انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مقاله ای مفید راجع به پایتون  (دفعات بازدید: 3366 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین shampoo

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
مقاله ای مفید راجع به پایتون
« : 22 امرداد 1388، 11:18 ب‌ظ »
مقاله ای راجع به پایتون ترجمه و تالیف کردم امیدوارم بکار دوستان بیاید فقط خواهش می کنم  ;) نظرتون رو بدید چون اینجوری بیشتر به نقاط ضعف و قدرت این مقاله پی می برم .
آرزوی موفقیت برای همه دوست داران جامعه متن باز رو دارم  :P
http://www.ali-ebrahimi.com/?p=19
« آخرین ویرایش: 23 امرداد 1388، 03:35 ق‌ظ توسط shampoo »

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
پاسخ به: مقاله ای مفید راجب به پایتون
« پاسخ #1 : 23 امرداد 1388، 01:19 ق‌ظ »
بسیار عالی و با دقت نوشته شده بود. ممنونم.
اما ذکر دو نکته:بهتر بود بجای آدرس کل وبسایتتون، لینک مطلب به اینصورت: http://www.ali-ebrahimi.com/?p=19 رُ قرار میدادید. عبارت «راجب به» غلط است و صحیحش «راجع به» است. اگر شما قصد ارائه‌ی یک مقاله‌ی علمی رُ دارید، دقت نکردن به این نکات ریز، از ارزش کار شما میکاهه.
موفق باشید.
Godisnowhere

آفلاین shampoo

• Newbie
  • *
پاسخ به: مقاله ای مفید راجب به پایتون
« پاسخ #2 : 23 امرداد 1388، 03:31 ق‌ظ »
بسیار عالی و با دقت نوشته شده بود. ممنونم.
اما ذکر دو نکته:بهتر بود بجای آدرس کل وبسایتتون، لینک مطلب به اینصورت: http://www.ali-ebrahimi.com/?p=19 رُ قرار میدادید. عبارت «راجب به» غلط است و صحیحش «راجع به» است. اگر شما قصد ارائه‌ی یک مقاله‌ی علمی رُ دارید، دقت نکردن به این نکات ریز، از ارزش کار شما میکاهه.
موفق باشید.
از نکته سنجی شما بسیار خوشحالم و فرمایشات جناب عالی را متین و بجا می دانم . در این خصوص اشکالات مطرح شده تصحیح گردید.
« آخرین ویرایش: 23 امرداد 1388، 03:37 ق‌ظ توسط shampoo »

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
پاسخ به: مقاله ای مفید راجع به پایتون
« پاسخ #3 : 23 امرداد 1388، 01:57 ب‌ظ »
مقاله ی خوبی بود ولی به نظر من دارای ایرادات زیر بود:
نقل‌قول
نرم افزار محبوب پر تو پر (peer to peer) که امکان اشتراک گذاری فایلها را بروی نت امکان پذیر می سازد بطور کامل با پایتون نوشته شده است.
اصولا peer to peer یک نرم افزار نیست یک نوع معماری شبکه است که بر اساس آن پروتکل های مختلفی نظیر Bittorrent, eD2K, Gnutella, Kad, ... برای به اشتراک گذاری فایل ها به وجود آمدند به تبع آن نرم افزارهایی برای کار کردن با این پروتکل ها نوشته شد نظیر Transmission, eMule, aMule, Vuze, Kazza, LimeWire,...
نقل‌قول
نکنه مهم پایتون مجانی است (It’s Free)
به نظر من ترجمه این جا بیشتر شبیه اینه: پایتون یک زبان برنامه نویسی آزاد است.
نقل‌قول
هم از نظر قدرت و هم از نظر اجرا شدن بروی پلاتفرمهای گوناگون از Visual basic بهتر می باشد و بخاطر اینکه اپن سورس می باشد در انحصار یک کمپانی نمی باشد.
به نظر من مقایسه این دو زبان اصلا درست نیست. Visual basic فقط بر روی یک پلتفرم که ویندوز است اجرا می شود و بس ولی پایتون ...

مقاله خوبی بود ولی غلط های املایی زیادی داشتی. به نظر من اگر می خوای مقالت همیشگی و پایدار بمونه به مقالات ویکی پدیا فارسی اضافش کن
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد

آفلاین shampoo

• Newbie
  • *
پاسخ به: مقاله ای مفید راجع به پایتون
« پاسخ #4 : 23 امرداد 1388، 07:59 ب‌ظ »
واقعا بسیار ممنونم از توجه دوستان در ارتباط با غلط های املایی هم موافقم حقیقتا کمی سخته که یک انشا بدون غلط اونم از طریق ترجمه متون انگلیسی تخصصی وجود نداشته باشه و در عین حال کمی هم عامیانه باشد ولی اگر دوستان به مشکله حادی در مقاله برخورد کردند به آن اشاره کنند که تا من سریعتر برطرف کنم اگر هم از دوستان کسی مایل به همکاری باشد صمیمانه می پذیرم و حاضرم دسترسی های لازم سایت را جهت همیاری به او  بدهم .

آفلاین mhch

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 340
پاسخ : مقاله ای مفید راجع به پایتون
« پاسخ #5 : 12 خرداد 1392، 06:24 ب‌ظ »
سایتشون ترکیده آیا؟
در این زمانه بی های و هوی و لال پرست
خوشا بحال کلاغای قیل و غال پرست
به شب نشینی خرچنگ های مردابی
چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
رسیده ها چه غریب و نچیده میافتند