انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: به جای اس‌اس‌اچ از موشی استفاده کنید  (دفعات بازدید: 2373 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
اگه از اس‌اس‌اچ استفاده می‌کنید احتمالا تا حالا شده فحش به زمین و زمان بدید بخاطر تاخیرهای گهگاه خیلی زیادش که یک دستور رو که تایپ میکنید چند ثانیه بعد تازه می‌بینید چی نوشتید، از اونور برادرا هم که حسابی روش حساس شدن و انگولکش کردن، قطعی‌هاشم زیاد شده و از اون مهمتر با دی‌سی شدن از نت، ارتباط با سرور مقصد رو از دست خواهید داد!

Mosh مخفف Mobile Shell دقیقا با همین هدف نوشته شده، اینبار بجای TCP با استفاده از پروتکل UDP اتصال به سرور مقصد برقرار میشه  و اولین ویژگی که اون رو حس خواهید کرد، زنده بودن محیطه، انگار نشستید پشت مانیتور و دارید تایپ می‌کنید دستور رو، ویژگی دوم اینه که با عوض شدن آی‌پی حتی اتصال به سرور مقصد قطع نمیشه! اگرم که آی‌اس‌پی تون هعی بازیش گرفته و چراغ لینک مودم‌تون خاموش روشن می‌شه دیگه خیالتون راحته که از نو نباید به سرور مقصد وصل شید.

از اون مهمتر اینه که حتی کاربر معمولی هم می‌تونه از موشی استفاده کنه و لازم نیست حتما مجوز روت رو برای استفاده اینکار داشته باشید.

ادامه مطلب در منبع

من متوجه نشدم لطفا یکی یکم بیشتر توضیح بدهد
« آخرین ویرایش: 13 خرداد 1392، 04:13 ب‌ظ توسط MHA152 »
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
پاسخ : به جای اس‌اس‌اچ از موشی استفاده کنید
« پاسخ #1 : 13 خرداد 1392، 06:19 ب‌ظ »
UDP ؟ چقدر بد!
چیش رو متوجه نشدی؟

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #2 : 13 خرداد 1392، 06:38 ب‌ظ »
یو دی پی برای صدا و سیما هست و اینکه تشخیص و بازیابی خطا به مانند TCP نداره
UDP provides no guarantees to the upper layer protocol for message delivery and the UDP protocol layer retains no state of UDP messages once sent. For this reason, UDP is sometimes referred to as Unreliable Datagram Protocol.[4]

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 13 خرداد 1392، 10:31 ب‌ظ »
چیش رو متوجه نشدی؟
کلا آشنایی ندارم فقط دیدم خبر جدیدیه کنجکاو شدم برای شما هم گذاشتم
جیمیلم

آفلاین william wallace

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 33
« پاسخ #4 : 14 خرداد 1392، 12:34 ق‌ظ »
نمی‌خواستم که در هیچکدام از تاپیکها مشارکت داشته باشم ولی با دیدن این تاپیک ...

کلا آشنایی ندارم فقط دیدم خبر جدیدیه کنجکاو شدم برای شما هم گذاشتم

اگه یک خبر رو متوجه نشدی نباید اونرو به اشتراک بزاری چون از صحت و سودمندی محتوای اون نمی‌تونی اطمینان حاصل کنی. دوست عزیز ۱۱۳۸ پست دادی باید کمی بیشتر دقت کنی
مثل همین مقاله مسخره که طرف فلسفه وجودی SSH رو درک نکرده ولی کلی روده درازی کرده درست مثل بعضی از کاربران فهیم انجمن

یو دی پی برای صدا و سیما هست و اینکه تشخیص و بازیابی خطا به مانند TCP نداره

منظورت رو از صدا و سیما نفهمیدم؟ تشخیص و بازیابی خطا ممکنه ولی اختیاریه

UDP پروتوکل کانکشن‌لس هستش یعنی برای برقراری ارتباط از روشهای مرسوم و تا حدودی امن TCP مثل hand shaking و ... استفاده نمی‌کنه ولی از یک بسته اختیاری checksum در بسته‌های ارسالی بر روی IP استفاده می‌کنه و این کمک می‌کنه که خطاها رو تشخصی و بسته‌های معیوب رو دوباره دریافت یا ارسال کنه
ولی امنیتی وجود نداره، مهمترین دلیل استفاده از این پروتکل IP و لایه انتقال مدل مرجع OSI‌  بهره مندی از سرعت اون در ویدئو کنفرانسها و ارتباطات ناامن مستعد خطا است و ... نه در ارتباطات امن
تعدادی از پروتکلها مثل FTP بر روی هر دو پروتکل TCP و UDP پورت دارن و بسته به نیاز کاربر می‌تونن از هر دو استفاده کنن

هدف SSH‌  برقراری ارتباط امنه نه تظمین برقراری ارتباط در یک ارتباط که مدام قطع و وصل میشه
« آخرین ویرایش: 14 خرداد 1392، 12:37 ق‌ظ توسط william wallace »

آفلاین ngc0der

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
« پاسخ #5 : 14 خرداد 1392، 01:44 ب‌ظ »
حداقل در مورد این خبر با اینکه شروع کننده تاپیک گفته خیلی از داستان سر درنیاورده ولی به هر حال نرم افزار جالبی رو معرفی کرده.فلسفه تولید چنین برنامه ای رو هم رو میشه تو سایتش دید که در مجموع تولید چنین برنامه ای مفید به نظر میرسه.با توجه به توضیحات سایت این برنامه در مرحله اول دقیقا مثل ssh عمل می کنه یعنی به سرور ssh میزنه و بعد به صورت ریموت برنامه mosh-server  رو اجرا می کنه که از این به بعد برنامه کلاینت با این برنامه به صورت udp کار می کنه.مزایای استفاد از udp هم در همونجا توضیح داده شده،سرعت و عدم نیاز به برقرار کانکشن مجدد در صورت قطع ارتباط چه به دلیل مشکلات شبکه چه مثلا قرار گرفتن کامپیوتر در حالت hibernate.مسلما نوع ارتباط هم امن هست و مشکلی نیست.در مجموع برنامه خوبیه و حداقل تستش می کنم و اگه مشکلی نداشته باشه روی گوشی،لپ تاپ و سرور نصبش می کنم.
اینکه دوستمون گفتن udp برای صدا سیما هست هم احتمالا منظورشون صدا و تصویر بوده! چون برای صدا و تصویر هم سرعت مهمه که خیلی نیاز به بافر کردن نباشه هم اگه کمی از جزییات از دست بره مهم نیست مثلا اگه به خاطر استفاده از udp چند بسته اطلاعاتی به مقصد نرسه و چند پیکسل از تصویر تغییر کنه خیلی اهمیتی نداره و معمولا برای این موارد از udp استفاده میشه.در بازیهای آنلاینی هم که نیاز به واکنش سریع دارن معمولا از udp استفاده میشه به خاطر سرعت بیشتر.البته به دلیل خواص upd که در لینکی که دوستمون از ویکیپدیا قرار دادن هم قابل مشاهده است،معمولا مواردی مثل ترتیب بسته ها و جلوگیری از ایجاد ترافیک غیرقابل کنترل، در لایه بالاتر روی udp پیاده سازی میشن که با همه اینها باز از tcp سریعتر هست،به عنوان مثال می تونین کتابخانه raknet رو ببینین که علاوه بر tcp از udp هم به صورتی که گفتم پشتیبانی می کنه: http://www.jenkinssoftware.com/features.html

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 14 خرداد 1392، 06:41 ب‌ظ »
اگه یک خبر رو متوجه نشدی نباید اونرو به اشتراک بزاری چون از صحت و سودمندی محتوای اون نمی‌تونی اطمینان حاصل کنی. دوست عزیز ۱۱۳۸ پست دادی باید کمی بیشتر دقت کنی
مثل همین مقاله مسخره که طرف فلسفه وجودی SSH رو درک نکرده ولی کلی روده درازی کرده درست مثل بعضی از کاربران فهیم انجمن
لطفا به دل نگیرید من بیشتر قصدم این بود که بفهمم این دو تا چیند و چه فرق هایی با هم دارند
جیمیلم

آفلاین ahmadubuntu

• Full Member
  • *
  • ارسال: 240
    • ahmadubuntu.ir
« پاسخ #7 : 14 خرداد 1392، 09:21 ب‌ظ »
بالاخره ما نفهمیدیم امنیتش چطوره!مثله ssh هست یا نه؟

آفلاین ngc0der

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
« پاسخ #8 : 14 خرداد 1392، 10:04 ب‌ظ »

مثل اینکه دوستان خیلی حال ندارن برن ببینن قضیه چیه پس واسه رفع شبهات چیزایی که فهمیدم رو تا جای ممکن خلاصه براتون میگم:
این برنامه از پروتکلی به اسم ssp استفاده می کنه که دو تا کانال داره یکی از کلاینت به سرور یکی هم برعکس که از کلاینت به سرور کلیدهای تایپ شده ارسال میشه و از سرور به کلاینت تغییرات صفحه فرستاده میشه، بسته ها موقع ارسال به سرور به صورت تصاعدی شماره میخورن،هر سه ثانیه یه بسته به سرور فرستاده میشه که با استفاده از اون IP جدید کلاینت رو در صورت تغییر می فهمه(این مهمترین بخش قضیه است چون فلسفه این برنامه همینه که مثل tcp و ssh نیاز به session نباشه و با قطع و وصل شدن شبکه، تغییر IP و غیره همچنان بشه با سرور کار کرد) در ضمن ارتباط با الگوریتم AES با کلیدی به طول 128 بیت رمزگزاری میشه یعنی به اندازه کافی امنه،به همین سادگی!
راستش رو بخواید اگه اینجا یه فروم معمولی بود من انتظاری نداشتم ولی انتظارم از لینوکس کارها بیشتر از اینه یعنی انتظار دارم بر خلاف ویندوزیها علاقه مند به دونستن جزئیات باشن و خودشون برن ته توی قضیه رو دربیارن و اینکه اومدن دنبال لینوکس یعنی سرشون درد میکنه برای بحثهای فنی عمیق وگرنه چه کاریه همون ویندوز خوب بود دیگه هر وقت هم کرش می کرد یا بلایی سرش میومد با یه ریستارت و اگه باز درست نشد با نصب مجدد ویندوز کار راه میوفتاد،بعدشم خوبی ویندوز این بود که نیازی به بحث در مورد این چیزها نبود چون فقط یه ریموت دسکتاپ داره و بس که مثلا اگه بخوای یه سرویس رو ریستارت کنی باید صد تا منو رو بری داخل تا بتونی این کار رو بکنی نه مثل لینوکس ssh بزنی بری یه چیزی شبیه /etc/init.d/nginx restart رو تایپ کنی و خلاص!!

