انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: کمک در مورد نصب بسته های اوبنتو  (دفعات بازدید: 1579 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین shabgard

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
کمک در مورد نصب بسته های اوبنتو
« : 25 مهر 1387، 09:55 ب‌ظ »
منیک مشکل خیلی بزرگ با اوبنتو دارم و اونم اینه که هر وقت لپ تاپم رو فرمت میکنم مجبورم بسته های جاوا که واقعا هم حجیم هسنتد رو دوباره دانلود کنم و نصب کنم.البته منظورم apt-get اما میدونم که بسته ها در شاخه archive وجود داره اما فایده ای نداره .وقتی اسمه فایل رو به apt-get اعلام میکنم میگه وجود نداره.مجبور میشم از نرم افزار synaptic استفاده کنم.یکی به من بگه چطور میتونم بی دردسر بسته هایی که قبلا روی لینوکسم هست که دانلودش کردم رو تو لینوکس جدیدم نصب کنم بدون اینکه دوباره دانلود کنم؟

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
پاسخ به: کمک در مورد نصب بسته های اوبنتو
« پاسخ #1 : 25 مهر 1387، 10:18 ب‌ظ »
منیک مشکل خیلی بزرگ با اوبنتو دارم و اونم اینه که هر وقت لپ تاپم رو فرمت میکنم مجبورم بسته های جاوا که واقعا هم حجیم هسنتد رو دوباره دانلود کنم و نصب کنم.البته منظورم apt-get اما میدونم که بسته ها در شاخه archive وجود داره اما فایده ای نداره .وقتی اسمه فایل رو به apt-get اعلام میکنم میگه وجود نداره.مجبور میشم از نرم افزار synaptic استفاده کنم.یکی به من بگه چطور میتونم بی دردسر بسته هایی که قبلا روی لینوکسم هست که دانلودش کردم رو تو لینوکس جدیدم نصب کنم بدون اینکه دوباره دانلود کنم؟

سلام

خیلی سادس

sodo apt-get install aptoncd
اینو نصب کنید وقتی که پکیجها تون دانلود کردید اجراش کنید از آرشیو بک آپ میگیره

روی سی دی رایت کنید و دفعه بعد سی دی رو توی درایو بگذارید و آپگرید کنید  ;)

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #2 : 25 مهر 1387، 10:33 ب‌ظ »

سلام دوست عزیز با این راهنما جلو برید سادس

http://wiki.ubuntu-ir.org/Aptoncd

موفق باشید

آفلاین shabgard

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
« پاسخ #3 : 07 آبان 1387، 09:28 ق‌ظ »
دوست عزیز نشد باز هم...create disk  کردم اما تو نصب اوبنتو جدید باز هم وقتی خواستم restore کنم انگار نه انگار...باز هم نتونستم نصب کنم بسته های قبلی رو... :'(

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #4 : 07 آبان 1387، 12:07 ب‌ظ »
اگه Restore نشد! از روی apt-cdrom add استفاده کن.
راه اش اینه! شما روی سیستم اولی در خروجی ی کار ات ی فایل iso. داری ک نیاز ب Write اش روی دیسک هم نیستش! کافی جایی ذخیره کنید ش و روی سیستم دوم با مراحل زیر رو انجام بدید
یک ترمینال  کنید و بزنید
$sudo apt-cdrom add
وقتی پیغام داد ک دیسک رو در درایو قرار بدید!!
ی تریمنال دیگه باز کنید و فایل ایزو رو ب روش زیر ب جای سی-دی رام اتون باز کنید
$ sudo mount -o loop aptoncd-backup.iso /media/cdrom
و حالا در تریمنال اول تایید رو بزندی.
این طوری ایزوی  شما  ب مخازن اضافه میشه!
از این ب بعد هر موقع نصب برنامه ها هر موقع ب بسته های اون ایزو نیاز باشه! ی پیغام میده ک دیسک رو در درایو قرار بدید!
کافی ی همون دستور دوم ! یعنی
$ sudo mount -o loop aptoncd-backup.iso /media/cdrom
رو صادر کنید که مجدد ایزو ب جای دی-سی رام بشینه و نصب انجام بشه!
@};-
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel