در راستای بستهشدن گوگلریدر و در ضمن پیرو این
موضوع من مدتیه که دارم با Tiny Tiny RSS کار میکنم و خیلی راضی هم هستم. فقط این نرمافزار هنوز نمیتونه (مثل سرویسهای گوگل) جهت نوشتهها رو به طور خودکار بر اساس زبان نوشته تنظیم کنه، که اگر نوشته فارسی بود، خودش راستبهچپ نشونش بده. بیشتر سایتها محتوای فیدهاشون رو بدون قالببندی منتشر میکنند و در نتیجه در Tiny Tiny RSS چپبهراست دیده میشند:
من در صفحهٔ گوگلپلاس این برنامه (
اینجا) این پیشنهاد رو به توسعهدهندهٔ اصلی برنامه گفتم:
I have a suggestion to tt-rss regarding right-to-left languages. It can be best described with the
following image, and with this StackOverflow link:
http://stackoverflow.com/questions/3453036/language-recognition-and-automatic-textbox-direction-switch
There is a 'language detect' API written by Google which is used in all Google products (Gmail,
Translate, and also Reader). It can force the directionality of a text box based on the detected language
of the content.
I'm sure all RTL-language speaking users will be very happy to see it in Tiny Tiny RSS.
اون هم بدش نیومد، ولی فکر نمیکنم وقت داشته باشه که انجامش بده.
اگه تو انجمن کسی رو میشناسید که تجربهٔ کار با APIهای وب گوگل رو داشته باشه، لطفاً خبرش کنید. این نرمافزار این روزها به شدت معروف و محبوب شده و اگه کسی در توسعهاش مشارکتی کنه، توی رزومهاش چیز خیلی مثبتی خواهد بود.
اگه این موضوع رو در بخش نامربوطی نوشتم، لطفاً منتقلش کنید که اونهایی که باید ببینند ببینندش. خیلی ممنون.