با درود
من از نسخه بتا۲ 13.04 استفاده میکردم تا اینکه امروز نسخه اصلی منتشر شد و نصب کردم.
توی هر دو نسخه با نصب گوگل کروم مشکل داشتم تا اینکه با سرچ و جستجو تونستم مشکل را حل کنم.
بصورت قدم به قدم مراحل زیر را انجام بدید تا مشکل شما در کمتر از چند ثانیه حل بشه.
موفق باشید

-----------------------------------------------------------------------------------------
شما وقتی میخواهید کروم را نصب کنید با این ارور مواجه میشید:
google-chrome-stable depends on libudev0 (>= 147)برای رفع این مشکل مراحل زیر را انجام میدیم:
شما نیازمند libudev0 library هستید که باید دریافت کنید.
برای نسخه ۳۲ بیتی$ wget -c www.mirrorservice.org/sites/archive.ubuntu.com/ubuntu//pool/main/u/udev/libudev0_175-0ubuntu13_i386.debبرای نسخه ۶۴ بیتی$ wget -c www.mirrorservice.org/sites/archive.ubuntu.com/ubuntu//pool/main/u/udev/libudev0_175-0ubuntu13_amd64.deb
پس از دریافت هم دستور زیر را اجرا میکنیم$ sudo dpkg -i libudev0*.debدر این مرحله باید به سایت رسمی گوگل کروم مراجعه کنید و آخرین نسخه را دریافت کنید.https://www.google.com/intl/en/chrome/browser/اگر آخرین نسخه را از قبل دانلود کردید و دارید، تنها کافی است یک کپی از گوگل کروم را به
Downloads منتقل کنید.
دستور زیر را وارد کنید تا گوگل کروم نصب بشه$ sudo dpkg -i ~/Downloads/google-chrome*.debحالا در این مرحله دستور زیر را وارد میکنیم$ sudo apt-get -f installتمام شد. گوگل کروم شما با موفقیت نصب شد. تنها کاری که باید انجام بدید این است که این دستورآخر را در ترمینال وارد نمایید تا گوگل کروم اجرا بشه.google-chrome