انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب vpn در ابونتو  (دفعات بازدید: 11953 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
پاسخ به: نصب vpn در ابونتو
« پاسخ #15 : 14 مهر 1387، 02:15 ب‌ظ »
من از روی DVD اوبونتو رو نصب کردم. توی Synaptic همچین گزینه‌ای رو ندیدم. توی اوبونتو هم دسترسی هم به اینترنت ندارم. چه‌جوری network-manager-pptp رو نصب کنم؟

خدمت شما

http://packages.ubuntu.com/search?keywords=network-manager-pptp&searchon=names&suite=hardy&section=all

از این لینک دانلود کنید بعد روی اوبونتو اجرا کنید
« آخرین ویرایش: 14 مهر 1387، 02:16 ب‌ظ توسط HardyLaity »

آفلاین moosavy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 157
    • ایده های زندگی دیجیتال
« پاسخ #16 : 15 مهر 1387، 09:01 ق‌ظ »
HardyLaity عزیز خیلی ممنون. بالاخره تونستم بعد از ۳ هفته کلنجار رفتن به اینترنت وصل شم. خیلی متشکرم. ضمنا برای سایر دوستانی که می‌خوان با خوندن این تاپیک موفق به اتصال به vpn بشن لازمه که بگم بعد از دانلود و نصب network-manager-pptp باید این دو تا دستور رو تایپ کنین تا اتصال vpn که ساختین توی منوی اتصال vpnتون دیده بشه:

yourname@yourmachine:~$ sudo /etc/dbus-1/event.d/25NetworkManager restart
yourname@yourmachine:~$ sudo /etc/dbus-1/event.d/26NetworkManagerDispatcher

آفلاین moosavy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 157
    • ایده های زندگی دیجیتال
« پاسخ #17 : 15 مهر 1387، 12:12 ب‌ظ »
الان چند ساعتی هست که دارم توی اینترنت با استفاده از اتصالی که مطابق دستور دوستان ایجاد کردم گردش می‌کنم. اما سرعتم پایین است. باید سرعت دانلودم حدود 20kB باشد ولی بین ۲-۵ کیلوبایت بیشتر نمی‌شه. آیا باید تنظیم خاصی رو انجام بدم.
با تشکر

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #18 : 15 مهر 1387، 04:10 ب‌ظ »
الان چند ساعتی هست که دارم توی اینترنت با استفاده از اتصالی که مطابق دستور دوستان ایجاد کردم گردش می‌کنم. اما سرعتم پایین است. باید سرعت دانلودم حدود 20kB باشد ولی بین ۲-۵ کیلوبایت بیشتر نمی‌شه. آیا باید تنظیم خاصی رو انجام بدم.
با تشکر

سرعت VPN در بهترین حالت هم به سرعت بدون VPN نمیرسه. این بستگی به ترافیک سرور VPN داره.
Godisnowhere

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
« پاسخ #19 : 15 مهر 1387، 05:17 ب‌ظ »
با تشکر

والا من سوادم به اندازه فاراب جان و سایر اساتید نیست ولی چیزی که دستگیرم شده اینه که لینوکس مثل یه آدم متشخص میره سراغ نت  :D و اونجا پر از یوزرهای شلم شوروائی ویندوزیه خودتون حساب کنید چی میشه  ;D

خوب حالا ما هم باید یکم تشخص رو کنار بزاریم  ::) نباید کم بیاریم خوب

قدم اول تو فروم سرچ کن ipv6 یک تاپیک علیرضا طالقانی عزیز ایجاد کردند اون رو بخونید و عمل کنید اینجوری سرعت نت من که مثل شماست حدود ۳۰ ٪ اضافه شد ( دست علیرضا درد نکنه و چند وقته که نیست دلم برای خودش و مطالب با ارزشش تنگ شده )

قدم دوم ابزار هستش - خیلی از ابزارها رو چک کردم ولی بهترین نتیجه رو از wget  ترمینال گرفتم ( معمولا تاپ رنک دانلود آی اس پیم رو دارم با کمترین پهنای باند  ;) )

اگر باز مشکلی بود در خدمتم

موفق باشید

پینوشت : الان با اینترنت ۶۴ کیلو بیتی بین ۷ تا ۸ کیلو بایت دانلود میکنم - از اپلت netspeed هم غافل نشید حتما نصبش کنید تا دقیق بدونید وضعیت اینترنت در چه حال هستش 

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #20 : 22 مهر 1387، 07:52 ب‌ظ »
سلام ..
هاردی-لایت عزیز
ممنون از محبت ای ک ب بنده دارید!

آقا یا خانوم موسوی ی عزیز...  اول خواستم بگم صبر کنید این 8.10 ی کارایی کرده! اما دیدم ک خودتون نصب ش کردید ۱+
این داستان VPN و تنزل سرعت ش همون طور ک فارات جان گفتند خدمت اتون باید ب سمت سرور برگرده! و البته برای منم هم کمی جای سوال داره!
چون با روش های دیگه ای هم  ک پروکسی می زنیم! عموما سرعت خیلی می یاد پایین!!! ب نظرم باید ی راهی باشه! خصوصا ک وقتی دارم ب یک پروکسی سرور ای وصل میشم ک پنهای باند خیلی خیلی بالایی رو بهم داره میده!  دیگه این سرعت های قطره چکانی ی ما اصلا نباید کاهش ای داشته باشه....

:)  اگه راه ای پیدا کردید ، ب من هم بگید ! ممنون می شم
-;{@
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel