از فایل بک آپ برداری و بریزی توی یک فولدر روی سیستم
کد: [انتخاب]

/var/cache/apt/archives

حالا برو توی اون فولدر و دستور زیر رو بزن
کد: [انتخاب]

sudo dpkg -i *.deb

همه اون برنامه ها روی اوبونتوی جدید نصب میشه!
اگر توی فایلهای بک آپ درایور گرافیک هم داشتی باید گرافیک سیستم جدید هم نوع باشه! اگر متفاوت بود فایلهای deb درایور رو از تو فولدر حذف کن.

ممنون. ;)

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #7 : 26 فروردین 1392، 02:10 ق‌ظ »
فقط یک نکته: من بهتون پیشنهاد می کنم از همون 2 تا نرم افزار معرفی شده برای ساخت اوبونتوی آماده یا از نرم افزار aptoncd برای ساخت فایل iso از برنامه های اون آدرس استفاده کنید و توی سیستم مقصد هم aptoncd نصب باشه و راحت همه را نصب کنید چون با روشی که دوستمون گفت من خیلی به مشکل بر خوردم برای فایل های زیاد جواب گو نیست
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم