انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: یک پیشنهاد و خواهش در مورد شخصی سازی نمایش در Tray  (دفعات بازدید: 6911 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mhsafe

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 30
با سلام و احترام

در حال حاضر فقط در پنجره ترجیحات - زبانه افزونه ها، یک تیک کنترلی کلی وجود دارد که کاربر نمایش و یا عدم نمایش همه افزونه ها را به طور یکجا و کلی در Tray میتواند فعال یا غیر فعال کند. در حالی که بهتر است اگر با اضافه شدن یک ستون تحت عنوان «نمایش در Tray»، کاربر به دلخواه انتخاب کند که کدام افزونه ها در Tray نمایش داده شوند.

و دیگر اینکه اگه امکان انتخاب نمایش و یا عدم نمایش رویدادها (برای امروز) هم در Tray فراهم شود بسیار مفید و عالی خواهد بود. (بخصوص اگر بشود برای هر یک از انواع رویدادها این قضیه را جداگانه مدیریت و شخصی سازی کرد. که بسیار عالی است.)

مثلا در پنجره « مدیریت رویدادها» در زیر پنجره « ویرایش گروه » جلوی کنترل  « نمایش در »  Tray  هم اضافه شود.

با تشکر از زحمات فراوان شما
خدا به شما خیر دهد.
عاقبت شما بخیر. :)
« آخرین ویرایش: 01 اردیبهشت 1392، 12:59 ب‌ظ توسط mhsafe »

آفلاین mhsafe

• Jr. Member
  • *
ظاهرا آقای رسولی عزیز دیگه زیاد نیستند اینجا  ](*,)

از فرصت استفاده میکنم و یه پیشنهاد کوچولو ولی کار آمد دیگه اضافه می کنم:

لطفا کاری کنید که دابل کلیک روی آیکن برنامه در Tray یا همان ایندیکیتور منجر به نمایش پنجره اصلی برنامه شود.

باسپاس فراوان.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ

لطفا کاری کنید که دابل کلیک روی آیکن برنامه در Tray یا همان ایندیکیتور منجر به نمایش پنجره اصلی برنامه شود.

باسپاس فراوان.
با توجّه به api جدید libindicator فکر نمی‌کنم امکان چنین کاری وجود داشته باشه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1543

باسپاس فراوان.
با توجّه به api جدید libindicator فکر نمی‌کنم امکان چنین کاری وجود داشته باشه
فکر کنم برای indicator حتی کلیک و راست‌کلیک هم با هم فرقی نداشته باشن، چه برسه به دبل‌کلیک.
ولی توی Tray Icon سنتی که توی محیطهای غیر unity هست، با همون کلیک ساده اون کار انجام میشه و نیازی به دبل کلیک نیست

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
با سلام و احترام

در حال حاضر فقط در پنجره ترجیحات - زبانه افزونه ها، یک تیک کنترلی کلی وجود دارد که کاربر نمایش و یا عدم نمایش همه افزونه ها را به طور یکجا و کلی در Tray میتواند فعال یا غیر فعال کند. در حالی که بهتر است اگر با اضافه شدن یک ستون تحت عنوان «نمایش در Tray»، کاربر به دلخواه انتخاب کند که کدام افزونه ها در Tray نمایش داده شوند.

و دیگر اینکه اگه امکان انتخاب نمایش و یا عدم نمایش رویدادها (برای امروز) هم در Tray فراهم شود بسیار مفید و عالی خواهد بود. (بخصوص اگر بشود برای هر یک از انواع رویدادها این قضیه را جداگانه مدیریت و شخصی سازی کرد. که بسیار عالی است.)

مثلا در پنجره « مدیریت رویدادها» در زیر پنجره « ویرایش گروه » جلوی کنترل  « نمایش در »  Tray  هم اضافه شود.

با تشکر از زحمات فراوان شما
خدا به شما خیر دهد.
عاقبت شما بخیر. :)
گرچه توی فکرش هستم که در آینده، اون «افزونه‌ها» رو کلاً با «رویدادها» پیاده‌سازی و جایگزین کنم (هر افزونه تبدیل به یک گروه از رویدادها بشه)
ولی در کل پیشنهادات‌تون خیلی خوب بود، واقعاً بهشون فکر نکرده بودم
ممنون :)

آفلاین mhsafe

• Jr. Member
  • *

گرچه توی فکرش هستم که در آینده، اون «افزونه‌ها» رو کلاً با «رویدادها» پیاده‌سازی و جایگزین کنم (هر افزونه تبدیل به یک گروه از رویدادها بشه)
ولی در کل پیشنهادات‌تون خیلی خوب بود، واقعاً بهشون فکر نکرده بودم

شما لطف دارید. این وظیفه کاربران است که به عنوان تشکر از نرم افزار متن باز و رایگان اگه فکری در جهت بهبود نرم افزار دارند بدون منت در اختیار نویسنده کد قرار دهد. و سودش را هم خودشون می برند.

ولی من نمی فهمم ارتباط اونچه در بالا نوشتید با این پیشنهاد من که بشود به طریقی آنچه در Tray نمایش داده می‌شود را شخصی‌سازی کرد، چیست.

موفق باشید.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
توی پنجرهٔ مدیریت رویدادها، «ویرایش گروه»، جلوی «نمایش در»، گزینه‌های زیر بصورت check box (زیر همدیگه) نمایش داده میشه:
  • رویدادهای روز
  • تقویم هفتگی
  • تقویم ماه
  • خط زمان
  • سینی(Tray)

ولی ظاهراً مجبورم همین کار رو توی «مدیریت افزونه‌ها -> تنظیم افزونه» هم انجام بدم (گرچه گفتم قراره بیشتر افزونه‌ها با گروه رویدادها جایگزین بشن)

آفلاین mhsafe

• Jr. Member
  • *
توی پنجرهٔ مدیریت رویدادها، «ویرایش گروه»، جلوی «نمایش در»، گزینه‌های زیر بصورت check box (زیر همدیگه) نمایش داده میشه:
  • رویدادهای روز
  • تقویم هفتگی
  • تقویم ماه
  • خط زمان
  • سینی(Tray)

ولی ظاهراً مجبورم همین کار رو توی «مدیریت افزونه‌ها -> تنظیم افزونه» هم انجام بدم (گرچه گفتم قراره بیشتر افزونه‌ها با گروه رویدادها جایگزین بشن)

اگه اینطور بشه که عالی هست.
ولی در حال حاضر حتی برای رویدادها آنچه فرمودید وجود ندارد. (شکل زیر)

فقط ۲ تا گزینه وجود دارد:

• تقویم
  • خط زمان

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
  • رویدادهای روز
  • تقویم هفتگی
  • تقویم ماه
  • خط زمان
  • سینی(Tray)
انجام شد.
http://github.com/ilius/starcal2/tarball/next
« آخرین ویرایش: 13 امرداد 1392، 10:31 ب‌ظ توسط سعید رسولی »