انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: سوالي در مورد خط فرمان در ابونتو سرور  (دفعات بازدید: 2302 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Rasivell

• Full Member
  • *
  • ارسال: 169
سوالي در مورد خط فرمان در ابونتو سرور
« : 17 اردیبهشت 1392، 06:25 ب‌ظ »
سلام دوستان
من ابونتو سرور رو روي ماشين مجازي نصب كردم و دارم باهاش كمي كار ميكنم، زماني كه صفحه لاگين اون مياد بالا توحالت ssh هستش كلا و محيط گرافيكي نيست ، ازم رمز رو يوزر رو ميخواد - منم يوزري رو كه ساختم + رمزش وارد ميكنم ولي سوالم اينجاست كه ايا اين يوزر من يوزر روته؟؟؟ فكر نكنما! چطوري ميتونم به كاربر روت لاگين كنم و رمزش اصلا چي هست!!؟؟

متشكرم

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
پاسخ : سوالي در مورد خط فرمان در ابونتو سرور
« پاسخ #1 : 17 اردیبهشت 1392، 06:50 ب‌ظ »
چرا می خواهید به کاربر روت لاگین کنید با اکانت خودتون می تونید هرکاری که می خواهید را انجام دهید ولی قبلش یک sudo  باید بگذارید
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #2 : 17 اردیبهشت 1392، 07:34 ب‌ظ »
برای این‌که نمایه مدیر رو استفاده کنید، باید ابتدا گذرواژه مدیر سیستم رو (اگه نکردین) تعیین کنید با این دستور:
sudo passwdبعد هنگام لاگین، نام‌کاربری root و گذوراژه تعیین شده رو وارد کنید.
با توجه به‌این‌که احتمالا تازه‌کار هستین توصیه می‌کنم از کاربر استاندارد استفاده کنی و برای کارهای نیازمند به دسترسی ریشه از دستور sudo استفاده کنی. استفاده از اکانت روت شاید در ویرچوال باکس مشکلی ایجاد نکنه ولی در یک محیط واقعی ممکنه به نابود شدن تمام زحمات چندین ساله‌تون منجر بشه...

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #3 : 18 اردیبهشت 1392، 12:29 ب‌ظ »
اگر هنر جدیدی نزده باشن، می تونی به جای عوض کردن پسورد روت، اول بهش لاگین کنی و بعد با
sudo su -روت بشی.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین Rasivell

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 20 اردیبهشت 1392، 12:21 ب‌ظ »
چرا می خواهید به کاربر روت لاگین کنید با اکانت خودتون می تونید هرکاری که می خواهید را انجام دهید ولی قبلش یک sudo  باید بگذارید

متشكرم بابت يه تغير و تست يه مورد نياز به اين امر داشتم....

اگر هنر جدیدی نزده باشن، می تونی به جای عوض کردن پسورد روت، اول بهش لاگین کنی و بعد با
sudo su -روت بشی.

جادي جان عزيز دلي :D - راستش اين دستورو ميدونستم ولي يادم رفته بود تا گفتي ياد اوري شد و خب تست كردم و جواب گرفتم دستت درد نكنه...

برای این‌که نمایه مدیر رو استفاده کنید، باید ابتدا گذرواژه مدیر سیستم رو (اگه نکردین) تعیین کنید با این دستور:
sudo passwdبعد هنگام لاگین، نام‌کاربری root و گذوراژه تعیین شده رو وارد کنید.
با توجه به‌این‌که احتمالا تازه‌کار هستین توصیه می‌کنم از کاربر استاندارد استفاده کنی و برای کارهای نیازمند به دسترسی ریشه از دستور sudo استفاده کنی. استفاده از اکانت روت شاید در ویرچوال باکس مشکلی ایجاد نکنه ولی در یک محیط واقعی ممکنه به نابود شدن تمام زحمات چندین ساله‌تون منجر بشه...

به پاي دوستان حرفه اي  نميرسيم ولي تازه كارم نيستيم- پ.ن دستورت رو تست ميكنم انشالله جواب بده :)

اپديت: تست كردم نشد ، و در پاسخ دستور ميگفت: sudo password for user كه بجاي يوزر نام يوزرم بود هموني كه باهاش لاگين كردم و دستور فوق هم داره ميگه كه پسورد رو براي كاربري كه داخلشم وارد كنم. و نه Root

« آخرین ویرایش: 20 اردیبهشت 1392، 12:31 ب‌ظ توسط Rasivell »

آفلاین sallea

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 36
« پاسخ #5 : 20 اردیبهشت 1392، 01:39 ب‌ظ »
راستش من با centos مار میکنم اما دستور sudo رو که می‌زنی کلا ازت پسورد روت رو نمی‌خواد واصلا دستور  sudo کلا برای همینم بوجود اومد که نیازی به زدن پسورد روت نباشه شما از همون دستور sudo su - استفاده کن سپس دستور passwd رو وارد کن ایشالا جواب بده
دوستانی که نیاز به راهنمایی در زمینه شبکه دارند میتوانند از طریق پیام خصوصی با من در ارتباط باشند.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #6 : 20 اردیبهشت 1392، 05:32 ب‌ظ »
در مورد بخش اول سوال :

اوبونتو سرور اصلا گرافیکی نیست و توصیه میکنم محیط گرافیکی هم روش نصب نکنید.
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین Rasivell

• Full Member
  • *
« پاسخ #7 : 22 اردیبهشت 1392، 09:39 ب‌ظ »
متشكرم ، من مشكلم گفتم كه با دستور دوستمون حل شد.. فقط اينكه قبلا خواستم بيام سرور و انتخابم Centos بود گفتن كه بده !!! ابونتو نصب كن بهتره و همه سرش دعوام كردن!!! :D  الان هم كه گويا ميگن Centos راحته و خوبه محيط گرافيكي و.!!

چه بگويم! فقط ميخوام به راحت ترين و ساده ترين شيوه سايت رو بيارم روي سرور بالا كه هنوز قدم از قدم هم تواين زمينه بر نداشتم! كسي هم نيست راهنمايي كنه

آفلاین sallea

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 36
« پاسخ #8 : 22 اردیبهشت 1392، 09:53 ب‌ظ »
مشکل که حل شدنیه لینوکس ها کلا زیاد با هم فرق نداره من خودم هم centos  کار می کنم هم  دبیان به نطرم فرق خاصی نداره
البته لینوکس اولش کلا سخته این مرحله رو بگذرونی برات عادی میشه
کمک هم خواستی بگو
موفق باشید
دوستانی که نیاز به راهنمایی در زمینه شبکه دارند میتوانند از طریق پیام خصوصی با من در ارتباط باشند.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4871
  • masoft قدیم
« پاسخ #9 : 23 اردیبهشت 1392، 01:25 ق‌ظ »
روی سرورها کسی محیط گرافیکی نصب نمی‌کنه. سخت و آسون بودن اون‌ها در یک حد هستش.
بیشترین توزیعی که برای سرورها عموما استفاده می‌شه Debian هستش و بعد از اون هم CentOS. استفاده از اوبونتو سرور هم در حال افزایشه.

برای راه انداختن یک وب‌سرور باید وب‌سرور (عموما آپاچی) و دیتابیس‌سرور‌ (عموما MySQL) رو نصب کنید. کافیه کمی توی انجمن جستجو کنید، این سوال بارها پرسیده شده.