انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: {موشکافی مسئله ریمیکس منتشر کردن} چرا توزیع های این سالهای ایرانیها شکست خورند؟  (دفعات بازدید: 7788 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
نمونش همین قاصدک ، تبلیغش رو از فرومهای لینوکسی شروع کرد و هی اسم «سیستم عامل بومی» رو انداخت پشت توزیعش. این امر هم میتونه در شکست و پیروزی موثر باشه :)
میدونی چیه، من کلا با ملی سازی و خودکفایی نه تنها در حیطه نرم افزار بلکه در تمام زمینه ها مخالفم. الان تو کشور ما تا دور و برت رو نگاه میکنی همه چیز ملی شده: خودروی ملی، سیستم عامل ملی، لوکوموتیو ملی، خودکفایی در تولید فلان چیز و... این مدل اقتصاد برگرفته از شعارهای کومونیستی هست و من واقعا رابطه کومونیسم و کشور خودمون رو نمی دونم! از اون گذشته ای کاش همین شعارهای کومونیستی رو درست انجام میدادیم، وقتی به بعضی از این کالاهای ملی دقیق میشی میبینی یه مشت شیاد اومدن یا کالایی رو از یه کشور دیگه (اکثرا چین) وارد کردن و فقط پایینش زدن made in iran و بعد هم با کلی تبلیغات دروغ و فریب مردم و مسئولان و احتمالا با کمک دستهای پشت پرده تایید دولت رو هم در مورد ملی بودن کالای خودشون گرفتن. الان تو صفحه پیوندها من یکی 2 بار لینک گوشی های ملی GLX رو دیدم.
بگذریم ...
بحث داره منحرف میشه.
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
برای من به عنوان یک کاربر مهمترین عامل در انتخاب توزیع پشتیبانی هستش این توزیع ها چون پشتوانه قوی ندارن آدم نمیتونه به سمتشون کشیده بشه حداقل من اینطوریم توزیعی رو انتخاب میکنم که حداقل یک شرکتی پشتش باشه یا اینکه از نظر جامعه کاربری فعال باشه برای من فعال ماندن و پشتیبانی یک توزیع از همه مهمتر است. موضوع بعدی اینکه وقتی یک توزیعی نیازهای من رو برطرف میکنه چه دلیل منطقی و قوی باید وجود داشته باشه که یه توزیع دیگه رو انتخاب کنم؟؟!