انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: برنامه ای عالی برای Safe remove در اوبنتو  (دفعات بازدید: 2273 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین HessaM TNT

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • What ?
برتانه ای کوچک ولی بسیار کاربردی برای مشکلی دیرینه در اوبنتو به جهت جدا کردن مطمئن خانواده usb
http://www.getdeb.net/app/Ejecter
.:: بهتره آدم بین بزرگا کوچیک باشه، تا بین کوچیکا بزرگ ::.

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
دستت درد نکنه چه سریع Safe remove می‌کنه  :o

اما آخرش مثل ویندوز چراغ اون رو خاموش نمی‌کنه، من نفهمیدم چرا تو ابونتو اینجوری هست اصلا کدومشون بهتره!!!!

حجمش ۲۵KB هست  :D
معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
این فقط یه اسکریپت هست برای umount کردن volume ها. به همین دلیل حجمش خیلی کم هست. تفاوتی با umount دستی نداره.

دستت درد نکنه چه سریع Safe remove می‌کنه  :o

اما آخرش مثل ویندوز چراغ اون رو خاموش نمی‌کنه، من نفهمیدم چرا تو ابونتو اینجوری هست اصلا کدومشون بهتره!!!!

حجمش ۲۵KB هست  :D

همین که شما umount کنید، کفایت می کنه. البته ارتباط برق رو با دستگاه قطع نمی کنه که من ضرورتی توش ندیدم و تا الان هم مشکلی نداشتم.
Godisnowhere

آفلاین HessaM TNT

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • What ?
درسته من دو تا فلش دیسک دارم فقط با یکیش که مارک معروفی داره درست کار می کنه و چراغش خاموش میشه .
ضمنا موبایلم هم دیگه اون پیغام File Missing رو نمی ده  .
ولی در مورد سرعتش موافقم خیلی زودتر از umount خود اوبنتو اینکارو می کنه . در صورتی که به قول فاراب عزیز فقط یه اسکریپت سادست .
.:: بهتره آدم بین بزرگا کوچیک باشه، تا بین کوچیکا بزرگ ::.

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
درسته من دو تا فلش دیسک دارم فقط با یکیش که مارک معروفی داره درست کار می کنه و چراغش خاموش میشه .
ولی در مورد سرعتش موافقم خیلی زودتر از umount خود اوبنتو اینکارو می کنه . در صورتی که به قول فاراب عزیز فقط یه اسکریپت سادست .

در مورد گوشی من چند بار امتحان کردم. گوشی من Nokia N91 هست. اما همچنان با اون پیغام مواجه می شم. از این جهت من فکر نمی کنم واقعا جز یه اسکریپت چیز دیگه ای باشه ;)
Godisnowhere

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613

من خیلی از فلش‌های دوستام رو امتحان کردم نشد. خودم هم ی هارد اکسترنال دارم بازم برقش قطع نمی‌شه، هیچ وقت هم مشکل File Missing رو با P990 نداشتم. ;)

فاراب جان دستت درد نکنه توضیح‌های خوبی دادی...
معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
همین که شما umount کنید، کفایت می کنه. البته ارتباط برق رو با دستگاه قطع نمی کنه که من ضرورتی توش ندیدم و تا الان هم مشکلی نداشتم.

سلام

مثل اینکه هنوز بلایی سرت نیومده البته به ندرت اتفاق می افته ولی می افته که یا اطلاعاتت رو از دست بدی مثل خودم :'(  و یا بخش از فلش بسوزه مثل دوستم  ;D
« آخرین ویرایش: 18 مهر 1387، 09:24 ق‌ظ توسط Armageddon »
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین

سلام

مثل اینکه هنوز بلایی سرت نیومده البته به ندرت اتفاق می افته ولی می افته که یا اطلاعاتت رو از دست بدی مثل خودم :'(  و یا بخش از فلش بشوزه مثل دوستم  ;D

فکر نمی‌کنم این مشکل به خاطر umount کردن باشه. من یه شما اطمینان می‌دم در صورتی که شما حافظه‌های جانبی رو umount کنید، هیچ موقع اطلاعاتتون رو از دست نمی‌دید. اگر این اتفاق برای شما افتاده، ربطی به این موضوع نداشته.
Godisnowhere

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم

سلام

مثل اینکه هنوز بلایی سرت نیومده البته به ندرت اتفاق می افته ولی می افته که یا اطلاعاتت رو از دست بدی مثل خودم :'(  و یا بخش از فلش بسوزه مثل دوستم  ;D

فکر نمی‌کنم این مشکل به خاطر umount کردن باشه. من یه شما اطمینان می‌دم در صورتی که شما حافظه‌های جانبی رو umount کنید، هیچ موقع اطلاعاتتون رو از دست نمی‌دید. اگر این اتفاق برای شما افتاده، ربطی به این موضوع نداشته.

سلام

اتفاقا بر عکس بخاطر عدم قطع شدن برق USB بود که اطلاعاتم پرید ، شاید به نظر غیر ممکن باشه اما همین برق برای ایجاد شک در فلش و از بین رفتن اطلاعات کافیه  :'(
« آخرین ویرایش: 18 مهر 1387، 09:25 ق‌ظ توسط Armageddon »
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )