انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: لینووکس یک سیستم عامل چند کاربره به صورت همزمان آنلاین  (دفعات بازدید: 3303 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mahdia

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
سلام
من یک سیستم دارم تو خونه که در حد مینی سروره
آیا می شه چند تا مانیتور به اون وصل کرد که هر کدوم از مانیتور ها به یک کاربر جدا از هم در لینوکس وصل بشه مثل ترمینال های قدیمی که فقط یک مانیتور و کیبرد بود که به سرور وصل می شد و چند کاربر به صورت همزمان از اون سرور استفاده می کردند
مثلا یک مانیتور یک فیلم را به صورت تمام صفحه روی اون تلوزیون نشون بده و با یک کیبورد و موس بشه هر فیلمی را که خواستیم ببینیم.
و یک مانیتور دیگه که یک جایه دیگه هست بشه باهاش دوربین های CCTV را کنترل کرد
و با یک مانیتور دیگه یک کار دیگه انجام داد مثلا باهاش وسایل منزل را کنترل کرد
و...

چنین کاری را می شه با لینوکس انجام داد؟

اگر کسی از نوشته های بالا چیزی نفهمید لطفا ای دی یاهو یا اسکایپش را برام پیغام خصوصی کنه تا باهاتون بتونم صحبت کنم و منظورم را بهتر برسونم

با تشکر فراوان

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
برای این کارایی که گفتید اصلا نیاز نیست هر مانیتور مال یه کاربر جدا باشه.شما چند تا مانیتور وصل کن خودش درست میشه و شما با هر مانیتور می تونی هر کاری که می خوای انجام بدی.

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
هر مانیتور مال یک کاربر یعنی هر کاربر یک موس و کیبورد و بلندگو هم داشته باشه ؟

آفلاین mahdia

• Newbie
  • *
هر مانیتور مال یک کاربر یعنی هر کاربر یک موس و کیبورد و بلندگو هم داشته باشه ؟

بله دقیقا ، میشه توضیح بدید که این کار را چطوری می شه انجام داد؟
مراحل انجام چنین کاری را توضیح می دید؟
------------

آیا چنین کاری را با ویندوز سرور یا ویندوز 7 یا 8 می شه انجام داد؟
اخه معادل نرم افزار اتوکد و تری دی مکس را برای لینوکس پیدا نکردم اون هایی هم که بودند خیلی ضیف بودند.

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 373
موضوع جالبیه! نمی‌دونم چه جوری می‌شه این کار رو کرد. من فقط این رو این‌جا نوشتم که پاسخ‌های آیندهٔ دوستان رو از دست ندم.

آفلاین farshid-foss

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 283
    • محتوای باز
اخه معادل نرم افزار اتوکد و تری دی مکس را برای لینوکس پیدا نکردم اون هایی هم که بودند خیلی ضیف بودند.

معادل تری دی مکس => Blender
معادلهای اتوکد:
Bricscad
QCad
FreeCAD
VariCAD
BRL-CAD

آفلاین mahdia

• Newbie
  • *
معادل تری دی مکس => Blender
معادلهای اتوکد:
Bricscad
QCad
FreeCAD
VariCAD
BRL-CAD
سلام داداش جان
امید وارم که خوب باشی
من نمی دونم رشته شما چیست اما رشته من معماری هست و این معادل ها را نیز خودم قبلا پیدا کرده بودم اما توی تست های تخصصی که زدم دیدم این نرم افزار ها نسبت به نرم افزار هایی که ماله شرکت اتودسک هست (تمامی نرم افزار های این شرکت برای ویندوز می باشد) خیلی خیلی ضعیف هستند.
مثلا همین Blender نصبت به 3D MAX ضعیف هست : مثلا در تری دی مکس اگر سی پی یو سیستمت کم باشه می تونی چند تا سیستم را با هم شبکه کنی و موقع رندرینگ از سی پی یو اون سیستم ها که در شبکه موجود هست استفاده کنی

به هر حال از کمکتون خیلی ممنونم
-------------------------------
دوستان کسی نیست که من را راهنمایی کنه ، که چطوری با یک سرور لینوکس بتونم مثلا 10 مانیتور و موس و کیبرد و اسپیکر به اون اضافه کنم طوری که هر مانیتور و موس و کیبرد به صورت مجزا از هم کار کند؟

آیا چنین کاری را با سرور ویندوزی می شه انجام داد؟

آفلاین farshid-foss

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 283
    • محتوای باز
سلام داداش جان
امید وارم که خوب باشی
من نمی دونم رشته شما چیست اما رشته من معماری هست و این معادل ها را نیز خودم قبلا پیدا کرده بودم اما توی تست های تخصصی که زدم دیدم این نرم افزار ها نسبت به نرم افزار هایی که ماله شرکت اتودسک هست (تمامی نرم افزار های این شرکت برای ویندوز می باشد) خیلی خیلی ضعیف هستند.
مثلا همین Blender نصبت به 3D MAX ضعیف هست : مثلا در تری دی مکس اگر سی پی یو سیستمت کم باشه می تونی چند تا سیستم را با هم شبکه کنی و موقع رندرینگ از سی پی یو اون سیستم ها که در شبکه موجود هست استفاده کنی

به هر حال از کمکتون خیلی ممنونم
-------------------------------
دوستان کسی نیست که من را راهنمایی کنه ، که چطوری با یک سرور لینوکس بتونم مثلا 10 مانیتور و موس و کیبرد و اسپیکر به اون اضافه کنم طوری که هر مانیتور و موس و کیبرد به صورت مجزا از هم کار کند؟

آیا چنین کاری را با سرور ویندوزی می شه انجام داد؟

راستش من از معماری و عمران و نقشه کشی هیچ سررشته ای ندارم
با نرم افزارهای مذکور هم تا به حال کار نکردم.
ولی اسمشون رو تحت عنوان «معادل» شنیده بودم.
با این حال، چون علاقه شدیدی به نرم افزارهای اوپن سورس و لینوکس دارم؛ ممنون میشم اگر جایگزین مناسبی پیدا کردید، اینجا معرفی کنید تا بقیه هم استفاده کنند.
موفق باشید.

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
مطمپناْ نمی‌تونی. هر کاربر باید یک رایانه (دسکتاپ، لپتاپ، مبایل یا چیزی شبیه اینها) داشته باشه تا بتونه صدای جدا و ورودی جدا داشته باشه. منظور از چند کاربره بودن اینه که چند کاربر تحت شبکه، امکان استفاده از اون رو دارن.

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
من در یه دانشگاهی خارج از کشور این سیستم رو دیده بودم. یه جستجو کردم و به userful رسیدم.

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
جناب mahdia من این قابلیت رندر  شبکه‌ای رو به صورت افزونه‌ی از پیش نصب شده در blender دیدم.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
معلومه که توی Blender هم می‌تونید چنین کاری بکنید. فیلم‌هایی مثل Big Buck Bunny هیچ کدوم روی یک کامپیوتر رندر نشدند :)

چطوری با یک سرور لینوکس بتونم مثلا 10 مانیتور و موس و کیبرد و اسپیکر به اون اضافه کنم طوری که هر مانیتور و موس و کیبرد به صورت مجزا از هم کار کند؟
باید از Terminalها استفاده کنید. برای مثال می‌تونید نگاهی به پروژه LTSP بندازید.

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
من در یه دانشگاهی خارج از کشور این سیستم رو دیده بودم. یه جستجو کردم و به userful رسیدم.
اینم چیز خوبیه. یه چیزایی که موس و کیبرد و مانیتور بهش وصل می‌شه و یه پرت شبکه هم داره.

آفلاین mahdia

• Newbie
  • *
دادش دمت گرم مشکلم حل شد

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
دادش دمت گرم مشکلم حل شد
لطفا (حل شد) را به اسم تاپیک بیفزایید
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم