انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکلات یک تازه کار  (دفعات بازدید: 2464 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین zigurat

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
مشکلات یک تازه کار
« : 17 اردیبهشت 1392، 07:46 ب‌ظ »
سلام دوستان هر کسی که می‌تونه کمک کنه ..پیشاپیش ممنون هستم
۱-آیا می‌شه چینش حروف فارسی کی‌برد رو عوض کرد؟ اگر آری چگونه؟
۲-می‌شه یک دیکشنری اینگیلیسی به فارسی و طریقه کامل نصبش رو بهم بگید؟
۳-می‌شه این فونت‌های فارسی فایرفاکس رو که شبیه خط اول دبستانیاست درست کرد؟ کردش اون‌طوری که سایت‌ها تو فایرفاکس ویندوز دیده می‌شن؟
۴- کجا می‌شه برنامه‌های نصب شده رو آن‌اینستال کرد؟
۵-برنامه‌هایی رو که از مرورگر دانلود می‌کنیم و پسوند .tar.gz دارند رو چطور باید نصب کرد؟
۶- برنامه‌ای مثل آفیس آپاچی رو وقتی تو مرکز نرم‌افزاری اوبونتو سرچ می‌کنم نیست، کجا می‌شه پیداش کرد؟
۷-توی فایرفاکس وقتی می‌خوام افزونه نصب کنم مثلن پاکت، اصلن دانلود نمی‌کنه، به نظرتون مشکل از کجاست؟
۸-www.feedly.com وقتی خواستم نسخه فایرفاکسش رو دانلود کنم این پیغام رو داد در صورتی که توی ویندوز خیلی راحت نصب شد.  ؛؛403. That’s an error.

Your client does not have permission to get URL /install/feedly.xpi?v=473 from this server. (Client IP address: 2.190.157.194)
؛؛
من قبل‌تر مینت نصب داشتم اما کپی ویندوز بود، اومدم اوبونتو ۱۳٫۰۴ نصب کردم اما با این مشکلات روبرو شدم، امیدوارم که راه‌حل داشته باشند چون توی اوبونتو بودن یه حس خووبی به آدم می‌ده که ویندوز نمی‌ده.
سپاس از وقت و توجهتون
« آخرین ویرایش: 17 اردیبهشت 1392، 07:50 ب‌ظ توسط zigurat »

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
پاسخ : مشکلات یک تازه کار
« پاسخ #1 : 17 اردیبهشت 1392، 10:46 ب‌ظ »
2:میتونید از golden dict استفاده کنید که از گلوسری های بابیلون استفاده می کنه(آموزش تو انجمن هست)
4:خمونجایی که نصب کردید(با ترمینال و سافتویر سنتر)
5:
1می تونید راحت تر با همون سافتویر سنتر نصبشون کنید
2اگه نبود وقتی این فایل ها را اکسترکت می کنید داخلشون چند تا فایل دب هست که باید با دستور
sudo dpkg -i /pathtofile/name.deb
نصبشون کنید(/pathtofile/name.deb->آدرس فایل+نام فایل)
3:یا اینکه توش سورسش هست که باید کامپایل کنید که اون هم آموزشش تو انجمن هست
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین Ha:D

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 55
« پاسخ #2 : 18 اردیبهشت 1392، 12:58 ق‌ظ »
1.اگه هدفتون واسه تغییر چینش صفحه کلید اینه که جای بعضی از حروف نامشخصه پیشنهاد میکنم به این ۲تا عکس یه نگاه بندازین اگه حدسم درست باشه کارتونو رامیندازه...
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/fa/thumb/b/b2/Kb-shift.png/800px-Kb-shift.png
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/fa/thumb/c/c6/Kb-normal.png/600px-Kb-normal.png

3.مشکل فونتهای فایرفاکس (کلا فونتهای فارسی) رو منم داشتم.. این صفحه کارمو راه انداخت...http://wiki.ubuntu-ir.org/UbuntuPersianSupport

با چندتا سرچ ساده تو همین انجمن جواب اکثر سوالهای ابتداییمو گرفتم...(:
« آخرین ویرایش: 18 اردیبهشت 1392، 01:00 ق‌ظ توسط Hadi_ »

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
« پاسخ #3 : 18 اردیبهشت 1392، 02:06 ق‌ظ »
جواب همه ی سوالایی که پرسیدی توی انجمن هست ، اون بالا یه سرچی بکنی به جواب میرسی :)
ولی خداییش نباید مینت رو پاک میکردیا ! به این خوبی !!! واسه سوال اولت هم میشه عوض کرد ، یادمه توی همین انجمن یه آموزشش بود :)

به انجمن خوش اومدی :)

آفلاین zigurat

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
« پاسخ #4 : 18 اردیبهشت 1392، 11:46 ق‌ظ »
ممنونم از هادی و جناب م‌اچ‌ای۱۵۲ همه اون مشکلات اوکی شد، فقط فونت رو نفهمیدم چطور درست شد، شانسی اوکی شد.
۱-من الآن طبق یک فایل راهنما دارم یک برنامه نصب می‌کنم، تو اون فایل گفته شده تو پراپرتیز اون فایل تیک allow executive رو بزنید ميتونید روش دابل کلیک کنید و ران کنید.
اما  من اینکارو می ‌کنم وقتی که دابل کلیک می‌کنم یک فایل متنی باز می‌شه. چرا؟

۲-برای نصب گوگل کروم طبق دستور دوستمون این خط رو تو ترمینال می‌زنم اما اتفاقی نمی‌افته، کجاش رو غلط نوشتم؟    sudo dpkg -i /Home/Downloads/google-chrome-stable_current_i386.deb
این پیغام رو می‌ده
dpkg: error processing /Home/Downloads/google-chrome-stable_current_i386.deb (--install):
 cannot access archive: No such file or directory
Errors were encountered while processing:
 /Home/Downloads/google-chrome-stable_current_i386.deb

۳-liberoffice چرا این‌جوریه، اول فونت رو می‌ذارم رو بی‌نازنین، شروع به نوشتن می‌کنم فونت خودش می‌ره روی Lohit Hindi چرا این برنامه این‌قدر قاطی داره؟

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« آخرین ویرایش: 19 اردیبهشت 1392، 01:40 ق‌ظ توسط shafaghi »

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
« پاسخ #6 : 19 اردیبهشت 1392، 05:14 ب‌ظ »
به هر حال بخش انجمن تازه کاران برای همین هست، که شما بتونید با روش سوال پرسیدن اشنا بشید و خیلی بدیهی هست که تازه کارها سوالات مشابه و تکراری داشته باشند .

فکر میکنم  تقوع زیاد از کسی که تازه وارد انجمن شده و داره در بخش تازه کارها پست میزنه درست نیست و هم چنین لزومی نداره کسی جز ناظر ها و مدیرهای انجمن این موضوع را تذکر بدند. گزینه گزارش به مدیران هم به همنین منظور قرار داده شده.

پست های حاشیه ای این تاپیک پاک میشه.

zigurat علاوه بر این که بتون خوش امد میگم ازتون میخوام برای تاپیک جدید زدن مواردی را که در قوانین انجمن امده رعایت کنید. مثلا، اول جستجو کنید. چون سوالاتی را که خوندم خیلی هاشون قبلا هم پرسیده شده. همچنین سعی کنید برای هر سوال مستقلی یک تاپیک مستقل ایجاد کنید.
این راهنما هم میتونه بتون کمک کنه http://wiki.ubuntu.ir/SmartQuestions

موفق باشید  ;)
« آخرین ویرایش: 19 اردیبهشت 1392، 05:17 ب‌ظ توسط narcissus »
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win