انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نرم افزاری قوی برای ساخت فیلمهای آموزشی با قابلیت های حرفه ای داریم؟  (دفعات بازدید: 2219 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین هامد

• Full Member
  • *
  • ارسال: 156
فیلمی آموزشی نگاه می کنم که تصویر کوچک آموزش دهنده گوشه تصویره! در جای های مختلف روی یک بخش زوم میشه و افکتهای مختلفی در طول فیلم وجود داره. انگیزه ایجاد کرد کار مشابهی بسازم. حدس می زنم کار با محصولات ادوبی تهیه شده. در لینوکس با سرچ هایی که انجام چیزی با این قابلیت ها پیدا نکردم، چندتایی نرم افزار آزمایش کردم که فقط فیلم برداری از صفحه می کردند. فکر نمی کنیم چنین نرم افزار باشه چون سرچ کاملی انجام دادم اما اگر چیزی در سرچم جامانده، چه نرم افزاری با این ویژگی داریم که بتونه تصویری که از وب کم می آید روی/درکنار فیلمی که از صفحه دسکتاپ گرفته می شود نمایش دهد+زوم+افکت کلیک موس+...)
« آخرین ویرایش: 09 تیر 1392، 07:00 ب‌ظ توسط هامد »

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
زوم، افکت و چیزای مشابه رو کامپیز میتونه انجام بده، در همون زمان فیلم برداری از صفحه نمایش
برای وبکم هم کار سختی نیستا ! نرم افزاری که بتونه تصویر رو از وبکم بگیره رو اجرا کنید، تنظیمش کنید always on top بذارید گوشه !

البته این ها در هنگام ضبط تصویر بود و من قبلا برای چندتا فیلم کوتاه که برای دوستانم درست کرده بودم ازشون استفاده کردم

برای ویرایش بعد هم نرم افزارهای ویرایش ویدئو هست که تجربه ای ندارم :‌)
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین هامد

• Full Member
  • *
compiz طبق نوشته wikimedia یک filemanager است. نرم افزار فیلمبرداری نیست!
Compiz is a compositing window manager for the X Window System, using 3D graphics hardware to create fast compositing desktop effects for window management.
اگر با املایی دیگه منظورتون لطفا بگید انگلیسیش چی می شه.
برای وبکم هم کار سختی نیستا ! نرم افزاری که بتونه تصویر رو از وبکم بگیره رو اجرا کنید، تنظیمش کنید always on top بذارید گوشه !
امتحان کرده بودم. کیفیتش بد می شه. از روی فیلم وب کم باید دوباره فیلم برداری دسکتاپ انجام بشه که کیفیت تصویر  وبکم در فیلم نهایی نسبت به سایر اجزای دسکتاپ پایینه و مقطع می شه.

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
cpmpiz برای افکت دسکتاب استفاده میشه . باهاش کارایه زیادی میتونین بکنین مثلا زوم کردن تو دستاب , نوشتن وطلب رو صفحه دسکتاب (شبیه کاری که تو پاور پوینت میشه کرد) و خیلی افکت های دیگه .
فکر کنم هم از دسکتاب فیلم گرفته هم از وب کم برای ضبط صداش بعد برده تو یک نرم افزار تدوین فیلم بعد رو هم گذاشتشون  , یک کار چند مرحله .

چند وقت پیش یک نرم افزار برای تدوین فیلم معرفی شده بود برای لینوکس تو ساخت فیلمای معروفی مثل hugo استفاده شده بود . اسمش اصلا یادم نیماد . سیرچ کنین شاید پیدا شد .

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
compiz یک نرم افزار مدیریت پنجره ( یا همچین چیزی هست) با  compizconfig-settings-manager و البته پلاگین های لازم میتونید کارهای خاصی رو انجام بدید، مثل نرم افزار های فیلم برداری که موس رو به شکل بزرگتری نشون میدن و یا اینکه در نقطه ی خاصی از دسکتاپ زوم میکنن، و کار های مشابه

به عنوان یک پیشنهاد میشه روش فکر کرد
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 748
نقل‌قول
چه نرم افزاری با این ویژگی داریم که بتونه تصویری که از وب کم می آید روی/درکنار فیلمی که از صفحه دسکتاپ گرفته می شود نمایش دهد

http://www.omgubuntu.co.uk/2012/10/camdesk-for-linux-adds-webcam-window-to-the-desktop
وبکم برای دسکتاپ - البته یه سری پیش نیاز براش باید نصب بشه - با این نرم افزار می شه تصویری که از وبکم می یاد رو گوشه راست پایین داشته باشیم - مناسب برای ایجاد tutorial

آفلاین هامد

• Full Member
  • *
ممنون از ارایه لینک نرم افزار.
تصویر وبکمی خودم رو که تماشا کردم، منصرف شدم :D
با وب کم خیلی بد می شم! یا آینه دروغگو است یا وبکم!
یک وسیله فیلم برداری حرفه ای تر از وبکم باید پیدا کنم ::)