انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: بک آپ گرفتن از یه هارد که روش OS لینوکسی نصبه  (دفعات بازدید: 6514 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
تو سی دی زنده هم میتونی برنامه نصب کنی مشکلی نیست
اگر میتونی به اینترنت دست بیابی ، تو همون سی دی زنده کاراتو انجام بده

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
با دیسک زنده نباید مشکلی باشه. چه خطایی می‌ده؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
به خطا دادن نمیرسه...کلا FSARCHIVE تو مخازن نیست (وقتی با لایو بالا میام) که نصبش کنم و برم سراغ بازیابی... بدون اونم که خوب نمیشه دیشب تست کردم...شما چه طور FSARCHIVE  رو نصب میکنید توی لایو؟ از سافتور سنتر که امتحان کردم اصلا پیدا نمیکنه برنامه رو ...12.10 هم هست سی دی لایوم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
من این‌جوری نصبش می‌کنم خیلی راحت، باید قبلش یه بار لیست مخازن رو به‌روز کنی:
$ sudo apt-get install fsarchiver
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
ممنون، پس مشکل اپدیت کردن بوده...اخر رفتم از مخازن خود سایت اوبونتو فایل دبیانشو دانلود کردم و نصب کردم و ارشیو رو هم برگردوندم بدون مشکل...خیلی سریع :)

فقط وقی اولین بار بالا اومد یه ارور Xorg داد فکر کنم این مسیر بود (usr/bin/xorg) ..نشد متنشو کپی کنم ک بزارم اینجا...

این Xorg کارش چیه؟ ممکنه مشکلی پیش اومده باشه؟  توی ریست کردن های بعدی دیگه از ارورو خبری نبود

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
xorg زمینه‌ای هست که نرم‌افزارهای با رابط کاربری گرافیکی توش توانایی نمایش دارند. بنابراین بعد از بوت شدن هسته لینوکس، ابتدا xorg اجرا میشه و بعد میزکار شما (که نرم‌افزاری گرافیکی است) قابل اجرا میشه.

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
xorg زمینه‌ای هست که نرم‌افزارهای با رابط کاربری گرافیکی توش توانایی نمایش دارند. بنابراین بعد از بوت شدن هسته لینوکس، ابتدا xorg اجرا میشه و بعد میزکار شما (که نرم‌افزاری گرافیکی است) قابل اجرا میشه.

عجب...ممنون...حالا چه طور میتونم از سلامتش مطمئن شم؟ البته مشکلی ندارم در حال حاضر برای اظمینان میگم...راهی هست؟

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *

عجب...ممنون...حالا چه طور میتونم از سلامتش مطمئن شم؟ البته مشکلی ندارم در حال حاضر برای اظمینان میگم...راهی هست؟
تنظیمات xorg خیلی آسون نیست و به طور خودکار انجام میشه. اگه فکر می‌کنی مشکل داره بهتره اون رو دوباره نصب و پیکربندی کنی:
sudo apt-get remove --purge xserver-xorg

sudo apt-get install xserver-xorg

sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
ممنون  :)

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
نقل‌قول

موقع زدن این دستورات واسط گرافیکی همچنان هست؟ آخه شما گفتید Xorg یه بستری برای اجرای گرافیک هست. اگه نباشه بازم گرافیک داریم؟
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
نقل‌قول

موقع زدن این دستورات واسط گرافیکی همچنان هست؟ آخه شما گفتید Xorg یه بستری برای اجرای گرافیک هست. اگه نباشه بازم گرافیک داریم؟
روی رم حتما قرار داره.

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
پس بین این دستورات نباید فاصله بیفته.
یه چیز دیگه.
فکر کنم اون دوتا خط تیره قبل از purge نیاز نباشه. چون purge هم یکی از آپشنهای apt-get هست مثل install یا remove
البته شما اوستاتری
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
پس بین این دستورات نباید فاصله بیفته.
یه چیز دیگه.
فکر کنم اون دوتا خط تیره قبل از purge نیاز نباشه. چون purge هم یکی از آپشنهای apt-get هست مثل install یا remove
البته شما اوستاتری
من دیگه فرمانهای خاص اوبونتو یادم رفته چو سیستمم اوبونتو نیست. برای همین هم پست‌هام فقط جنبه راهنمایی برای کار مورد نظر داره و بنابراین ممکنه شکل دستور رو دقیق ننوشته باشم.

آفلاین soroush419

• Full Member
  • *
  • ارسال: 164
پاسخ : بک آپ گرفتن از یه هارد که روش OS لینوکسی نصبه
« پاسخ #28 : 02 اردیبهشت 1392، 04:06 ب‌ظ »
سلام من ۱۰۰ گیک هاردم که فرمت ان ext4 هست از تقریبا ۱ سال پیش که ویندوز ریختم با نرم افزاری در ویندوز از محتویات ان استفاده می کردم تا اینکه اخیرا لوبونتو ریختم و وقتی می خوام هارد رو مونت کنم با ارور زیر مواجه می شم :
https://docs.google.com/file/d/0B0u75k91c2A0Nkc0NlZJQmdhQUU/edit?usp=sharing

بعد خواستم با توسط fsarchiver که در همین پست باهاش آشنا شدم خواستم بکاپ بگیرم که بعد دوباره پارتیشن بندی کردم برگردونم که با این ارور مواجه شدم
دستور
sudo fsarchiver savefs /dev/sda3/backup/gentoo-rootfs.fsa /dev/sda1
خروجی :

[errno=20, Not a directory]: archwriter.c#116,archwriter_create(): cannot create archive /dev/sda3/backup/gentoo-rootfs.fsa
filesys.c#311,generic_mount(): partition [/dev/sda1] cannot be mounted on [/tmp/fsa/20130422-160502-00] as [ext4] with options [user_xattr,acl]
oper_save.c#1032,filesystem_mount_partition(): cannot mount partition [/dev/sda1]: filesystem may not be supported by either fsarchiver or the kernel.

اینجور که من متوجه شدم باید حتما درایو مونت شه تا بشه بکاپ گرفت راهی به جز این نیست :-؟