آفلاین ahmadubuntu

• Full Member
  • *
  • ارسال: 240
    • ahmadubuntu.ir
« پاسخ #9 : 15 خرداد 1392، 10:17 ق‌ظ »

مثل اینکه دوستان خیلی حال ندارن برن ببینن قضیه چیه پس واسه رفع شبهات چیزایی که فهمیدم رو تا جای ممکن خلاصه براتون میگم:
این برنامه از پروتکلی به اسم ssp استفاده می کنه که دو تا کانال داره یکی از کلاینت به سرور یکی هم برعکس که از کلاینت به سرور کلیدهای تایپ شده ارسال میشه و از سرور به کلاینت تغییرات صفحه فرستاده میشه، بسته ها موقع ارسال به سرور به صورت تصاعدی شماره میخورن،هر سه ثانیه یه بسته به سرور فرستاده میشه که با استفاده از اون IP جدید کلاینت رو در صورت تغییر می فهمه(این مهمترین بخش قضیه است چون فلسفه این برنامه همینه که مثل tcp و ssh نیاز به session نباشه و با قطع و وصل شدن شبکه، تغییر IP و غیره همچنان بشه با سرور کار کرد) در ضمن ارتباط با الگوریتم AES با کلیدی به طول 128 بیت رمزگزاری میشه یعنی به اندازه کافی امنه،به همین سادگی!
راستش رو بخواید اگه اینجا یه فروم معمولی بود من انتظاری نداشتم ولی انتظارم از لینوکس کارها بیشتر از اینه یعنی انتظار دارم بر خلاف ویندوزیها علاقه مند به دونستن جزئیات باشن و خودشون برن ته توی قضیه رو دربیارن و اینکه اومدن دنبال لینوکس یعنی سرشون درد میکنه برای بحثهای فنی عمیق وگرنه چه کاریه همون ویندوز خوب بود دیگه هر وقت هم کرش می کرد یا بلایی سرش میومد با یه ریستارت و اگه باز درست نشد با نصب مجدد ویندوز کار راه میوفتاد،بعدشم خوبی ویندوز این بود که نیازی به بحث در مورد این چیزها نبود چون فقط یه ریموت دسکتاپ داره و بس که مثلا اگه بخوای یه سرویس رو ریستارت کنی باید صد تا منو رو بری داخل تا بتونی این کار رو بکنی نه مثل لینوکس ssh بزنی بری یه چیزی شبیه /etc/init.d/nginx restart رو تایپ کنی و خلاص!!

حق با شماست دوست عزیز ولی:
اینکه پرسیدم چون وقت نداشتم سرچ کنم(بشدت مشغول انجام پروژه ارشدم هستم و چون تا آخر تابستون باید دفاع کنم نمیتونم خیلی ریشه ای دنبال مسائل بگردم)
بعدشم گفتم شاید شما خونده باشی ونیاز به جستجوی من نباشه و اینکه خب بالاخره این انجمن هم علاوه بر حرفهای محاوره ای نیاز به یک محتوای بهتری داره.
بازم ممنون از وقتی که گذاشتین

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #10 : 15 خرداد 1392، 10:38 ق‌ظ »
این پروژه بسیار خوبیه و ممنون که شر کردی. مطمئنا نویسنده اصلی که وقت گذاشته و این رو نوشته اینقدر از UDP و مفهوم SSH سر در میاورده (: مشکل مشابه مال کسانی است که بلوف می زنن «سولاریس رو با اوپن زوزه ترکیب خواهم کرد» یا «یک برنامه قراره بنویسم که فلان کار رو می کنه» و ...

اما وقتی کسی واقعا وقت گذاشته و این رو نوشته و همه دنیا دارن در موردش حرف می زنن منطقا چیز معقولیه و ارزش شنیده شدن داره. کاربرد اصلی این پروژه اینه که بشه مثلا از روی موبایل که خط ارتباطی ناپایداری داره، به سرور وصل شد. خوبی پکت های UDP اینن که خیلی حساس نیست اگر یکیشون هم نرسید - تا وقتی که برنامه بتونه این رو هندل کنه.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی