انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بوت نشدن اوبونتو 13.4 از طریقه فلش مموری (حل شد)  (دفعات بازدید: 1050 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین pubuntu

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
سلام، من تصمیم گرفتم ورژن 12.10 اوبونتو رو که با wubi نصبیده بودم، کامل پاک کنم و اوبونتوی 13.4 رو به عنوان تنها سیستم عامل لپ تاپم (asus x42j) جایگزین وین7 کنم.
ولی یه مشکلی که از قبل هم داشتم بوت نشدن ابونتوـه! یعنی هیچ رقمه بالا نمیاد. با BIOS خیلی سروکله زدم ولی هروقت ری استارت میکنم بوت ارور میده.
ممنون میشم راهنمایی کنید که تو محیط BIOS دقیقا باید چیکار کرد که سیستم از رو فلش بوت بشه؟
« آخرین ویرایش: 18 اردیبهشت 1392، 10:10 ب‌ظ توسط pubuntu »

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
پاسخ : بوت نشدن اوبونتو 13.4 از طریقه فلش مموری
« پاسخ #1 : 18 اردیبهشت 1392، 07:39 ب‌ظ »
با چی فلشتون را بوتیبل کردید؟
تو مادربورد های مختلف فرق می کنه معمولا با یکی از f ها یا با delete گزینه های بوت میاد که از اونجا باید وارد بخش هارد بشید و تو هارد دو تا گزینه هست 1:خود هارد 2:فلشتون که فلش را باید انتخاب کنید
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
« پاسخ #2 : 18 اردیبهشت 1392، 09:13 ب‌ظ »
حالا چرا از DVD استفاده نمیکنی؟صداش رو اعصابه؟ :o
من خودم تا به حال سیستم عاملو با فلش بوت نکردم اما تو گزینه های بایوس تو قسمت بوت فقط هارد هست و DVD بنابراین همون طور که MHA152 عزیز گفتن احتمالا باید بگردی بین گزینه ها و فلشتو به عنوان هارد انتخاب کنی....
ولی به طور کلی Motherboard های مختلف تنظیمات بایوسشون کمی با هم متفاوته...

آفلاین pubuntu

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
« پاسخ #3 : 18 اردیبهشت 1392، 09:20 ب‌ظ »
با چی فلشتون را بوتیبل کردید؟
تو مادربورد های مختلف فرق می کنه معمولا با یکی از f ها یا با delete گزینه های بوت میاد که از اونجا باید وارد بخش هارد بشید و تو هارد دو تا گزینه هست 1:خود هارد 2:فلشتون که فلش را باید انتخاب کنید
با Universal flash installer یا همچین چیزی، باید بگم اون مشکلم حل شد و تونستم اوبونتو رو بالا بیارم،
درواقع بین چندتا گزینه ایی که تو BIOS بود به اشتباه گزینه ایی که تو اسمش usb flash بکار رفته بود رو انتخاب میکردم و اینبار FAT file system (فرمت فلش مموری) رو که انتخاب کردم دیدم راه افتاد، بگذریم؛
آقا الان به مشکل حاد تری برخوردم، تمام مراحل نصب رو رفتم و وقتی تموم شد پیغام ریست داد، که ریست کردم
ولی انگار نه انگار بعد ریست سیستم عامل بالا نیومد، من گزینه replace on windows7 رو انتخاب کردم بدون هیچ گزینه اضافی و پارتیشن بندی،
وقتی ریست کردم انتظار داشتم اوبونتو بالا بیاد! که نیومد. الان هم دوباره فلش رو وصل کردم اوبونتو رو لایو آوردم بالا، کسی میدونه باید چیکار کرد؟ :-?
« آخرین ویرایش: 18 اردیبهشت 1392، 10:01 ب‌ظ توسط pubuntu »