انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: استفاده از خدمات يك سايت با medra webservice بوسيله زبان java  (دفعات بازدید: 1657 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین rahmani

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
سلام
مي خواهم از خدمات يك سايت كه web service آن Medra هست استفاده كنم

استفاده من در اين حد است كه فرض كنيد برنامه عبارتي را از پايگاه داده ها بخواند و سپس اين عبارت را در همان سايت مشخص جستجو و سپس نتيجه را به صورت XML به من بازگرداند
لطفا راهنمايي كنيد با استفاده از Java چگونه اين كار را انجام دهم؟
آيا با استفاده از PHP , SOAP ميتوان از خدمات اين سايت استفاده كرد؟

خيلي ممنون
« آخرین ویرایش: 11 خرداد 1392، 12:03 ب‌ظ توسط rahmani »
اگر در صحنه حق و باطل زمان خويش نيستي، هر جا كه خواهي باش....
 دكتر علي شزيعتي مزيناني

آفلاین سجاد !

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
    • کدرز
به نظرم یکم قضیه شفاف نیست. واسه همین نمیتونی جواب خوبی پیدا کنی!

اونطوری که من فهمیدم شما یک سایت (سرور) دارید(که احتمالا php هست)
و یک برنامه کلاینت که با جاوا باید (!) پیاده سازی شه
و این که یه پایگاه داده سمت کلاینته! (؟)
 و در سرور جستجو انجام میشه و نتیجه xml هست !

پس ما یه برنامه جاوا داریم در کلاینت که عباراتی رو همونجا از پایگاه داده میخونه و به سرور درخواست میفرسته که جستجو کن و جوابشو به صورت xml دریافت میکنه و اونو تجزیه میکنه و استفاده میکنه. (درسته؟)

الان مشکل پایگاه دادس؟ یا xml ؟ یا ارسال به سرور و دریافت؟ یا ...

آفلاین rahmani

• Sr. Member
  • *
سلام

يك سايت سرور هست كه با java و وب سرويس mEDRA كار مي كند در اين سايت تعداد بسيار زيادي مقاله و .... وجود دارد اگر ما شناسه منحصر بفرد يك مقاله را به اين سايت بدهيم سايت مزبور ويژگي هاي كلي مقاله مانند عنوان، نويسنده، سال نشر، محل نشر و... را به ما نشان ميدهد

اما از آنجا كه تعداد شناسه هاي مقالات خيلي زياد هست، فردي از من درخواست كرده يك برنامه با(ترجيحا چون در مستندات سايت گفته مشتري باjava و بسرويس mEDRA ميتواند كار كند) java  يا php بنويسم كه شناسه را از پايگاه داده ها بخواند و سپس در اين سايت جستجو و ويژگي هاي مقاله را بازگرداند

اما سوال هاي من اين است كه ايا با چنين سايتي ( java و بسرويس mEDRA ) ميتوان با استفاده از php ارتباط برقرار كرد؟ چگونه؟
ممكن است وب سرويس ما متفاوت مثلا SOAP باشد؟
در صورتي كه بخواهم با java و بسرويس mEDRA بنويسم آيا بايد از كلاس هايHTTPClient, HTTPResponse  استفاده كنم؟
 دكتر علي شزيعتي مزيناني

آفلاین سجاد !

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
    • کدرز
زبان مورد استفاده شما مهم نیست. در حقیقت شما باید از http استفاده کنید
شما باید بتونید به اون سایت ریکوست بفرستید و اطلاعات ارسالی اونو تجزیه و xml کنید
باید راجع به http و متد های مختلف get و post اطلاعاتی داشته باشید(البته یه خورده کامل تر از اطلاعات)
باید ببینید اون سایت شناسه های شما رو به شکل واضح با به سرورش میفرسته یا نه
یعنی در url میشه دیدش؟
اگه آره که اون url رو بردارید و قسمتی که شناسه مورد نظرتون هست داینامیک ادیت کنید و get کنید و پیجو بخونید و تجزیه
اگه که نه بهتره سورس html صفحه درخواستو مطالعه کنید و... که بشه یه راه راحت پیدا کرد

آفلاین rahmani

• Sr. Member
  • *
سلام

خيلي ممنون

ببيند نشاني كه من مي خوام باهش كار كنم اين
http://www.crossref.org/
اگر ما در بخش resolve doi اين صفحه يك doi معتبر مانند doi:10.1002/0470841559.ch1 وارد كنيم اين صفحه ما را به نشاني زير هدايت مي كند كه مشخصات مقاله مورد نظر (metadata) را نشان مي دهد:
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/0470841559.ch1/summary

حال من ميخواهم با استفاده از برنامه جاوا اين ويژگي هاي كلي (metadata) مقاله يا .... را گرفته و ذخيره كنم

تنها چيزي كه از مستنداتش فهميدم اين هست كه بهتر هست يا بايد با جاوا كار كنم. ديگر اين كه webservice  medraهست. اما حتي تو خود سايت wwww.medra.org رهنمايي زيادي براي انجام اين كار نگفته.
راستش را بخوهيد من با جاوا خيلي كم كار كردم. بعد از مطالعه و كار با كلاسهاي در مورد لازم نيست كاري بكنم؟

لطفا مرا بيشتر راهنمايي كنيد
سپاسگزارم
« آخرین ویرایش: 16 خرداد 1392، 10:54 ق‌ظ توسط rahmani »
 دكتر علي شزيعتي مزيناني