انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: بازی "کشتار مسلمانان" غم انگیزه  (دفعات بازدید: 10548 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین shahram001

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 270
پاسخ به: بازی "کشتار مسلمانان" غم انگیزه
« پاسخ #15 : 26 شهریور 1387، 01:14 ب‌ظ »
دوست عزیز من که پستم رو ویرایش کردم برای چی دوباره شما زحمت کشیدین ویرایش کردین
چون حرف قبلی رو پاک کردید و یک حرف بی ربط تر زدید.
من فکر میکنم اینجا انجمنه و کاربرهاش براحتی میتونن نظراتشون رو در مورد بحثهایی که میشه بیان کنن
من صرفا نظر خودم رو گفتم دنبال حاشیه هم نیستم :)
بله اینجا فرومه و برای حفظ نظم در اینجا قوانینی وجود داره . این تصور شما اشتباهه که فکر میکنید میتونید هرچی خواستید بگید. اینجا فقط جای شما و سلیقه‌ شما نیست و ما هم دوست نداریم کسی از صحبتهای بی‌ربط به انجمن و  سیاسی دیگران آزرده بشه.
قبول دارم جوابم کمی تند بود ولی به نظرم این برخوردتون درست نیست یا من فکر میکنم درست نیست ??? شما ناضر انجمن هستین و بفرض یکی از کاربرها قوانین شما رو رعایت نکرد میتونین بهش تذکر بدین(پیام خصوصی و ایمیل ) رو برای این کار گذاشتن میایین پست میزنین جواب میدین به نظر خودتون این درسته
ممنون به خاطر تذکرتون ولی بهتره شما که اینقدر به قوانین سایت آشنا هستید یکبار دیگه قوانین رو مطالعه کنید و سعی کنید که اجراشون کنید.
۶. حق حذف و یا ویرایش ارسالهایی که به نحوی مغایرتی با قوانین سایت داشته باشند، برای مدیران و ناظران انجمن‌ها محفوظ است. روند حذف و یا ویرایش ارسالهای مغایر با قوانین سایت یک روند دستی است که توسط مدیران و یا ناظران سایت در یک زمان معقول انجام خواهد شد.

سلام آقای سورنا روی سخن من با mohi بود شما چرا زحمت کشیدید
در مورد پستم گفنم که قبول دارم تند جواب دادم ولی قبول ندارم که جوابم بی ربط بوده باشه قوانین رو وقتی میخواستم عضو بشم خوندم حرف من اینه که ناضر انجمن
درست نیست که پاسخ کاربر حالا به اصطلاح شما خاطی (بنا به قوانین شما) رو پست بزنه بگه اگه میخواد تذکر بده براش میل یا پیام خصوصی راه های دیگه هم هستش  :)
شما اینطور فکر نمیکنید
در مورد جای من بودن در انجمن و این حرفا من فقط برای  بودن کنار دوستانی که در این انجمن دارم به انجمن سر میزنم وگرنه ...بقیش رو نمیگم چون میدونم ویرایش میکنید
کاش جواب منو حذف نمیکردید تا کاربرهای دیگه هم ببینن از نظر شما ناظرین عزیز پست بی ربط چی هستش
در مورد این برخوردتون قضاوت رو میزاریم به عهده کاربرها
اگه شما هم با 2 تا پست زدن من در این 264 پستی که زدم به این نتیجه رسیدین که پستهای من همشون بی ربط هستن بگین تا دیگه به این انجمن وارد نشم
« آخرین ویرایش: 26 شهریور 1387، 01:27 ب‌ظ توسط shahram001 »

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
« پاسخ #16 : 26 شهریور 1387، 03:14 ب‌ظ »
این‌جا ناظر‌ها سر خود و طبق نظر شخصیشون کاری نمیکنن که شما بخواهید با شخص طرف بشید و روی صحبتتون با شخص خاصی باشه.
دوباره پستم رو نگاه کردم ، چیزی در مورد جای شما بودن در این انجمن و این حرف‌ها و یا این‌که تمام ۲۶۴ پستتون بی ربط بوده چیزی ندیدم ، هر چند که بعد از باز شدن تاپیک فدورا زیاد در فروم آف تاپیک زدید.
هدف ناظران در این فروم حفظ نظم فروم از طریق نظارت بر اجرای صحیح قوانین فروم ، برای ایجاد محیط مناسب جهت فعالیت بهترکاربران هست. این کار رو داوطلبانه انجام میدن و مخاطب قراردادن ناظر ها به عنوان مسئول سانسور بی‌انصافی محض و توهین هستش.
اگر هم واقعا این‌قدر نگران زحمت کشیدند ناظران هستید ، لطفا قوانین سایت رو رعایت کنید.
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین shahram001

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 270
« پاسخ #17 : 26 شهریور 1387، 05:54 ب‌ظ »
این‌جا ناظر‌ها سر خود و طبق نظر شخصیشون کاری نمیکنن که شما بخواهید با شخص طرف بشید و روی صحبتتون با شخص خاصی باشه.
دوباره پستم رو نگاه کردم ، چیزی در مورد جای شما بودن در این انجمن و این حرف‌ها و یا این‌که تمام ۲۶۴ پستتون بی ربط بوده چیزی ندیدم ، هر چند که بعد از باز شدن تاپیک فدورا زیاد در فروم آف تاپیک زدید.
هدف ناظران در این فروم حفظ نظم فروم از طریق نظارت بر اجرای صحیح قوانین فروم ، برای ایجاد محیط مناسب جهت فعالیت بهترکاربران هست. این کار رو داوطلبانه انجام میدن و مخاطب قراردادن ناظر ها به عنوان مسئول سانسور بی‌انصافی محض و توهین هستش.
اگر هم واقعا این‌قدر نگران زحمت کشیدند ناظران هستید ، لطفا قوانین سایت رو رعایت کنید.
پس این چیه ( این تصور شما اشتباهه که فکر میکنید میتونید هرچی خواستید بگید. اینجا فقط جای شما و سلیقه‌ شما نیست)
در مورد این پاسختون( هر چند که بعد از باز شدن تاپیک فدورا زیاد در فروم آف تاپیک زدید) بعله دوست عزیز من
در انجمن فدورا هم عضوم ولی یادم نمیاد تو این انجمن آف تایپک زده باشم البته با معیارها وقوانین شما همه پستهام آف تایپک هستش
در مورد (هدف ناظران در این فروم حفظ نظم فروم از طریق نظارت بر اجرای صحیح قوانین فروم هستش )
شک داشتم ولی حالا یقین پیدا کردم ???
در مورد (گر هم واقعا این‌قدر نگران زحمت کشیدند ناظران هستید ، لطفا قوانین سایت رو رعایت کنید)
گفتم که من قوانین رو خوندم و تو انجمن عضو شدم نمیدونستم قوانین شما (تعریف شما از قوانین انجمن هستش)
چشم من رعایت میکنم خواهش میکنم شما هم کمی سخت گیریتون رو کم کنید از آقای mohi هم معذرت میخوام که بهشون
لقب مامور  سانسور سایت رو دادم

« آخرین ویرایش: 26 شهریور 1387، 06:12 ب‌ظ توسط shahram001 »

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
« پاسخ #18 : 30 شهریور 1387، 04:07 ب‌ظ »
سلام
حيفه واقعا حيفه.اينجا نبايد اين جور بحثا رو كرد.
من عاشق بازي هاي كامپيوتري هستم و همينطور عاشق دنياي آزاد.
خوب چي پيدا كردم عملا هيچي.
لينوكس و بازي دو مقوله نسبتا جدا از هم شدن.
اين انجمن يكي از معدود انجمن هاي بازي هاي آزاد هست.
انصافا هواي اين انجمن رو داشته باشين.
موفق باشين

Linux is not a word,It's a SPRITE