انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: شبکه اداری (حل شد‌)  (دفعات بازدید: 2461 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علیرضا

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
    • تیم نت
شبکه اداری (حل شد‌)
« : 13 مهر 1387، 04:58 ب‌ظ »
با سلام به اساتید عزیز

خوب ما یه شبکه اداری داریم که می خواهیم یه سرور معمولی بزاریم ( PC )

1 - من میخوام که از سیستم عامل ابونتو 8.04 استفاده کنم اما میخوام اینترنت رو از یه سیستم دیگه وصل کنم ( بعلت USB بودن مودم )

سئوال :

آیا امکان داره اینترنت مثلا رو سیستم منشی باشه ولی من شبکه رو اداره کنم .. ؟

نحوه راه اندازی و مدیریت شبکه و دادن دامین داخلی و کنترل دسترسی ها به چه صورت و با کدام بسته هست ..

راهنمایی کنین .
« آخرین ویرایش: 17 مهر 1387، 12:18 ب‌ظ توسط علیرضا »

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
پاسخ به: شبکه اداری
« پاسخ #1 : 13 مهر 1387، 07:05 ب‌ظ »
تا اونجا که من فهمیدم، شما قصد داری یه سرور اوبونتو راه بندازین. برای این کار باید اطلاعات اولیه شبکه رو داشته باشید. لطفا بگید تا چه حد آشنایی دارید که تکرار مکررات نشه.
Godisnowhere

آفلاین علیرضا

• Jr. Member
  • *
    • تیم نت
« پاسخ #2 : 13 مهر 1387، 09:18 ب‌ظ »
با تشکر از شما

دوست عزیز من به نصب و راه اندازی ابونتو ، مخازن ، وب سرور ، و نصب از طریق Apt آشنایی  دارم  ... اما نمیدونم بعنوان مثال جایگزین ISA  از چی باید استفاده کنم چطوری یه دومین لوکال تعریف کنم و بقیه موارد بالا ...

مرسی

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #3 : 13 مهر 1387، 11:34 ب‌ظ »
بسیار عالی. این طور که معلومه شما به شبکه های ویندوز آشنایی دارید و حالا قصد دارید از اوبونتو به عنوان سرور استفاده کنید.
در همین انجمن تمامی احتیاجات شما وجود داره. اما راه طولانی رو در پیش دارید. پیکر بندی سرویس دهنده های لینوکس، به سادگی ویندوز نیست. شما ۹۰٪ کارها رو در ویندوز سرور می تونستید با نصب Active Directory و چند تا افزونه ی اون انجام بدید. همه چیز به سادگی چند کلیک بود. اما در لینوکس کمی حرفه ای تر شده و شما بیشتر فایل های پیکر بندی رو باید دستی تنظیم کنید.( هر چند رابط های کاربری هم بعضا برای این منظور ساخته شده)
شما فرمودید با ISA آشنایی دارید. در لینوکس از Squid به عنوان پراکسی سرور استفاده می شه که به مراتب قوی تر از ISA هست و آموزش اون توسط بنده در این آدرس موجود هست:

برای اشتراک اینترنت می‌تونید از همون Squid استفاده کنید و یا اگه امکانات کمتر و ساده تر مد نظرتون هست از Firestarter استفاده کنید.
بهتره که یه DHCP سرور داشته باشید که میتونه همون کامپوتر پراکسی باشه. به این ترتیب به صورت خودکار به همه ی سیستم ها IP میدید.
Samba به عنوان نرم افزار رابط برای اشتراک فایل بین ویندوز و لینوکس.
و تمامی امکانات شبکه ای که برای یه ادمین شبکه از PAN تا LAN و WAN در لینوکس گنجانده شده از جمله:
Web Server, Proxy Server, Mail Server, DNS Server, FTP Server
اگر می‌خواهید از لینوکس به عنوان سرور استفاده کنید، باید از مفاهیم پایه ای شروع کنید و سرویس های مورد نیازتون رو یاد بگیرید. در این راه من و دوستان در حد اطلاعاتمون در خدمتتون هستیم.
موفق باشید.
« آخرین ویرایش: 13 مهر 1387، 11:41 ب‌ظ توسط فاراب »
Godisnowhere

آفلاین علیرضا

• Jr. Member
  • *
    • تیم نت
« پاسخ #4 : 14 مهر 1387، 06:01 ب‌ظ »
با کمال تشکر از راهنمایی صمیمانه شما دوست عزیز حتما در مراحل بعدی مزاحمتون خواهم شد .