انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چند سوال در مورد اوبنتو 13.4  (دفعات بازدید: 1801 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین rmahdi11

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
چند سوال در مورد اوبنتو 13.4
« : 31 خرداد 1392، 08:41 ب‌ظ »
باعرض سلام و خسته نباشید
من الان بر روی دی وی دی آخرین نسخه اوبونتو رو دارم و میخوام کنار ویندوز 8 به امید خدا نصب کنم ،ولی یه چندتا سوال به ذهنم رسید که فکر کردم قبل از نصب باید از دوستان آشنا به لینوکس بپرسم .
خوب 1اینکه میخوام بدونم ، برنامه هایی مثل آفیس(2013) ، فتوشاپ که برروی ویندوز قابل نصب هستن میشه روی لینوکس نصب کرد ؟
2 - یه چندجا سرچ کردم نتونستم پیدا کنم چجوری پرینتر تحت شبکه ام رو به لینوکس وصل کنم یا اون یکی پرینتر هامو ، در این مورد هم راهنمایی بفرمایید.
باتشکر از شما (و آقای روحانی  ;D)

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
پاسخ : چند سوال در مورد اوبنتو 13.4
« پاسخ #1 : 31 خرداد 1392، 08:46 ب‌ظ »
نقل‌قول
خوب 1اینکه میخوام بدونم ، برنامه هایی مثل آفیس(2013) ، فتوشاپ که برروی ویندوز قابل نصب هستن میشه روی لینوکس نصب کرد ؟

سلام
مورد دوم رو نمی دونم!!!! چون تا حالا با همچین وضعی رو به رو نشدم!!! ::)

اما در مورد سوال اول باید گفت که اتفاقا انجمن و اینترنت پره از این دست سوال!!!! ](*,)

بله میشه...با برنامه های مثل virtual box و wine ... 8)

آفلاین rmahdi11

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 31 خرداد 1392، 08:53 ب‌ظ »
یه مدتی از virtual box استفاده کردم ، wine هم که نسخه 12 رو پشتیبانی میکنه ، میخوام برروی یکی از درایو هام که حدود 150گیگ هست نصب کنم .
ضمناً اینکه من پرینتر هایی به مشخصات ricoh 1018d (تحت شبکه ) , EPSON P50 , Canon MF3220 دارم ، میشه روی لینوکس نصب کرد ؟

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1637
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #3 : 01 تیر 1392، 08:57 ق‌ظ »
سلام و خوش اومدی.

همیشه اگر سرچ کنی یکسری از سوالات پیدا می شن. متاسفانه چیزی به قدرت فتوشاپ و آفیس نداریم. در مقابلشون گیمپ هست که کاملا برای یک کاربر معمولی و کارهای حتی پیشرفته خوبه ولی خب همه امکانات فتوشاپ رو نداره و لیبره آفیس رو داریم که بدک نیست ولی خب چون اکثرا توی آفیس کار می کنن و فرمت های بسته و اختصاصی به آدم می دن، همه کارهای یک آفیس کار رو راه نمی ندازه.

اگر واقعا به این دو تا احتیاج داری می تونی از ماشین مجازی استفاده کنی. تجربه من اینه که کار با واین برای استفاده روزمره به اندازه کافی عملی نیست - البته این نظر شخصیه.

اکثر پرینترهای استاندارد رو هم انتظار می ره خود لینوکس به شکل معقول بشناسه. خیلی هم بامزه. می ری توی پرینترها، می گی می خوای یکی اضافه کنی، خودش سرچ می کنه حتی نتورک رو و می گه آیا فلان پرینتر رو می خوای؟ می گی آره (:

فراموش نکن که اینجا یک دنیای جدیده و نیازمند تلاش و یاد گرفتن چیزهای جدید و حل مشکلات. مشکل اینجا هم هست ولی جنسش فرق داره: از جنس یاد گرفتن است و این چیزها.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین rmahdi11

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 01 تیر 1392، 01:39 ب‌ظ »
من خیلی خوشحالم تونستم اوبونتو رو به سادگی نصب کنم ، و ضمناً ممنون از راهنمایی هاتون ، امیدوارم بتونم خودمو با این سیستم عامل چفت کنم و از ویندوز رهایی پیدا کنم  \\:D/ :oops:

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
« پاسخ #5 : 01 تیر 1392، 01:58 ب‌ظ »
منم خوشحالم که تونستی بدون مشکل نصبش کنی... \\:D/
برای من که دل کندن از ویندوز مثل آب خوردن بود انگار نه انگار که ۹ سال باهاش بودم!!!!!
تا همین یه ماه پیش روی لپ تاپ مینت و سون رو به صورت دوال بوت داشتم که توی پارتیشن هام مشکل ایجاد شد و ویندوز پرید منم دیگه حوصلم نگرفت نصبش کنم!!!!الان فقط مینت دارم رو سیستم...و دارم باهاش اساسی حال میکنم...

البته روی pc یه اکس پی دارم هنوز متاسفانه...که علتشم اینه که بابا و مامان و ... رو نمیشه به راحتی به سمت گنو/لینوکس کشید...که البته شاید حق هم داشته باشن چون کمی سنشون رفته بالا و حوصله یادگیری مفاهیم جدید رو ندارن...وگرنه الان کلکشو کنده بودم رو روش لوبونتو نصب کرده بودم(پی سی برای همون ۹ سال پیشه!!!!)...

به هر حال موفق باشی....

و آها یه نکته...در مواجهه با مشکلات احتمالی جا نزن!!! ::)

آفلاین rmahdi11

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 01 تیر 1392، 03:27 ب‌ظ »
البته الان یه مشکل دارم اونم اینکه پرینتر ها رو توی بخش پرینتر میشناسه و نصب می کنم ولی تست پیج یا کلا پرینت نمیده