انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: کسی میتونه تو این الگوریتم کمکم کنه؟؟از کیوت استفاده میکنم!هلپ می!  (دفعات بازدید: 880 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hamed_ubuntu

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 251
  • linuxforlife.ir
    • لینوکس برای زندگی
با سلام به دوستان برنامه نویس
من یه دستگاه دارم که از طریق سریال اطلاعات رو به رایانه میفرسته حالا مشکل من اینجاست که توی ویندوز یه نرم افزاری داره که مقادیر رو به خوبی نشون میده و مشکلی نیست .اما چطوری این کدها رو به کد قابل خوانا تبدیل کنم من هر چه قدر با این کد ها ور رفتم نشد.
مثلا کد زیر در صورتی که سنسور متصل نباشه ارسال میشه و خود برنامه ی تحت ویندوزی مقادیر صفر رو نشون میده.
0x16,0x82,0xa8,0xa5,0xe5

وقتی هم که سنسور وصله این کدها ارسال میشن
0x16,0x80,0xca,0x89,0xe9
که برنامه ویندوزیش اعداد ۷۶ و ۹۷ رو با یک نمودار در حال حرکت (شبیه ضربا ن) نشون میده، حالا یکی دو تا این ور اون ور هم میشه.
میخواستم بدونم کسی از دوستان برنامه نویس میتونن این کد رو هک کنن یا راهنمایی کنن.

من این کد ها رو به دسیمال و باینری و اسکی هم حتی تبدیل کردم اما هیچ الگوریتم خاصی براش پیدا نکردم.
محض راهنمایی هم بگم که این کدها هر کدوم نماینده یه کاری هستن مثلا 0x16  همیشه هست و تغییر نمیکنه
کد 0x82  وقتی سنسور وصله به  0x80  تبدیل میشه-حالا میمونه اون سه تا بایت بعدی فکر کنم دیتای ما باشن ولی از اونجایی که دو تا عدد باید بده و یک نمودار میدونم که سه تا بایت بعدی برای نشون دادن مقادیر و نمودار هستن.
با تشکر
« آخرین ویرایش: 10 اردیبهشت 1392، 01:01 ق‌ظ توسط hamed_ubuntu »
تا میتونم باید تلاش کنم.همین

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
پاسخ : مشکل الگوریتم!
« پاسخ #1 : 09 اردیبهشت 1392، 09:59 ب‌ظ »
Qt زبان برنامه نویسی نیست :| یک فرمورک هست. احیانا زبان برنامه نویسیتون ++C نیست؟
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین hamed_ubuntu

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 251
  • linuxforlife.ir
    • لینوکس برای زندگی
اومدی اشتباه ما رو بگیری یا کمک؟!
برادر من میدونم فریمورک هست حالا میتونی کمک کنی یای نه؟؟
تا میتونم باید تلاش کنم.همین