انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل من با اوبونتیو در نصب پکیج ها و فریز شدن سیستم...لطفا کمکم نمائید...  (دفعات بازدید: 2321 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mehdi gol

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
دوستان عزیزم سلام

من دو روز هست که لینوکس اوبونتیو را نصب کرده ام

و همین اول راه چند مشکل دارم که اگر حل بشونند من راضی خواهم بود زیرا سیستم خیلی خوبی هست

اولین مشکل من این هست که:

امروز امدم بقیه ای دی وی دی ها ی مخازن را نصب کنم زیرا من فقط دی وی دی یک را نصب کرده ام اما نمی دانم چرا وقتی که پنجره ای برای سوال برای نصب بالا امد و من جواب مثبت دادم بعد از ان وارد محیط یک نرم افرا شد..( اوپن ساس )

اما در همین جا یک خطا من دریافت کردم و نصب مخازن متوقف شد

به نظر شما چرا مخازن نصب نمی شونند؟

( ایا در اوبونتیو نرم افزار های دیگری هم برای نصب پکیج ها وجود دارد؟؟؟)

مشکل دوم:

نمی دانم چرا سیستم من هر مدت یک بار قلف می کند البته اول سرعت ان کم می شود و بعد کم و کمتر تا قلف شود
و من نیز مجبور می شوم که سیستم را ریستارت کنم تا مشکل حل شود

در این مورد نیز لطفا راهنمائی نماید
البته این را بگویم

رم سیستم من 256 هست و سی پی  یو هم  2.4 سلورن

سوال سوم:

ایا برای ریستارت کردن
لاگ اف
سوئیچ
کلید های شورکات نیز وجود دارد
و همچنین ایا چیزی مثل تکس منیجر ویندوز در لینوکس وجود دارد؟ اگر بله هست لطفا نحوه راه یابی ره ان را نیز بگوئید

پی نوشت : دوستان من یک توضیح بدهم من از اینترنت ای دی اس ال استفاده می کنم با یو اس پی
و به همین علت من برای استفاده از مودم یو اس پی نرم افزای را از سایت  www.ubudsl.com  دانلود و نصب کردم تا اینترنت وصل شد حال ایا قلف کردن سیستم ربطی به این کار دارد یا خیر
و در صورت مجبور به حذف نرم افزار ایا راه دیگری برای اتصال به اینترنت از طریق یو اس پی هست...
البته مودم من در خودش کانفیگ شده و من نیاز به pppoe و.... ندارم فقط باید مودم را بشناسد ..همین
دوستان عزیزم بی صبرانه منتتظر پاسخ های شما عزیزان هستم

زیرا من خیلی از تنظیمات را انجام داده ام و تنظیمات دیگر مانده و من حیران این مشکلات هستن تا رفع شونند

با تشکر
مهدی

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
سلام
نقل‌قول
اولین مشکل من این هست که:
امروز امدم بقیه ای دی وی دی ها ی مخازن را نصب کنم زیرا من فقط دی وی دی یک را نصب کرده ام اما نمی دانم چرا وقتی که پنجره ای برای سوال برای نصب بالا امد و من جواب مثبت دادم بعد از ان وارد محیط یک نرم افرا شد..( اوپن ساس )
دوست عزیز این که شما که بخواید همه بسته‌های مخازن رو نصب کنید کار درستی نیست، چون شما به همه‌ی اونها احتیاج ندارید و از بسته‌های زیادی هیچ وقت استفاده نخواهید کرد و فقط باعث پایین امدن سرعت سیستمتون، هدر رفتن فضای هارد و از همه مهمتر اتلاف وقت شما میشه (وقت برای نصب، برای اینکه بدونید چی نصب کردید! و ..........)

نقل‌قول
اما در همین جا یک خطا من دریافت کردم و نصب مخازن متوقف شد
به نظر شما چرا مخازن نصب نمی شونند؟
برای رفع خطاها همیشه سعی کنید خطا رو کامل تو پست خودتون قرار بدید تا اگه کسی تونست مشکلتون رو حل کنه. و برای سوال‌های مختلف پست‌های مختلف درست کنید نه اینکه همه سوالاتتون رو یک جا بپرسید.
برای نصب بسته‌ها اول راهنماها رو مطالعه کنید که تو همین فروم و ویکی موجود هستند.

نقل‌قول
مشکل دوم:
نمی دانم چرا سیستم من هر مدت یک بار قلف می کند البته اول سرعت ان کم می شود و بعد کم و کمتر تا قلف شود
و من نیز مجبور می شوم که سیستم را ریستارت کنم تا مشکل حل شود
من جوابش رو نمی‌دونم ولی می‌تونید مشخصات سیستمتون رو بنویسید. مثلا از چه نسخه ابونتویی استفاده می‌کنید. نسخه KDE یا Gnome چنده.
بهتره این سوال رو تو یه پست دیگه مطرح کنید.

نقل‌قول
سوال سوم:
ایا برای ریستارت کردن، لاگ اف، سوئیچ، کلید های شورکات نیز وجود دارد
و همچنین ایا چیزی مثل تکس منیجر ویندوز در لینوکس وجود دارد؟ اگر بله هست لطفا نحوه راه یابی ره ان را نیز بگوئید
واسه کلیدهای شورت‌کات تو گنوم می‌تونی از gconf-editor و کی‌دی‌ای از System Settings->input Actions استفاده کنی.
برای تاسک منیجر هم اسم برنامه System monitor هستش و تو قسمت سیستم می‌تونی پیداش کنی. اگه از گنوم استفاده می‌کنی تو ترمینال با gnome-system-monitor اجرا میشه
و اگه کی‌دی‌ای با این ksysguard

جواب پی نوشت که در مورد اینترنت بود:
یه مدت مودمت رو رو خاموش کن ببین بازم سیستم کند یا هنگ می‌شه.
شاید نرم‌افزارهایی که از اینترنت استفاده می‌کنن باعث کندی سیستمتون میشن. من قبلا که از نسخه قدیمی‌تر firefox استفاده می‌کردم وقتی tabهای زیادی باز می‌کردم سرعت سیستم‌ام خیلی کند می‌شد.
« آخرین ویرایش: 20 شهریور 1388، 10:57 ق‌ظ توسط heresh »