انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل دار شدن گنوم بعد از نصب چند بسته  (دفعات بازدید: 912 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین The Dude

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 285
مشکل دار شدن گنوم بعد از نصب چند بسته
« : 05 خرداد 1392، 02:05 ق‌ظ »
سلام
من چند تا بسته رو که برای یه برنامه لازم بود از ترمینال نصب کردم(چون مرکز نرم افزار اجازه نمیداد). بعد که دوباره سیستم رو روشن کردم گنوم خراب شده بود. انگار که هیچ میزکاری نصب نباشه.
اون قسمتی که در بوت لودر به عنوان ریکاوری نوشته رو یه نگاهی انداختم. با ترمینال قسمت ریکاوری که نمیتونم گنوم رو نصب کنم، چون اینترنت اونجا رو نمیدونم چطور وصل کنم. توی گنوم که خودش خودکار وصل میشد.
حالا نمیدونم چطوری گنوم رو برگردونم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
« آخرین ویرایش: 05 خرداد 1392، 02:09 ق‌ظ توسط پسر کوچولو »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : مشکل دار شدن گنوم بعد از نصب چند بسته
« پاسخ #1 : 05 خرداد 1392، 04:01 ق‌ظ »
سلام.
چه برنامه‌هایی نصب کردید؟ از اوبونتو نسخه‌ی چند استفاده می‌کنید؟ یعنی چی انگار هیچ میزکاری نصب نیست؟

آفلاین The Dude

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 05 خرداد 1392، 09:52 ق‌ظ »
چند تا بسته که اسمشونو توی یه فایل متنی توی دسکتاپ ذخیره کردم(ولی دسترسی ندارم بهش). اوبونتو 13.04 استفاده می کنم.
اینکه میگم انگار میزکار نصب نیست، منظورم اینه که انگار نه گنوم نصبه، نه کی دی ای، و نه غیر. البته کی دی ای و غیره از اول هم نبودن. بعد از وارد کردن پسورد در صفحه ی لاگین( که خود صفحه هم عوض شده) میگه  Failed to load session "Gnome". و لاگین نمیشه.

"""یه چیز بدتر دیگه که الان فهمیدم اینه که وقتی با کاربر ریشه از ریکاوری وارد میشم در /home هیچ چیز نیست. یعنی با ls هیچ چیز نشون نمیده. بنابراین فکر می کنم فایلهام هم پاک شده. از این بدتر نمیشه""" :'( :'( :'( :'( :'(
« آخرین ویرایش: 05 خرداد 1392، 11:48 ق‌ظ توسط پسر کوچولو »

آفلاین The Dude

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 05 خرداد 1392، 03:45 ب‌ظ »
اگه کسی داشت سعی میکرد که جواب بده، ممنون، ولی دیگه سعی نکنه. چون دوباره از اول نصب کردم.
خیلی ممنون...

آفلاین The Dude

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 06 خرداد 1392، 02:13 ب‌ظ »
خدا بگم چیکار کنه با این...
دوباره همونطوره. تا حالا ۳ بار نصب کردم. اینبار یوزر جدید ساختم. فایلهای قبلیمو توی خونه ی این یکی ریختم، که پاک نشه.
این بسته هاست که نصب کردم:
libboost-filesystem1.49.0 libboost-program-options1.49.0 libboost-regex1.49.0 libboost-system1.49.0 libboost-thread1.49.0 libxml++2.6-2
اگه کسی میدونه لطفا کمک کنه ](*,)