امروز داشتم تو پست ها و تاپیک های انجمن یه نگاهی می کردم که متوجه شدم این دوست عزیزی که این تاپیک رو راه انداخته یه چیز هایی حس کرده بود
یه نگاهی به انجمن بندازید،شده پر از حرف های بی مورد و بی احترامی ها و خیلی از کار هایی که اصلا جاش این جا نیست،مثلا یه نمونه ای که خیلی به چشم میاد آزار محمد رضا حقیریه،تا این عزیز یه پستی می ده چه خوب باشه چه بد باشه اکثر مواقع یه نفر میاد باهاش مخالفت می کنه(البته نمی گم مخالفت نکنید،اگه حرفش اشتباهه بگید) و تهش بهش می گه بچه فکر کردی یه ریمستر درست کردی خیلی مردی؟ یا چهار تا نرم افزار رو اوبونتو نصب کردی گفتی توزیع جدید؟ یا … و … و ….
آخه عزیزم،دلبندم، این چه ربطی به بحث داره؟(البته جدا از تاپیک جبیر)، درمورد یه مسئله مثل برنامه نویسی دارن صحبت می کنن یکی به این می گه یه ریمستر گرفتی شاخ غول شکستی؟(این مثال الکی بود،مثال واقعی نیاوردم که کسی ناراحت نشه)
آخه عزیز،تو دوست نداری از جبیر استفاده نکن
اگه به آزادی و متن باز اعتقاد نداری و اون رو چیز بدی می دونی خوب این جا نیا،چرا میای بحثی راه میندازی که می دونی اگه طرفت درست هم بگه تو بهانه بنی اسرائیلی میاری؟همه ی ما می دونیم که این نوع بحث ها تهش جز دشمنی و از این چیزا هیچی توش نیست،پس خواهشا بحث های بی خود نکنید
یکی تو پستاش می گه مثلا فلان دیوایس اپل رو دارم و باهاش فلان کار می شه کرد … می بینی چند تا منفی گرفته،آخه این درسته؟امتیاز کاربرا رو دیوایس هاش تعیین می کنه؟یا اگه یه نفر یه خوبی مک یا ویندوز رو بگه مجرمه؟
این ها فقط یکی دوتا از رفتار های بد و بچه گونه این انجمن شده و از بارز ترین هاش،کلی رفتار زشت دیگه هم وجود داره،نمی گم من این وسط مقدسم،نه،منم مشکل دارم،خود من خیلی اسپم می دم(شاید اینم یکیش باشه)
وضع این انجمن هر روز بد تر می شه(البته از بعد عید یکم بهتر شده) .بچه ها خواهشا بیاید رفتار های بچه گونه رو کنار بذاریم و این این انجمن رو برگردونیم به روال عادیش،خواهش می کنم(خواهش کردمااااا)
ببخشید متنم طولانی شد ولی خب شاید با این حرفا حد اقل یکم به خودمون بیایم