اوبونتو
انجمنهای پشتیبانی
راهنمایی
ورود
ویدیوها
همایشها
کانال IRC
سرویس Pastebin
انجمنهای فارسی اوبونتو
لطفاً به انجمنها
وارد شده
و یا جهت ورود
ثبتنام
نمائید
یک ساعت
یک روز
یک هفته
یک ماه
برای همیشه
لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید
ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉
انجمنهای فارسی اوبونتو
»
کمک و پشتیبانی
»
انجمن عمومی
»
آیا میشه از فایلهای آپدیت شده در اوبونتو را در لینوکسهای دیگه مثل فدورا یا سوسه
« قبلی
بعدی »
ارسال به دوستان
چاپ صفحه
صفحه: [
1
]
پایین
نویسنده
موضوع: آیا میشه از فایلهای آپدیت شده در اوبونتو را در لینوکسهای دیگه مثل فدورا یا سوسه (دفعات بازدید: 1705 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
mshadman
Full Member
ارسال: 159
آیا میشه از فایلهای آپدیت شده در اوبونتو را در لینوکسهای دیگه مثل فدورا یا سوسه
«
:
13 مهر 1387، 02:07 بظ »
سلام بر دوستان این چهارمین سوالی هست که می پرسم و برای اینکه دوستان سوالهای دیگر رو هم ببیند لینکشون رو اینجا می ذارم و سوال این تاپیک رو هم در انتها مطرح می کنم
سوال 1:
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=6640.0
سوال 2:
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=5967.0
سوال 3 :
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=5964.msg44294#msg44294
سوال این تاپیک:
آیا میشه از فایلهای آپدیت شده در اوبونتو را در لینوکسهای دیگه مثل فدورا یا سوسه استفاده کرد مثلا در fedora 8 یا opensuse 10.3
ممنون میشم اگه دوستان نظراتشون رو برام بفرستند. مرسی
خارج شده است
نمي دانم پس ازمرگم چه خواهدشد ؟/ نمي خواهم بدانم كوزه گراز خاك اندامم چه خواهد ساخت/ ولي بسيارمشتاقم/كه از خاك گلويم/سوتكي سازد/گلویم سوتکی باشد بدست كودكي گستاخ وبازيگوش/ واو يكریزو پي در پي دم گرم خوشش رابرگلويم سخت بفشارد/ و خواب خفتگان خفته راآشفته ترسازد/بدينسان بشكند در من سكوت مرگبارم را
فاراب
High Hero Member
ارسال: 1352
آزادی
پاسخ به: آیا میشه از فایلهای آپدیت شده در اوبونتو را در لینوکسهای دیگه مثل فدورا یا سوسه
«
پاسخ #1 :
13 مهر 1387، 03:12 بظ »
بروز رسانی های کرنل و header فکر می کنم در تمام توزیع ها یکسان باشه و این قابلیت رو داره. اما در مورد بسته ها فکر می کنم بسته های gnome به هم و KDE به هم شبیه باشه و احتمال زیادی داره که بشه استفاده کرد.
خارج شده است
Godisnowhere
Behnam Golds
High Hero Member
ارسال: 1368
پاسخ به: آیا میشه از فایلهای آپدیت شده در اوبونتو را در لینوکسهای دیگه مثل فدورا یا سوسه
«
پاسخ #2 :
13 مهر 1387، 03:51 بظ »
یعنی بسته های deb رو توی rpm base ها استفاده کنیم ؟ یعنی استفاده از alien ؟
خارج شده است
mshadman
Full Member
ارسال: 159
«
پاسخ #3 :
13 مهر 1387، 09:49 بظ »
من فایلهای ubuntu 8.04 رو از طریق اینترنت دانلود و آپدیت کردم الان می تونم برم تو آرشیو و اونها رو بردارم و در fedora 8.0 بریزم و نصبشون کنم به امید اینکه fedora هم آپدیت بشه؟ عجب توقعی دارما نههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
خارج شده است
نمي دانم پس ازمرگم چه خواهدشد ؟/ نمي خواهم بدانم كوزه گراز خاك اندامم چه خواهد ساخت/ ولي بسيارمشتاقم/كه از خاك گلويم/سوتكي سازد/گلویم سوتکی باشد بدست كودكي گستاخ وبازيگوش/ واو يكریزو پي در پي دم گرم خوشش رابرگلويم سخت بفشارد/ و خواب خفتگان خفته راآشفته ترسازد/بدينسان بشكند در من سكوت مرگبارم را
فاراب
High Hero Member
ارسال: 1352
آزادی
«
پاسخ #4 :
13 مهر 1387، 11:23 بظ »
این امکان برای فایل های خاصی که در توزیع های مختلف وجود داره، هست.
خارج شده است
Godisnowhere
ارسال به دوستان
چاپ صفحه
صفحه: [
1
]
بالا
« قبلی
بعدی »
انجمنهای فارسی اوبونتو
»