انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اتصال به اینترنت  (دفعات بازدید: 1301 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین aliakbar141

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
اتصال به اینترنت
« : 27 شهریور 1387، 04:04 ب‌ظ »
سلام
آقا من پدرم در اومد با استفاده از ppp و wvdial سعی کردم به اینترنت وصل شم نشد که نشد..
مودمم smart spirit 56k و درایور هم نصب کردم نشد. توی wvdial خطای auturition filed
میده . یه سوال دیگه میشه یه پکیج یا یه نرم افزار نصب کرد بدون وصل شدن به اینترنت ..
یعنی خطای اینترنت نده واز طریق همان cd نصب بشه
هر کاری میکنی میگه اینترنت منم که نمیتونم به اینترنت وصل شم
کمکم کنید...

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: اتصال به اینترنت
« پاسخ #1 : 27 شهریور 1387، 07:42 ب‌ظ »
سلام
آقا من پدرم در اومد با استفاده از ppp و wvdial سعی کردم به اینترنت وصل شم نشد که نشد..
مودمم smart spirit 56k و درایور هم نصب کردم نشد. توی wvdial خطای auturition filed
میده . یه سوال دیگه میشه یه پکیج یا یه نرم افزار نصب کرد بدون وصل شدن به اینترنت ..
یعنی خطای اینترنت نده واز طریق همان cd نصب بشه
هر کاری میکنی میگه اینترنت منم که نمیتونم به اینترنت وصل شم
کمکم کنید...
سلام دوست عزیز بله میشه از روی cd نصب کنید همچنین میتوانید پکیجها را در جای دیگر مثلا کافی نت دانلود کنید سپس بیارید تو اوبونتو و مثل ویندوز روش دابل کلیک کنید و نصب بشه فکر کردید ما یک نرم افزار رو هر بار دانلود میکنیم خیر از انها پشتیبان میگیریم و دفعات بعد استفاده میکنیم و اما مشکل اول یعنی مودم لطفا شما اول این درایو رو

http://linux.dell.com/files/ubuntu/hardy/modem-drivers/hsf/hsfmodem_7.68.00.09oem_i386.deb

دانلود و نصب کنید با دابل کلیک احتمالا همینه حالا اینترنت هم دارید اما یک پیشنهاد سپس برید برای راحتی کارتون در فروشگاه لینوکس شاپ و یا sito.ir  یک عدد cd homa سفارش بدهید تا صاحب کلی نرم افزار برای اوبونتو خود شوید و بسادگی انها را نصب کنید البته راه زیاده ولی اینم یه را خیلی سر راست است

آفلاین HessaM TNT

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • What ?
پاسخ به: اتصال به اینترنت
« پاسخ #2 : 31 شهریور 1387، 12:14 ق‌ظ »
بهترین راه همون دیسک تکمیلی هما هستش .
ولی این ارور که شما میگین معنیش اینه که مودم نصب شده
متن کامل ارور رو بزارین
.:: بهتره آدم بین بزرگا کوچیک باشه، تا بین کوچیکا بزرگ ::.