انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مسئولیت حقوقی کامنت های کاربران در فضای مجازی  (دفعات بازدید: 1443 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
نویسنده‌ی یک متن در فضای اینترنت، علاوه بر مسئولیت نوشته خود، آیا نسبت به دیدگاه‌ها و نظرات دیگر کاربران مسئول است یا نه؟ من گمان نمی‌کنم پاسخ ساده باشد و بتوان به راحتی گفت که دیدگاه را دیگری نوشته است و نویسنده‌ی متن سراسر مبراست.
    اولین چیزی که به ذهنم می‌رسد تفاوت بین دیدگاه و سخن است. سخن به معنای کلامی که از دهان خارج شده است و دیدگاه نوشته‌ای است که زیر یک خبر یا نوشته وبلاگی یا نوشته‌ای در یکی از جوامع مجازی نوشته می‌شود. این تفاوت را معنا یا ساختار زبانی ایجاد نمی‌کند، بلکه ماندگاری و یافتن مخاطبین جدید است که میان این دو مرزبندی می‌کند. صدایی که از دهان خارج می‌شود، شنیده می‌شود و محو می‌شود. اما دیدگاه می‌ماند و چشم‌های جدیدی آن را می‌شنوند. یعنی دیدگاه دو مرحله دارد، مرحله نوشتن که به مثابه گفتن است و مرحله ماندگاری. دیدگاهی را که من ده سال پیش نوشته‌ام، هنوز خوانده می‌شود.
نظر شما دربارهٔ این موضوع چیست؟
منبع: شخص ناشناس

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
بی شک قابلیت ویرایش، ‌ حذف و حتی ایجاد کامنت برای ارایه کننده ی مطلب مقدور است !
حالا اگه این امکان رو نداشته باشه ....

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
در یک جامعه آزاد هر شخصی باید بتونه دیدگاهش رو مطرح کنه. افرادی هم دیدگاهشون رو به شکل کامنت زیر اون مطلب قرار میدن. تجمع و تقابل دیدگاه‌ها باعث شکوفایی میشه...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford