انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: معرفی یک پروژه برای علاقه مندان به هوش مصنوعی  (دفعات بازدید: 10230 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین آیدین غریب‌نواز

• Newbie
  • *
  • ارسال: 19
  • فکر آزاد، دنیای آزاد
    • کلبهٔ آیدین در دنیای مجازی
سلام.

من آیدین غریب‌نواز مدير پروژه Imperfect world of Robots هستم و مي‌خواهم اين پروژه جديد را به تمام دوستاران هوش مصنوعي معرفي کنم. اين پروژه يک نرم‌افزار آزاد بوده و تحت قوانين اجازه‌نامه عمومي گنو(GPL) منتشر مي‌گردد.

اگرچه اين پروژه در دسته نرم‌افزارهاي Programming game جاي مي‌گيرد اما تنها يک بازي نيست بلکه دنيايي را شبيه سازي مي‌کند که ربات‌ها بتوانند در آن زندگي کنند.

يک تفاوت بزرگ ميان اين پروژه و programming gameهاي ديگر است. در اکثر نرم‌افزارهاي مشابه چندان اهميتي ندارد که ربات شما چقدر هوشمند باشد بلکه استراتژي که اين ربات براي برد به کار مي‌برد مهم است. اگر شرايط تغيير کند، ربات محکوم به شکست خواهد بود. در اين محيط شبيه‌سازي شده ربات‌هاي باهوش‌تر مدت بيشتري دوام آورده و مي‌توانند نسل خود را گسترش دهند.

همانطور که در وب‌سايت پروژه نيز ذکر شده است، مهمترين قابليت اين پروژه توانايي توليد مثل و تکثير ربات‌ها است. اما نسخه کنوني فاقد اين قابليت مي‌باشد. پروژه هنوز در حال توسعه بوده و اما آخرين نسخه منتشر شده آن بيشتر قابليت‌هاي نرم‌افزار را به نمايش مي‌گذارد. شما مي‌توانيد بسته‌هاي منتشرشده را به همراه کد منبع آن از صفحه دريافت پروژه بدست آوريد.

هرگونه نظر، پيشنهاد، و يا گزارش اشکال در برنامه را به آدرس من ارسال نماييد:
aidin.vf at gmail dot com

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
بسیار جاله. یاد دنیای وومپوست آقای راسل افتادم.
باید سر فرصت یه نگاهی بهش بندازم. مطمئن باشید اینجا ایده های جالبی دریافت می کنید.
موفق باشید.
Godisnowhere

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
موفق باشید امیدوارم که به هدفتون برسید
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین آیدین غریب‌نواز

• Newbie
  • *
  • فکر آزاد، دنیای آزاد
از توجهتون ممنون!  :)

نسخه بعدی کامل خواهد بود و قابلیت های پیش بینی شده (مخصوصا تولید مثل) را دارد. امیدوارم در دو هفته آینده آماده شود.

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
پروژه ی خوبی ولی ادامه یافتنش مهمه که البته با اوپن سورس بودن تا حدی میشه به آیده ودوامش امیدوار بود یک چیز دیگه من چند سال پیش یک طرحی داشتم که درش نرم افزار هایی که من نوشته بودم می تونستم با هم ازدواج کنند و نرم افزارهای جدیدی را تولید کنند البته به اینصورت که نصف خصوصیاتشو از مادر ونصف دیگرش را از پدر می گرفت (البته خصوصیات قابل انتقالش )وحتی امکان جهش هم فراهم شد ولی خیلی مشکل داشت (مثلا"هاردوخیلی اشغال می کرد و باعث هنگ کردن ویندوز می شدوبرای برنامه های حجیم نا امید کننده بود و...)خلاصه بیخیالش شدم ولی در این ضمینه تجربیاتی به دست آوردم که اگر بدرد بخوره خوشحال می شم در اختیارتون بذارم (البته من کمتر میام اینترنت چون باید برای کنکور بخونم )
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین آیدین غریب‌نواز

• Newbie
  • *
  • فکر آزاد، دنیای آزاد
خیلی خوشحال می شم از تجربیات شما استفاده کنم.

امیدوارم در امتحان کنکور موفق باشید!

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
سلام
منم امروز يه نگاهي به پروژه انداختم خيلي جالبه اگه اجازه مي دي توي پروژه دانشگاهم در مورد نرم افزار هاي آزاد يه اسمي ازش ببرم.
موفق باشي

Linux is not a word,It's a SPRITE