انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: سخنرانی رائفی پور درباره گنو/ لینوکس  (دفعات بازدید: 11737 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
پاسخ : سخنرانی رائفی پور درباره گنو/ لینوکس
« پاسخ #45 : 05 تیر 1392، 02:40 ب‌ظ »
خواستم نگم نشد
یه چیز برام جالبه که اینجا مخالفان اصلا براشون کلمه‌ی تفکر تعریف نشده است. مثلا میگیم تفکر آزاد یا تفکر گنو یا تفکر حکمت اسلامی (وحدت وجود تا آخرت) و تفکر صهیونیستی و ... اونا اصلا نمیفهمن چیه

تو که به اون میگی مفلوک و بی عقل و فلان و بیسار خودت نمیفهمی اون گفت تفکر گنو و نگفت مجوز گنو، نگفت فایرفاکس مجوز یا از شرکت یا ... گنوئه و اینطوری گفت که تفکری ایجاد شد به نام گنو. فایرفاکسم گنوئه و ...

تازه هر وقت مخاطبش تو بودی بیا جواب بده. اون داره برای من میگه که عاشق حکمت متعالیه هستم ولی با غلطهای کوچیک و بزرگی مثل زیاده روی در نماد و ... . ولی الآن کسی نتونست جواب قانع کننده‌ای برای رد حرف اون بیاره و همه سر چارتا کلمه چت و گنده و ریز و گنو بحث میکنند. شما منکر این هستید که پروژه‌های بزرگ برخاسته از تفکری هستند. حالا ممکنه اون تفکر آزادی مطلق باشه یا آزادی نرم افزار یا آزادی معنوی و ...

من بدبخت را بگو که بعضی مواقع میخوام دل بعضیا را شاد کنم. نگو طرف حاضره یک سال پشت سرهم وقت بذاره زبان دودویی یا هسته‌ی لینوکس را بفهمه ولی حاضر نیست هفته‌ای یک روز به مدت همون یک سال بره ببینه بقیه سخنرانان در اینجور مسائل چی میگن و چسبیده به یه جوون داغ مثل خودش. یا میره کتاب‌های هاوکینز را میخونه که صدها نفر را با اون اثبات عدم وجود خدا (با اپسیلون) از انسانیت دور کرد و به حیوانیت راهنمایی کرد ولی نمیره ببینه مثلا حسن زاده یا طاهرزاده یا ... چی نوشتن و برای چی.

من دیگه در این تاپیک حرف آخرم را زدم. خود دانید ...
چرا حرف آخرته؟تازه بحث گرم شده :)
اول از همه این که تفکر صهیونیسم. صهیونیست به شخصی گفته میشه که پیرو مکتب صهیونیسم است و صهیونیسم به مکتب و تفکر اونها گفته میشه (کلا م و ت خیلی با هم متفاوتن)
دوم این که بله من بشدت با این که مکتب گنو از مکتب یا تفکر دیگه ای مشتق شده مخالفم!چون تا جایی که من میدونم و تو این فیلم های چگونگی به وجود اومدن گنو/لینوکس دیدم اینه که استالمن یه هکر جوونی بوده که در یه جایی مسولیت فتوکپی رو داشته و یه روز دید که اگه جوهر دستگاه تموم بشه دستگاه هیچ پیغامی نمیده و کاغذ سفید بیرون میده. برای همین زنگ زد به شرکت سازنده ی دستگاه فتوکپی که سورس نرم افزار دستگاه رو بدند تا ایشون مشکلش رو حل کنه که هم به نفع شرکت بود و هم به نفع خودش.اما شرکت از دادن سورس خودداری کرد و گفت این نرم افزار انحصاریه و ما سورس رو به هیچ کس نمیدیم و از همینجا بود که تفکر نرم افزار آزاد به فکر استالمن افتاد.بله تفکرش به فکر ایشون افتاد اما از تفکر دیگه ای به ایشون الهام نشد.
در مورد فایرفاکس و وی ال سی ما منظورمون این نبود که این آقا منظورش مجوز بوده. ما می گفتیم که ایشون می گن وی ال سی و فایرفاکس گنو هستند خوب آخه مرد مومن گنو یه پروژه بوده و اون پروژه هم سال ۱۹۸۴(اگه استباه نکنم)کلید خورده که یک سیستم عامل کاملا آزاد بده بیرون و هیچ گونه ربطی به فایرفاکس و وی ال سی نداره بلکه بعدا دولوپر هایی این ها رو ساختند و مجوز آزاد بهشون دادن.مثلا فایرفاکس مجوز خودش رو داره و به وسیله ی یه شرکت دیگه به اسم موزیلا ساخته شده. ما موندیم این ربطش به گنو چی بوده.گنو در کل دو جبه داره:۱-یا سیستم عامل هست که باز به فایرفاکس و وی ال سی اصلا ربط نداره.۲-تفکرشه که خودتون بگین تفکر نرم افزاره که بخواد فایرفاکس و وی ال سی بشه؟
مخاطب من نبودم؟پس کی بوده؟مخاطبش تمام مردم حداقل ایران بوده که من و شما هم جزوشون بودیم که داره به ما اطلاعات غلط میده.شاید یه اطلاعات غلط کلا مسیر ما رو عوض کنه ;)
در مورد رد حرف ایشون هم بگم اصل حرفی که ایشون میخواست بزنه گنو و آزادی و ... نبود اون میخواست بگه که مثلا این جوونها هم علیه صهیونیسم هستند(هر چند من یکی که هستم)که ما میدونیم استالمن این پروژه رو کلید زده خوب شما تو کدوم یکی از سخنرانی های ایشون میبینید که در مورد صهیونیسم اصلا حرفی بزنند؟هیچ کدوم.پس حرفشون به همین راحتی رد شد.
در آخر هم شما این موضوع رو با اعتقادات مذهبی(حالا اسلام یا هر دین دیگه ای) اشتباه گرفتید. ما داریم در مورد اون آقا حرف میزنیم که اطلاعات غلط میده نه تفکرات مذهبی.
ایول  :D بازم خوشم اومد. قشنگ حرف زدی  ;D با اینکه موافق نیستم.
کلا بچه های اینجا خیلی قشنگ حرف میزنن بعضی وقتا، میرن بالای منبر.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #46 : 05 تیر 1392، 02:43 ب‌ظ »
ایول  :D بازم خوشم اومد. قشنگ حرف زدی  ;D با اینکه موافق نیستم.
کلا بچه های اینجا خیلی قشنگ حرف میزنن بعضی وقتا، میرن بالای منبر.
شما کلا مخالفی :D نظری هم نمیدی همینجوری مخالفی :D
پایین منبر بشین گوش بده 8)

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
« پاسخ #47 : 05 تیر 1392، 06:14 ب‌ظ »
یک تایپیک با این موضوع قبلا هم در انجمن قفل شده و فکر نمیکردم بعد از۲  سال باز هم مورد بحث قرار بگیره!

در هر حال به خاطر پست های حاشیه ای و قوانین انجمن بخش اخطارها و الزامات شماره ۴ تاپیک را قفل میکنم.
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win